İşsizlik vs nefret edilen iş?

Merhabalar şuanda tüm yetenek bilgi becerim üniversitedeki bölümümle alakası olmayan bir işte 2 yıldır calısıyorum maaşım 75 bin ₺ ek olarak full kapsamlı özel sağlık sigortası yıllık kar payı çok kapsamlı yan haklara sahibim çalıştığım yer herkesin girmek istediği girilmesi gerçekten zor bir yer fakat vardiyalı calısıyorum genel anlamda iş arkadaşlarım iyi ve neredeyse hiç yorucu bir iş yapmama rağmen bu işten nefret ediyorum hayattan iyice soğudum sosyal yaşantım çok geriledi ve 2-3 yıl sonrasına baktığımda bu işte olmak istemediğimi düşünüyorum diğee taraftan kendi bilgi yetenek beceri diplomama göre bir iş baktığımda vardiyasız calısma fakat ortalama 22-27bin ₺ aralığında maaş veriyorlar ve yan haklar vs yok denecek kadar az o iştede mutlu olacağımdan değil fakat calısma saatleri en azından benim için uyumlu gibi görünüyor ne yapmalıyım? Siz olsanız ne yapardınız?

Güncellemeler
1 yıl
Maaş gerçekten çok iyi fakat hafta izinleri vardiyası yıllık izin planlamaları vs oldukça sıkıntı çok kritik bir nokta konum olması nedeniylede hep belirli bir kişi sayısına bağlı olarak çalışılmak zorunda
Güncellemeler
1 yıl
Ek olarak baskı stres çok fazla hayatta kendinizi daha değersiz hissedebilceğiniz böyle bir iş yeri bulamazsınız
İşsizlik vs nefret edilen iş?