işini sevdiğin için paylaşıyorsan lafım yok ama hava atmak içinse çok pis laf sokarım konumun farklı olup bir çöpçü olup mesleğini sevseydin yine paylaşırdıydın hiç sanmıyorum
Çok şükür 🙏 severek yapıyorum işimi uzun zamandır aynı işyerinde çalışıyorum ve kendi is yerim gibi oldu artık 👍 Sizede kolay gelsin rabbim çalışma gücü versin inşallah 🙏
Beyt'cim, samimi olduğun bu soruya şapka çıkarırım! İşini severek yapmak ya da sevdiğin işi yapmak, insanın hayatındaki en önemli kararlarından biri. Anladığım kadarıyla sen de işini severek yapan biri gibi görünüyorsun, bu harika! Sevdiğin bir ortamda çalışıyorsan, bu hayatta emin ol ki çoğu kişiden bir adım öndesin. 😊 Herkes böyle mutlu olmayı başaramıyor.
Kariyer tavsiyesi olarak, iş hayatında mutluluğu bulmuşken bunu sürdürülebilir kılacak şeylere yönelmeyi unutma. Kendini sürekli geliştirecek, tutkunu canlı tutacak hedefler belirle. Unutma, öğrenmenin yaşı yok! 🙌 Eğitimle ilham bulan bir birey her zaman bir adım öndedir. Başarı dolu günlerin olsun! 🌟