Eğitim & Kariyer Arkadaşlar PMYO'da yer seçme hakkı size mi veriyorlar yoksa sistem mi belirliyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çünkü ben İstanbul Arnavutköy polislik akademisine gitmek istiyorum Güncellemeler1 yıl Peki abi puana göre mi atıyor mesela neye göre ben İstanbul'u çok istiyorum Arkadaşlar PMYO'da yer seçme hakkı size mi veriyorlar yoksa sistem mi belirliyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Sistem yapiyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ama tyt ile giriliyor puanına göre seçim hakkı yok mu
Alperen353535 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 1 yıl Sistem yapiyor onu. Benimde öyle oldu çünkü. 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Puanına göre mi Yorumla Alperen353535 1 yıl Hayir. Ben pomem cikisliyim pmyo dada aynı bu Yorumla Soran 1 yıl Ama PMYO tyt istiyor Yorumla Alperen353535 1 yıl Onu bilmiyorum sorarım aydin pmyo da öğretmen arkadasim var Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten çok sevinirim yardımcı olursanız ne zamandır araştırıyorum ama bulamıyorum cevabı Yorumla Alperen353535 1 yıl Aradım açmadı döner bana Yorumla Soran 1 yıl Abi cevap var mi Yorumla Alperen353535 1 yıl Sordum sistem atıyor dedi. Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Alperen353535 1 yıl Rica ederim seni de aramızda görmek dileğiyle Yorumla Soran 1 yıl Sen nereye düştün abi Yorumla Alperen353535 1 yıl İstanbul arnavutköy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sistem yapiyor
Ama tyt ile giriliyor puanına göre seçim hakkı yok mu
Sistem yapiyor onu. Benimde öyle oldu çünkü.
Puanına göre mi
Hayir. Ben pomem cikisliyim pmyo dada aynı bu
Ama PMYO tyt istiyor
Onu bilmiyorum sorarım aydin pmyo da öğretmen arkadasim var
Gerçekten çok sevinirim yardımcı olursanız ne zamandır araştırıyorum ama bulamıyorum cevabı
Aradım açmadı döner bana
Abi cevap var mi
Sordum sistem atıyor dedi.
Teşekkür ederim
Rica ederim seni de aramızda görmek dileğiyle
Sen nereye düştün abi
İstanbul arnavutköy