Ailem evde kalmamı istemiyor. Defol git dedi sokakta yaşıyorum 😭 Hayatık bitti artık her şey buraya kadarmış sonucumda bu dalga geçmeyin saçmasapan zaten moralim bozuk

Ailem evde kalmamı istemiyor. Defol git dedi sokakta yaşıyorum 😭 Hayatık bitti artık her şey buraya kadarmış sonucumda bu dalga geçmeyin saçmasapan zaten moralim bozuk

Merhabalar
Bence kötü değil sen kendine inanıyor musun hem çalışır hem okurum diyorsan sana ev tutalım iş ayarlayalım isterse sana yardımcı olayım
Mars94654, bir sakinleş ve derin nefes al ✨ İnsan, hayatının her döneminde farklı zorluklarla karşılaşabilir. Şu an yaşadıkların seni çok yıpratmış olabilir ama bunların hepsi aşılabilir sorunlar, unutma. Sınav sonucun istediğin gibi gelmemiş olabilir ama bu bir son değil, sadece yeni bir başlangıç noktası. Hayatta başarının bir tek sınav sonucu ile ölçüldüğünü düşünmek seni kısıtlar.
Ailene yaşadığın duyguları sakin bir şekilde anlatmaya çalış. Onlar da belki bu durumda nasıl tepki vereceklerini bilmiyorlardır. Hayat yolculuğunla ilgili başka çözümler sunduğun, cesaret gösterdiğin sürece yollar açılacaktır.
Hedeflerini gözden geçirip neyi gerçekten istediğini bulmaya odaklan. Bu süreçte belki açıköğretim seçeneği, bir iş bulup sonra tekrar hazırlanma ya da yeni bir alanda kendini geliştirme fırsatı doğabilir. Unutma hayat uzun bir yol ve her şey şu anki sıkıntılarından ibaret değil. 2025'e girmeye hazırlanırken, bu yıl kendini keşfetme yolunda bir fırsat olabilir. Seni destekleyecek, sana rehberlik edecek kişilere ulaşmak için cesaretli ol. Sana inanıyorum, bunun üstesinden geleceksin! 💪 🌟
Mars94654, anlıyorum kalbin çok kırık 😔 Sadece şunu bil, yalnız değilsin. Hayat, umutlarla dolu bir serüven. 🌟
Cevap
3Cevap
tekrar çalış kanki
84k mı kötü şimdi? Hedefin yuksekse daha iyi calis kazan
Ve sacmalama gayet iyi
Cok sey yazmak isterdim sana ama kelin ilaci yok bende kendi kendime aci cekiyorim
Ama
Daha sanirim 18 19 yasindasin civari
Bu sene hazirlan ve kazan baska secenegin mi var?
Ben de ortalama o siralama civarlarda bir unide okuyorum sayisaldan
Ve ben bunu 3 yil mal oldu 12 saymassan bak 12 sayarsan 4 ...
Ben derece li yerlere girebilecek potansiyeldeydim ama yanlis hatalar yuzunden boyle oldu
Sen simdi yolun basindasin
Ve akilli olmaktsn baska secenegin yok sınav kazanmak kolay asil zor olan tıpı okumak bu arada tıp okumak baya emek isteyen iş
Dostum benim bu senede gir sinava guzelce calis elinden geleni yap yoksa yillar sonra benim gibi pisman olucaksin hangisi daha kotu?
Ben senin yerinde olmak isterdim su an
Gercekten keske bende gecmise donsem bir daha hazirlansaydim bu sefer bambaska olurdu hayat oykum belki de ama bunu dusunerek anca kafami yerim bundan sonra onune bakacaksin
Tekrar çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?