AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
50 bin ile günü kurtarırsınız. Çalışıp birikim yapmanız daha doğru.
Çalışsanız birikimle bir ev alma ihtimaliniz olabilir. Bundan 5-6 sene sonra kiralık ev diye bir şey kalmayacak.
Yani isteğine bağlı, sevdiği bir işi varsa neden olmasın , ama evine yetemeyip çok zorlaniyorsa kendi tercihi
Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı ! Mehmet Aslantuğ
Kadın kesinlikle çalışmalı hem ekonomik açıdan hem sosyal açıdan kendinede iyi gelir öyle eskisi gibi gö…tü yayıp yatmak yok
Bir kadın evinde öyle mi yapıyor sana göre? Evde olsa bile, dünyanın işi oluyor evde.
Git çalış daha yakışıklı birini bulursun iş yerinde ya da zengin madem bukadar çok istiyor sende öyle yap sonra şikayet etmesin ama sen surekki yorgun olunca evde canın bisey yapmak istemez😉
50 bin kazanirsa sen calismazsan ölene kadar anca ay sonunu getirirsiniz. 50 bin kazanirken 25 bine kirada kalmakta baya akıl isiymis
Emekli olunca sokakta kalır ölene kadar oy sonunu getirmesi mümkün değil emekli olunca maaşı ciddi olarak düşüyor tek kişi çalışıp ev alamayacagins göre😃
orasi da var. arkadaşta 50 bin kazanip tek yasamayi nasil planlamis. bu kadar mi kizsizlik yasamis. benimde kazancim 50 bine yakin ama para biriktirmek icin ozellikle ailemle yaşıyorum. ev alana kadar da kolay kolay evlenmem. evleniceksem de benzer kazancta birisiyle evlenir oyle ev aliriz. bi maaş gecinmeye gitse digeriyle ev alınır. azicik bunun hesabını yapamayan insanlar nasil 50 kazaniyo garip djdjdj
Valla ya çalışmaya gönlü olmayan kızı ben de almazdım erkek olsaydım su an ben de calismiyorum ama ise girmek için çabaliyorum erkek aramıyorum. evleneyim diye ev sorun olmayacak neyse ki ailem ev araba aldı şükür
onlar sorun degilse istediğini yapabilirsin. asgari kazanmak bile sıkıntı olmaz. anadan babadan bir sey kalmayan biz culsuzlarin derdi boyle seyler. yoksa bende isterim rahat iste çalışayım. 5 te evde olayim yemek her sey hazir olsun. esim çocuklarımla beni karşılasın. ama fakir insanın bu tabloyu olusturmak için cok cabalamasi gerekiyor maalesef
Evet ya çok şükür bizim hep evimiz olduğu için herhalde diyorum yüzde 80 in evi vardır ülkede jdjddj yarisinin. yokmus çok şaşırmıştım ailemin ayrı bana da 3 + 1 ev aldılar araba aldılar sadece iş yok işte ise girsem ben de birileri ile tanısirim
Ama ona rağmen çalışmak isterim evlenince babamlarin pek bir şeyi yokmuş evlenirken annem babam hep çalıştı bu duruma geldik milletin evi yok hala yatmak istiyor çalışmak istemiyor hayret verici nasıl yetişmiş bunlar anlamak mümkün değil
Çalışmak gerek devir ekonomi devri geçim zor kendini düşünmemen gerekiyor ilerde pişman olursun keşke çalışsaydım birikim yapsaydım diye
Çocuğu da sen doğur
@Havhavhavhahss başka bir şey yapmıyorsunuz zaten az dişini sıksanız ölürsünüz
Sizde başka bir şey yapmıyor sunuz zaten bir işe gidip gelmek
@Havhavhavhahss bir de ilişkiye girmek
Yeter daha ne yapacağız
Havla hadi ajdjfhhgh
Havvv
Köpeğin olayimm
@Havhavhavhahss te Allahım
Çalışamayacaksan ayrıl o zaman erkek senin hamalın değil. Daha güzel bir bulsun unutsun seni bir an önce narsist yobazlarla ömür geçmez zaten
Bu kararı kendin vereceksiniz. Ama ne olursa olsun çalışmak iyidir özgürlüktür.
Tabiiki calismali.
Evlilik besiye girecek yermi?
