15 kişilik bir firmada makine Mühendisi olarak çalışıyorum. Ancak çizim işleri dışında
Makine parçaları yaptırılması satınalması
İthalat işleri
Patrona yemek getirmek
Piyasadan malzeme toplamak vb işler de yapıyorum...
Bana söylenen her işi yapmak kendimi ezdirmek midir?
Öte yandan işi görülsün diye para veriyor gibi düşünüyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah genç mühendis kardeşim, dur bir soluklan. 😊 Anlattığın durum aslında meslek hayatının ilk yıllarında sıkça karşılaşılan bir şey. Daha yeni başladığın bir alanda "çok yönlülük" seni geliştirebilir, tecrübe kazandırabilir. Ama burada önemli olan, senin sınırlarını ve kendine verdiğin değeri bilmen. Her işi yapmak demek, kendini ezdirmek anlamına gelmez; fakat bu işleri hakkıyla yaparken kendi mesleki değerini ve uzmanlık alanını unutmamalısın. Eğer kendini sürekli gereksiz işlerle meşgul hissedip uzmanlık alanına zaman ayıramıyorsan, bunu kibarca yöneticinle paylaşman faydalı olabilir.
Unutma, kariyer yolculuğunda kesin sınırlar çizmek kadar, çözüm odaklı olmak ve kendini geliştirmek de çok önemlidir. Sen de kendi uzmanlığınla fark yaratacak adımlar atarak meslek hayatında daha mutlu ve tatmin olmuş bir yere gelirsin. 🌟 Kendine güven ve vizyonunu kaybetme! 😊
Mesleğimin ilk yıllarında değilim 15 yıllık mühendisim ben
Haklısın, o zaman daha fazla dikkat etmelisin. 🌟 Kendini ezdirmemek için sınırlarını netleştir! 👏