Bilimsel bir bilgiye daha henüz sahip değilken, kendi kendine onu bulduğun ya da farkında olduğun oldu mu hiç?
Ben çocukken ivmeyi ve hacmi ve izafiyeti algılıyordum ama adını koyamıyordum.. sız de varlığını hissettiren bilimsel bilgiler nedir?
Bilimsel bir bilgiye daha henüz sahip değilken, kendi kendine onu bulduğun ya da farkında olduğun oldu mu hiç?
Ben çocukken ivmeyi ve hacmi ve izafiyeti algılıyordum ama adını koyamıyordum.. sız de varlığını hissettiren bilimsel bilgiler nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bilim insanı değilim
Bilim insanı değilim yaa😃
Bir asır geç kalmış olman şanssızlık
İnan bana Nikola Tesla gibi bir bilim adamı ile tanismamam ağrıma gidiyor
Nikola Tesla tarihin gördüğü en büyük adamlardan birisi. Öğrenmeye açık bir beyin normal muhabbet ederken bile çok şey öğrenir bu insanlardan. En azından bi Stephen Hawking ile konuşabilirdik...
Stephen Hawking inan bana gram ilgimi çekmiyor ve pedo aşağ... ılık bir insan!!!
Eğer desen ki , Pascal, John Nash yani sıra kuantum mekaniği dinamikleri hakkında yorumları olan bir çok bilim adamları ile konuşmak sohbet etmek isterdim, laboratuvarlarinda soğan ekmek çalışırım
Kişiliği beni ilgilendirmiyor durumuna rağmen azmi takdir edilesi bence. Kuantum çok karışık değil mi?
Karışık değil de kompleks.. kesin bir sonuca varmak teoride mümkün ama pratiğe gelince üçün birini gösteriyor ☺️
Hayır 💅🏻