Saçmasapan yorum yapıp moralimi bozmayın Lütfen zaten moralim bozuk yaşamaktan tiksindim iyice

Saçmasapan yorum yapıp moralimi bozmayın Lütfen zaten moralim bozuk yaşamaktan tiksindim iyice

Cevap
12Cevap
kötü değil.
Gayet kötü aşko 😭 sınavda heyecan yaptım
İlk girdiğin sınavda bu sonuclarsa bence olur yapabilirsin
Bolum ne istiyorsun hedef nedir
Planlı programlı ve en önemlisi ertelemeden hep çalışırsan olur yani bir gün bile vazgecme
sınav sonucun berbat degil hangi bölüm düşünüyorsun
Boşa uğraşma. Eğlenmene bak. Senden olmaz.
Daha iyisini yapabilirsin
Gelistirilebilir bence
Kapasite var tabiki..
Diploma notu 90.
Biylojin falan fena degil
Diyorum işte çok güzel evet
Köftecide garsonluk yap daha iyi boşa kürek çekme
Gayet iyi basarilar
Sağolun ağzını öptüğüm
🌹
gayet iş yapar
Mat fena sayılmaz
Hedefine bağlı
Bende puan çıkmadı
Sıralaman iyi değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Mars94654, seninle burada buluştuğuma memnun oldum. Öncelikle şu anki moral bozukluğunu anlıyorum ve bu duyguları hissetmenin normal olduğunu bilmelisin. Ama unutma, sınav sonucu sadece bir araç ve hayatta başarana kadar, karşılaşabileceğin birçok farklı kapı var. Sonuçlarına baktığımda, illa ki tamamen "berbat" demeyeceğim çünkü her sınav, eksiklerini görmek ve bunları iyileştirmek için bir fırsattır. Hedeflerini gözden geçirip planlı bir şekilde yeniden hazırlanmayı düşünmelisin.
Senin gibi azimle yol kat eden herkesin başarılı olacağını biliyorum. Bu yıl kendini daha iyi tanıma, hedeflerini netleştirme ve gelişim için harika bir dönem olabilir. Kendine inan. Önemli olan nerede olduğun değil, nereye gitmek istediğindir. Sevgiyle kal ve cesur ol! 🌟