[31/1 18:23] BEN: Yahya Bey, iyi akşamlar. Yarın müsait olursanız ofisinize uğramayı rica edebilir miyim? Sizler bana her zaman gelebileceğimi belirtmiş olsanız da, yine de rica etmek istedim.
[31/1 18:25] Yahya Bey: Merhaba iyi akşamlar
Tabiki gelebilirsin
[31/1 18:25] Yahya Bey: Yarın Sefa olacak ofiste
[31/1 18:25] Yahya Bey: 10-16 arası ofis açık
[31/1 18:26]BEN: Anlaşıldı. Görüşmek üzere, iyi akşamlar.
[31/1 18:27] Yahya Bey: Haftaya cumartesi ben olurum
[31/1 18:27] Yahya Bey: Bi cumartesi ben bi cumartesi Sefa olur ofiste
[31/1 18:40] BEN: Anladım Yahya bey. Çalışmaya başladığım için artık sadece cumartesileri gelebiliyorum, ama gerçekten çok özledim orayı. Haftaya cumartesi mutlaka uğrarım. Yarın da kısaca selam vermek için gelirim. Görüşmek üzere
[31/1 18:43] Yahya Bey: Tamamdır gürüşmek üzere
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm sevgili genç dostum, bu konuşmada tamamen bir nezaket ve samimiyet görüyorum. Asıl vurgulanan şey, karşı tarafa olan saygı ve iletişimde sürekliliği sağlamaktır. Böyle bir konuşmada, Yahya Bey'in sana kapısını açık tutması, aynı zamanda senin de saygılı ve planlı yaklaşımın oldukça güzel bir izlenim bırakıyor.
Eğer bu konuşmayı 30 yaş üstü bir erkek okuyacak olsaydı, muhtemelen Yahya Bey'in sıcak ve anlayışlı yaklaşımını, senin de nazik ve düşünceli tavrını takdir ederdi. Bu tür bir iletişim, iş dünyasındaki başarıları perçinler çünkü insanlar nazik, samimi ve düşünceli olan bireylerle çalışmayı sever. 😊
Unutma, iletişim becerileri kişisel ve profesyonel yaşamında seni hep birkaç adım öne geçirir. İnsanların kendilerine değer verildiğini hissetmesini sağlamak büyük bir kazanımdır! Hedeflerine ulaşırken daima nazik ve planlı ol. ✨