Ayrica 50k‘da cok aman aman maaş degil
Kafalara bak ya. Dünyada ne kadar zengin varsa, çoluk, çocuk, torun, tombalak herkes çalışıyor. Sen de çalış derim. Bu senin geleceğin içinde önemli ve gerekli.
Bosanma olursa nolck onun vereceg 2 kuruş nafakaya mi kalcn
Ekonomik şartlar iyi değilse çalışır. Yoksa yaşam standardın düşer. Sen bilirsin
Çalışmalı elbette. Nöbetçi kalmıyorsan neden görmeyesin birbirini
Çalışmazsan 50 binle açlıktan ölürsünüz valla yoksulluk sınırı 83 bin ülkede 😂
Ben evliyim çalışmıyorum bize yetiyor ama bir çocuk daha olursa yetmeye bilir önceden çalışıyordum hemşireydim bebeği bıkaracak kimsemiz yok onun için işten çıktım
Ben çalışıyorum eşimde çalışıyor ondan bir şey istemiyorum istediğimi alıyorum ekonomik özgürlüğüm var
böyle demesi yanlıs çalısıp çalısmamakı senin düşünmen gerek
Madem kirada oturacaksınız o zaman ikinizde çalışmalısınız.. Hem nişanlın haklı
Eşim bana çalışma dedi ama çalışıyorum 50 bin iyi geçinilir aslında
Erkeğin ortalama bir geliri varken aç kalırlar
Her şey para değil önemli olanev huzuru çalışmasan daha iyi olur
Eşler arasında ki iletişim istedikleri hayat tarzı vb durumuna göre karar vermeli
çocuğun olana kadar çalışman birlikte bi ev felan almanız doğru olan
Çalışmalısın , çünkü artık tek kişilik gecinme zamani bitti. Millet evlenemiyor
Çalışman daha mantıklıgibi geldi, tabii. Bence. Sen daha iyi bilirsin..
Bence bu devirde evde kadın erkek ikisi çalışmalıdır.
Kiralar neden böyle ya 🤦zor olur ama geçinirsiniz İstanbul ise zor..
Yani mesleğin varsa çalış garson olcaksan gerek yok çalışma
Çalışma ne isi olur kadının çalışmakla saçma bence ben çalıştırmam
dırdır erkeği dinleyip hizmetçi gibi davranılmasını istemiyorsa evet
25 bin ile asla geçinilmez
Aklın varsa evlenmez işhayatına devam edersin
Kira o kadar ise tek kişi çalışarak bence geçim olur ama birikim yapmanız biraz zor.
Mesleğin yoksa Çalışma. 50 bin birikim yaptırmaz ama geçindirir.
Ihtiyac ise, durum müsait ise herkes calisir aga.
buralardan yazismaya baslayip baska erkeklerle yanlis seyler yasamaya kadar gider. calissan daha iyi
Kendi fikrim kadın çalışmamalı. Bu maaş gayet iyi bence. O kadar ev işi temizlik bir de çocuk olucak hepsi sana kalicak bir de dışarda calisicak çok zor
25 k kalıyor neresi iyi sjmsnsn
@Ersndg gayet iyi
@Ersndg o zaman adam gibi adam olsun fazla kazansın
Ben en başından çalışmak istemiyorum evlenince diye belirttim. Evlenmeden önce hep çalıştım ona da destek oldum ama o paramızı birikimle değerlendirmedi. Neden boşa kürek çekiyim o baksın Bi şekilde ben düşünmiyim o düşünsün çare bulsun. Evimi barkımı unutucam çalışıp
Bencilsiniz kendini düşünüyorsunuz sizde karı olun da adamın eline bakmayın
Adam gibi adamın zaten mecbur bırakma yetisi olmaz eşine cocuğuna sahip cıkmakla görevlidir. Adam olana'
@Ersndg karı olan asıl adamın eline bakar yaratılış gereki erkek güçlü yaratılmış kadın güçsüz şahsen evleneceğim kişinin eline bakicam calismicam ha kıskandım tabi kadın olup yan gelip yatarak size göre. Ki yan gelip yattigimiz da yok. Kıskanıyor sun dimi kadın olup dışarda çalışmayıp evde oturup para yiyemedgin için
O zaman ayrıl demek ki adam değil seninki
@Havhavhavhahss evde yatıp gt büyütmekten başka ne işe yararsınız zaten senin kafandaki para avcıları ülkenin yarısından fazlasının eşi çalışıyor destek olmak için aile olduğu için demek ki siz aile ne demek onu bilmiyorsunuz ergen seni çalışan kadınlar saygılıdır okumuştur sizin gibi cahil kalmamıştır
@Ersndg annen de GT büyütmüş seni yani
Ergen olduğunda ne kadar da belli zoruna gitti dimi sen benim hayatım hakkında hiç bir şey bilemezsin
Bence kadına bırakmak lazım çalışmak istiyosa çalışsın ama bana sorarsan evinin kadını olsa daha iyi olur ama saygı duymak lazım çalışıcam dersede
Hedonistik değilseniz çalışma kocan olacak kişinin maaşı yeter yaşamaya ama birikim yapmak zor olur. Eğer hedonistik iseniz ve evlilikten dolayı borç yüksekse merak etme evliliğiniz fazla sürmez. Çünkü kavga gürültü çok fazla olacak.
