baştan açıklamamı yapayım; çalışmak zorundayım çünkü borç ödüyorum ve evin kirasını ödüyorum. iş başvuruları yaptım hatta mesleğim dışındaki işlere bile başvuru yaptım ya geri dönüş almadım ya da zaten bir işte çalışıyorsun bizi de bırakır gidersin ya da sigortası var diyip geri dönüşler almıyorum.
6 senedir aynı iş yerindeyim mobbing görüyorum, görüyoruz. artık çok yıprandım. derdimi sıkıntımı ailem de dahil kimseye anlatamıyorum. anlatmak istiyorum kestirip atılıyor. iyi geleceğini düşündüm psikiyatriste de gittim. psikiyatrist benimle ilgili değil asıl patronumun gelmesi gerekitğini söyledi.
patronum tarafından mobbing görüyorum. haklı veya haksız. başkasının yaptığı hatayı da geliyor bende çıkartıyor. rahatsız etmek için elinden gelen ne varsa yapıyor. sürekli laf sokmalar gözle bakışlar imalı konuşmalar. ama haklı haksız böyle. dün yediğim ekmeği boğazımda bıraktı. bu gün içtiğim suyu. verdiği parada bile gözü kalıyor. kötü yanı tek bana karşı da böyle değil herkes böyle ama kimse kimseye destek vermiyor. dayanamıyorum artık 25 yaşında psikolojim bozuldu. napıcam bilmiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer