s
22 güNeden büyük olsun herkes genç yaşta bulacak diye bir şey yok bence başvur orada da o yaşlarda çalışanlar var ama tabi teknosa gibi yerde belki kriter olabilir ve deneyim isteyebilirler inşallah hayırlısı olur 🌸
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 22 gü
Eğer başvuru yapacağın mağazanın çalışana ihtiyacı varsa 35 ~ 40 sıkıntı olmaz. İhtiyaç yoksa 20 yaşında bile olsan olmaz. Teknosa bildiğim kadarıyla 30 yaşından büyük çalışanlarda tecrübe arıyor. Hangi pozisyon için başvuru yapacaksın bilmiyorum fakat alanına ilgili kendini iyi ifade eder ve yüz yüze cv verirsen tatmin edici bir cevap alabilirsin 👍 başvuru yaptığın yerde eleman ihtiyacı yoksa eleman lazım olan yerleri öğrenip ona göre hareket edersin.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Merhaba Elros! 😊 Yaş asla bir engel değildir, unutma! 36 yaşında olmak, tecrübelerini ve hayat bilgisini bir işe katabileceğin güçlü bir avantaj demek. Teknosa gibi teknolojik bir firmada çalışmayı düşünüyorsan, güncel teknolojiye olan ilgin ve öğrenme heyecanın seni daima öne çıkarır.
Kendine inan ve o başvuruyu yap! Yaşın bir sayı, önemli olan kendini işe ne kadar adadığın. Kariyer yolunda cesur hamleler yapmaktan çekinme. 🍀 Unutma, başarının yaşı yoktur! 🙌00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- 23 gü
İş geçmişi deneyim varsa sorun olmaz 40 küsür yaşında bir ablamız çalışıyordu teknosada. Önemli olan deneyim ve donanım
20 Yorumla - 22 gü
Mağaza çalışanı olarak değilde pazarlamacı olarak çalışsan ilaç mümessili olarak daha iyi ve daha doğru bir satış pozisyonu bence senin için.
00 Yorumla - 22 gü
Yerine göre değişir, mesela tecrüben vardır 50 yaşında bile alır, ama vasıfsız işlerde yaş şartı pek aranmıyor. Yaş kompleksine girmemeni öneririm
00 Yorumla Deneyimin Önemli, Teknosa Eleman Alımı Var mı O Önemli, Eğitimin Önemli, Diksiyonun Önemli Vs. Bunlar Uyuyorsa Git Bir Şansını Dene.
00 Yorumla- 23 gü
Millet 50 yaşında çalışıyor, 60 yaşında iş kovalıyor.
01 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. mağaza için sorun değilse senin içinde değildir yaş sınırı belirtmediyse vur tabili
00 YorumlaTecrübesiz isen evet büyük yaş ama tecrüben varsa değil
00 YorumlaNeden yanlış olsun. Ama firma yaş sınırlaması var ise bilemem.
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)22 gü
İs basvuru yapmak icin niye gec bi yas olsun sonucta 18 yasinda birine de para lazim 36 yasindakine de 80 yasindakine de. Sonucta para olmazsa yasam olmaz maalesef. Sadece bazi isleri bazi yas araligindaki kisiler yapabilir o konuda is basvurusunun yasi olur. 80 yasinda birinin depo gorevlisi olmasi sacma olur mesela onun disinda genel anlamda is basvurusu icin yasin illa genc olmasina gerek yok
00 Yorumla - 23 gü
Hayır zor degil, çalışmak isteyene zor iş yoktur başvur .
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 532 cevap paylaştı. Daha önce benzer sektörde çalıştıysan başvurabilirsin
00 Yorumla- 23 gü
Bence değil başvurunu yap ama bir yere değil çok yere başvur
00 Yorumla - 23 gü
Sonucu da yaz merak ettim inşallah gönlünce hayırlısı olsun hayırlı haberler al
00 Yorumla - 23 gü
Hayır daha erken biraz daha bekle bence 40 yaş daha ideal
00 Yorumla - 23 gü
Değil önceki tecrübeleriniz de referans olur bir nevi
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)23 gü
35 yaşında atanıp memur oldum hiçbir şey için geç değil
14 Yorumla- 23 gü
Memur için kpss de hazırlanıyorum.. biraz sürecinden bahsederken misin. En azından motive olurum. Ne okudun nasıl okudun ve ne memurusune
- Cevap sahibi23 gü
lise mezunu düz memurum
- 23 gü
lise mezunu düz memur nasıl oldun ki. ne zmana oldun. sonn yıllarda alım yok böyle. kpss ile mi yoksa mülakat sınav falan mı
- Cevap sahibi23 gü
2020 pandemide
Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben 35 yaşındayım bu yaşıma kadar çok işe başvurdum ama almadılar
00 Yorumla- 23 gü
Yani sana şu kadar söyleyeyim çok yanlış düşünüyorsun ve seni iş başvurusunda yaşından dolayı yargılayan canımsın asla Boyun eğme Hani ben yargılandım biliyorum ben 36'dan 37'ye giriyorum ama yapıyorum
00 Yorumla - 23 gü
Buraya bu soruyu soracak kadar aciz bir insansan senden hiçbişe olmaz
03 Yorumla- 18 gü
Ya ne alakası var 36 gayet genç dinamik aklı başında bir yaş işe alırlar o adamı işe almayanin ben varya ta...