Bu devirde evlilik boş iş bence 50 bin maaş 25 kira evin gideri de bı 15 bin tutar büyük ihtimalle kaldı 10 bin 12 ayda 120 bin Birikim 🤣🤣🤣🤣
Erkek değil mi kendisi çalışsın ve akıllı ol evlenince ev sahibi olunca o alıp senin üstüne alsın böyle erkekler kadını kullanır ev araba ve biraz birikim yapar sonra go to başka kızlara akıllı ol
50k az bir para, zaten yarısı kiraya gidiyor. Geçinmek için yeterli ama mal sahibi olmak için yetmez. Yapılması gereken en doğru şey mal sahibi bir adamla evlenmek. Yoksa tabii ki sana çalış der
Biraz erkeğin birikimi olmalı evi olmalı vs vs çünkü evlilik gerçekten artık eskisi gibi değil
Evlenmekten vazgeç babanın evinde otur keyfine bak erkek çalışıp karısını besler
Evde napıcaksın bütün gün boş boş oturacağına çalış
hamilelikte çocuğunu doğurup onlara bakıp, evini temiizleyip, kocana karşı olan görevlerini tam ve eksiksiz yapıp çocuklarına annelik kocana da kadınlık yapacaksan çalışmana gerek yok.
Evşeniceksen caliş benve gecinemezsiniz bolanırsınız bile
Evlilik 2 kişiliktir şımarıklıgınızı bir kenara bırakın artık gerekiyorsa çalıscaksın hep calıs dememıs ki bıraz birikim yapın istemiş 50 bin tl su zamanda az bır maas
Yani bence çalışmaması daha iyi ama bu boş durması anlamına gelmiyor mutlaka bir uğraşı olmalı bence,, öyle evde sünememeli ve eğer kariyer yapmak istiyorsa çalışabilir
Eşinin maaşı 100 bin üzerindeyse çalışmasına gerek yok bence evinde otursun kadınlık yapsın
Yok oturup yapabildiği kadar bakabildiği de değil çocuk yapmalı. Zihniyet bu ya.
Bence çalışmalısın evde oturmak çok sıkıcı, ilerde zaten çocuğun öldüğü zaman calismicaksin gerçi hemen de çocuk yapma zaten
Ne kadar güvenirsen güven kendi ayaklarının üzerinde durabilcek bir vaziyette ol eve katkı sağla güçlü kadın ol 💪
Ekonomik durumuna bağlı 50 bin bir eve yeter kira dahil. Ama tatil falan istersen ya da sürekli gezmek onun için de sen çalışmalısın
Calışmali bence ama kamuda calisarsan daha rahat sende en az bir 40 bin alsan yine biraz daaba rahwt olur
Allah tamamına erdırsın kesınlıkle cslıs ekonomık ozgurlugun elinde olsun parasıyla kocan sana hukmedemesın
bu devirde çalışmadan olmaz. kira faturalar vs 50 binle gitmez
Ama evimin tadını çıkarmam gerekirken çalışıp evimle ilgilenmemek bana zor geliyor en başından ben evlenince çalışmam dedim nişanlım a da
o zaman gelire göre yaşayacaksınız.
Tabiki de çalışman lazım ve kocana ve evine ayıracak vaktin bol bol olur merak etme
Tabiki çalışmalı evli olsa bile bi erkeğe asla muhtaç olmamalı hiçbir kadın
Eşinle sana kalmış bence bu durum eğer ikinizde okeyseniz ve maddi olarak sorun olmayacaksa çalışmana gerek yok bence