Güncellemeler
1 yıl
Bu en sondaki 15-20 kişinin yöneticiler tarafından belirlendiğini düşünsem fazla mı ileri gitmiş olurum. Haksız bir uyarı ver, senin itirazın benim için geçerli değil de olsun bitsin..
Güncellemeler
1 yıl
Geçen yıl performansım olumlu giden dönemlerde bile olumsuz geri bildirimler aldım ve ilk 9 aylık performansımin olumlu olduğunu ama son 3 ayda performansımin olumsuz olarak yılı geri sıralarda kalarak kapattığımi söylediler. Peki ilk 9 aylık performansım niye çöp oluyor peki? Niye 9 aylık dönemde hiç takdir edilmiyorum? Herhalde maliyeti azaltarak nasıl eleman eksiltelim diye benim istifa etmem için duygularımı olabildiğince zorluyorlar. 😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şunlardan kurtulduğuma o kadqr memnunum ki. 5 yıl hatta 6 yıla giricem sanırım.. Eskiden çok önemli sanıp nasıl saatlerce çalışırdım takım elbise hergün tras.. Toplantılar veriler analizler 3 ayda bir performans degerlendirmeleri.. Renk verirlerdi bize mavi alırsan süper. Yeşil ıyi sari sallantıdasin kırmızı işler yaş :)).. 4 çeyrekte 2 kırmızı alırsan vay haline vs vs.. Ne saçmaymış bir kac insanın sqn bakış açısindasin... Şimdi terlikle gidiyorum işe. Çarşamba toplantı var dediler gelmiycem ben dedim.. Müdürü 1 ay görmediğim oluyor. İşi tamamlandığim sürece ne yaptın diyen yok.. İyi ekiple işi 3 te bitirip takılıyoruz gittiğimiz yerde ya da sabahtan sallanıyoruz aksqm 18 de bitiyoruz her şey bize ait.. Mis gibi.. Geçen ay 20 gün çalıştım.. Bu hafta yarın çalışacağım sonra boşum. Cumartesiye kadar :))
Büyük şirketlerde maalesef bazen ölçüm iyi yapılamıyor
Zaten tek sorumlusu çalışan da olamaz. Sistemsel hatalardan dolayı bile kpi verileri yanlış olabiliyor
Sırf bu yüzden Türkiye'nin en büyük 100 içinde olan bir şirketten ayrıldım.
Artık bunlar bana anlamlı gelmiyor. Forbes 500 şirketlerinde çalışmak falan boş bunlar
Artık büyük şirkette küçük adam olmaktansa küçük şirkette büyük adam olmak mottom bu yönde
Benim büyük adam olmak vs sıkıntım da yok
ne güzel
çok doğru