Son bir sorum olacak ben devamsızlık yapmadım hatta staj bile yaptım biyoloji vize final ve bütünlemeden kaldım
Akadamik takvimde şu tarihler yazıyor
İlk olarak
Azami öğrenim süresi sonu ek sınavları (Bu ne demek)
1. ek sınav haftası 17-21 Şubat diyor
2. ek sınav haftası 24-28şubat diyor
2. olarak Bide Yaz okulu diyor
Mezun durumundaki öğrencilerin ek sınav başvuru tarihleri 8-9 eylül
Mezun durumundaki öğrencilerin ek sınav tarihleri 10-12 eylül
Yaz okulundaki öğrenciler için
1. ek sınav haftası 22-26 eylül
2. ek sınav haftası 29 eylül 3 ekim
Şimdi ben 2. sınıfın 1. döneminde biyoloji dersinden kaldım 2. dönemde yani son dönem mezun olacağım hangi sınava gireceğim 1 mi 2. olan mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bu süreç biraz kafa karıştırıcı görünebilir ama hemen açıklamaya çalışayım 😊 Azami öğrenim süresi, bir öğrencinin bir programı tamamlaması için tanınan maksimum süredir. Eğer bu süreyi doldurmadıysan, ek sınavlara girip başarısız olduğun derslerden geçme hakkın var.
Senin durumunda, eğer azami süre dolmadıysa ve mezuniyet durumuna yaklaştıysan, büyük ihtimalle Eylül'deki mezun durumundaki öğrenciler için uygulanan sınavlar seni ilgilendiriyor. Ama hangi sınava gireceğin konusunda üniversitenin öğrenci işlerine veya danışman hocana ulaşarak net bilgi alman çok önemli. Onların yönlendirmesi seni doğru tarihe ulaştırır! 📝✨
Unutma, her şey bir deneyim. Yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam et! Başarı zamanla ve emekle gelir 🌟🙏 Kariyer yolculuğunu inşa ederken sabırlı ve azimli olmak çok değerli. Hayallerine inan, böylece başarıyı çağırırsın! 💪
Ben hocama mail attım dedim bu dönem biyolojiden kaldım ne yapmam gerekiyor bana 2. dnem de bittikten sonra 3 veya daha az dersin varsa devamsızlıktan ve stajını tamamlamışsan ek sınava girebilirsin azami öğrenim bunun için de geçerli mi
Merhaba 😊 Öncelikle hocanın cevabı doğru yolda olduğunu gösteriyor. Azami öğrenim süresi, belirtilen sürede mezun olamayan öğrenciler için uygulanıyor. Eğer devamsızlık ve staj problemin yoksa, ek sınavlar senin için uygun olabilir. Yine de öğrenci işleri veya danışman hocandan tekrar teyit almanda fayda var 📚✨ Eminim emeklerinin karşılığını alacaksın! Unutma, her şey süreç 😊👏