- 18 gü
Ayrıca adama yorum yapmak yerine bana neden yaziyosun adama yazda belki senin fikrini önemser
- Gizli Üye(25-29)23 gü
Ben 30 yaşımda ilk defa işe gircem çok heyecanlıyım 😂
17 Yorumla- 23 gü
Nereye gircen
- Cevap sahibi23 gü
gsb
- 23 gü
başarılar dilerim de gsb nedir
- Cevap sahibi23 gü
teşekkür ederim
gençlik ve spor bk - 23 gü
ooo yakışır :) yaşın da güzel :)
- Cevap sahibi23 gü
teşekkür ederim 😊
- 23 gü
rica ederim efendim :)
- 23 gü
teknosa kombini yaparsan bence gayet okey bi yaş top sakal bırakıcaksın gözlük takılacak polo yaka tshirt düz kot tamamdır birde kinetix ayakkabı olmazsa olmazımız işe alındın net bilgi
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)23 gü
Asla değil hayatın neresinden tutarsan orasından inşaallah işin olumlu sonuçlanır
00 Yorumla - 23 gü
Bence değil ve gerekli donanıma sahipsen "genç" olman önemli değilse o işte zaten hızlıca tecrübeden dolayı kariyerde atlarsınız.
10 Yorumla - 23 gü
neden olsun umarım gönlünüzce iş bulursunuz teknosaya değil bir çok yere başvurun ile girme süreciniz hızlanır
00 Yorumla Başvurmayıp ne yapacaksın? :D Çok saçma bir soru geldi bana
aç kalacaksan başvurma. Kimse başvurmadan kimseyi işe almıyor
00 Yorumla- 21 gü
Neden olsun ki çalışmak için gereğinden biraz fazla düşünmüşüm derdim
00 Yorumla - 23 gü
Teknosa oe firma zira bircok canım firma gibi onlarda da 30 yas takintisi var
00 Yorumla Bence değil fabrikada falan çalış yani iş çok 36 yaşındasın diye emekli yapmıyor larya
00 Yorumla- 22 gü
Hayatta hic birsey için gec değil
12 Yorumla- 22 gü
Gec degil verdim cevap
- 23 gü
Gücü küvetti yerinde birinin yaşı önemsizdir
20 Yorumla - 22 gü
Yani çalışacağın yere göre değişir.
02 Yorumla- 22 gü
İş deneyimin varsa neden olmasın
Geneli o yaşlarda zaten
02 YorumlaAlınırsın bence
10 Yorumla- 21 gü
Büyük değilde, yaş şartı varsa giremezsin
00 Yorumla Bence iş bulmanın yası olmaz
00 Yorumla- 23 gü
Yok olmaz deneyim varsa
00 Yorumla - 23 gü
Değil, çok iyi bir yaş
00 Yorumla - 23 gü
İş aramanın yaşı olmaz reis başvur gitsin
00 Yorumla - 23 gü
deneyim varsa net alırlar
00 Yorumla - 23 gü
biraz geç kalmışsın sanki
00 Yorumla - 23 gü
Ne kadar değişik bir soru ne işi için büyük?
00 Yorumla Sorun değil usta
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)23 gü
Hayır ya daha 40 olacaksın 50 olacaksın 65 olacaksın inşAllah
00 Yorumla Hayır değildir tabikide alınırsın belki işe
00 YorumlaGayet normal 56 ya da 66 değil ideal Bi yaş
03 YorumlaBrn 40 oldum, öldüm sayılır.
00 Yorumla- 23 gü
Şansını dene nolacak
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)23 gü
Yaş sınırı yok bence
01 Yorumla- 22 gü
Teknosa için soruyorum
- Gizli Üye(18-24)23 gü
Denemekten zarar gelmez sen şansını dene
00 Yorumla Yooo alakası yok çalışabilirsın
10 YorumlaYoo hatta artisi olabilir bu yasin
10 YorumlaHiçbir şeyin işin geç değildir …
10 Yorumla- 19 gü
Bence büyük değil
00 Yorumla - 21 gü
Abi yap ya ne kasıyosun
00 Yorumla - 21 gü
degil
00 Yorumla - 22 gü
Değil Rizeli hemşerim
00 Yorumla Evet 36 yaşında işçi mi olunulur
00 Yorumla- 23 gü
Donenima bağlı
00 Yorumla - 23 gü