Her şeyden çok bunaldım napıcam?

Hayatımın en kötü dönemindeyim ve her şey o kadar yolundan çıktı ki bişeyleri düzeltmek için yetişemiyorum kimsem yok ne arkadaşım ne beni anlayan ne anlatabileceğim biri anlatsam da bişey değişmiyo çözümü olacak şeyler değil birinin beni dinlemesi iyi hissettirmiyo o yüzden de birine anlatma ihtiyacım yok hayatım çok berbat ne okula gidiyorum ne işe hiçbir şey yok hayatımda ve o kadar çok üzülüyorum ki sevdiğim çocukla kavga ettik ikimizde birbirimizi çok seviyorken birbirimize hayal kırıklığı yaşattık okulumu gördüğüm zorbalıktan dolayı bırakmak zorunda kaldım ailem bu durumuma çok üzülüyo bende çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor okula da dönmek istiyorum ama kimsem yok okulda herkes bana anlamadığım şekilde düşman özel okul olduğu için herkes çok kıskanç başarımı güzelliğimi ve maddi durumumu kıskandıkları için beni dışlıyorlar sürekli kötü olmamı istiyorlar 3 yıldır hakkımda bir sürü şey söylüyorlar kaldıramıyorum artık o yüzden psikolojim bozuldu ilaçlar kullandım ama yine de olmadı bende bıraktım sınav haftası ve herkes ne güzel derslerini çalışıp sınavlarına giricekler ben ise evde oturup ağlıyorum bu benim zoruma gidiyo yolunda giden hiçbir şey yok neden böyle şeyler yaşıyorum anlayamıyorum iyi bi insanım kimsenin kötülüğünü istemedim hiçbir zaman hep vicdanlı merhametli oldum insanlara karşı kimseye bi zararım olmadı kimseyle bi sorunum yok ama herkesin benle var o kadar yoruldum ki anlatamam
Her şeyden çok bunaldım napıcam?