Hiç çalışmadım daha da düşük bekliyordum bu derslerden… ders seçimim nasıl olmalı 9 sınıfım açıköğretim okuyorum?

Hiç çalışmadım daha da düşük bekliyordum bu derslerden… ders seçimim nasıl olmalı 9 sınıfım açıköğretim okuyorum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Başarılı olduğun bir ders var mı 😳 1 mi almışsın hepsinden bu nasıl sistem anlamadım lise 1 mi
Lise 1?
Bu ne
https://www.youtube.com/embed/uXFQnwOu_r0şerefsuz ayıp lan kalbim kırıldı
:)
Sınav durumu kısmında girdi yazıyo. Hakkaten girmiş
Ya Allah sizi napöasın jshdnfmcmföödd
Çalışmadım demişsin kendi ağzınla. Otur çalış yüksek al çözüm basit.
Bunu söylemenizi bekliyordum aşırı üzüldüm sanki artık geçmem imkansızmış gibi ümidimi kaybettim
Max tr eğitim sistemi... Türkiye de lise öğrencilerine sorulan soruları yurt dışında üniversite öğrencilerine soruyolar
Benimde aynı bu arada dershaneye gidip ya da özel ders falan alırsan iyi olur ben öyle yapmaya basladim
Yine de çok kalmamissin bazıları hepsinden kalıyor
Yurt dışında yaşıyorum öyle bi imkanın yok sınavlara buradan giriyorum… aşırı canım sıkkın şimdi başarısız olduğum için bi sonraki dönemde aynı derslere mi gircem
Başarısız olduğun derslere tekrar gireceksin
Başarılı olduğum dersler ne oluyor?
Başarılı olduğun dersleri geçmiş oluyosun işte onlar gidiyor
Daha çok çalışmalısın.
Vay canına
Sende çok çalışmalısın
İnsanlara verdiğim max tavsiye jsjsjsjs
Bu derslerden geçemediğim için ders seçiminde bunlar mi olmalı
Ben mühendisim zaten zamanında çalıştık yeteri kadar yeter gari
Olsun abi çalışmak her zaman iyidir
@emirsmz kdndkbsjdbkrslbdkxbd
rakama bak 0 alsan mantığı olurdu
acımasız hallolmaz mı ya
olmaz sendende olmaz bırak okuluda yapabilen girsin
açıköğretimmiş bide püü
Boş yapmayın ya okudun da ne oldun
ilkokul terkim ben sağol
Bide çok bilmiş gibi konuşuyorsun püüü
senin noksan derecelerinde ki asal olmayan sayılarına kurban ben 😂
manyaq 😒
sağol
Sınav durumu yazan yer durumu özetlemiş
HAHSHHSHSHSHSJSJDD
Hiç girmesen daha iyidi
Umrumda değil napayım kendimi mi öldrğeyim şimdi
Yooo herkes geçsin sende böyle 1 1 1 al mutlu ol açığı bile bitireme böyle herkesten geride kal eksik kal
Bana söylemen gereken şey şuydu “üzülme daha çok çalış başarılı olursun” hiç gitmesen daha iyiydi demek yerine insan bi yardımcı olur
Kızım insan hiç okumadan sallarsa bile en azından 1 dersten geçer ne yaptın inatla bilerek yanlişlari mi işaretledin
Offf yaaa
Walla kusura bakma kızım 14 dersten kalan birine çok çalış demem utanman gereken yerde burada hala geziyorsun keyfine bakıyorsun ya hiç okuma daha iyi
14 dersten kalmadım
utanmıyorum daha çok çalışcam utanılacak ne var bunda
Pardon o kredymis 5 dersten kalman daha da kötü ama 5 ders ne ki en azından 3 derse calişsaydn
Bi sonraki dönemde yapacak bir şey yok
İnslh bu sefer çalış
aa bende açık liseden okuyom
ama hepside 1 yani 1 derdler kolay nasıl hiç birini geçmedin ya
Aşırı zorlanıyorum 4 yıldır okumuyorum açık liseye geçtim bu yıl ne yapmam gerekiyor ders seçimim nasıl olmalı hiç bi fikrim yok yardımcı olur musunnn
Vallahi hiç ders kitabını açmadım 1 ne oluyor?
yani youtubeden açık lise kanalo var son 5 yılın bidr bu son geçen girdiğimiz sınav varya hepsimin çözümünü çok güzel bir şekilde açıklıyor hiç ders çalışmasan ordan bile baksan inanki geçersin zaten 5 doğru yakalasan geçiyorsun
play storeden açık lise soru bankası var onu indir onu çöz bari
Çalışıp geçersin