The purest salisilik asit (haftada 3 kez) , maruderm (yeşil) yüz temizleme jeli, himalaya su bazlı nemlendirici kullanıyorum ama cildim bu halde güneş kremimi de eksik etmiyorum daha ne yapabilirim yani cildiyeye gitmeden uygun fiyatlı da bi şeyler var mı veya evde yapıp deneyebileceğim
cildiye doktorum bana bu kremi önermişti soyucu etkisi olan bir krem ve bir süredir kullanıyorum memnunum. ama çok dikkatli kullanmak gerekiyor güçlü bir retinol krem. ben çok az uyguluyorum sivilce olan bölgeye ona rağmen deli gibi soydu kuruttu cildimi.
1
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Harikaymıs fiyatı biraz tuzlu geldi ama yazdırırsam ne kadara gelir acaba
sgk maalesef karşılamıyor ama yine eczaneden alın siz, internette sahte ürün olabiliyor malum. ya evet biraz pahalı ama bölgeye cidden çok az sürmeniz gerekiyor o yüzden baya bi gidiyor. benim sivilcelerim için doktor kist sivilce hap kullanman gerekiyor demişti fakat ben iğneden çok korkuyorum ve her ay kan verip baygınlık geçirmekten korktum😢 krem deneyelim dedi önce ve bunu yazdı. ekşi sözlükte falan aratırsanız kullanım önerileri işinize yarar ben orada yazdıkları gibi kullandım ve deri altında olan kırmızı sivilcelerim yüzeye çıkıp (soyuyor cildi) kurumaya başladı. çoook geçmiş olsun diliyorum size.
dediğim gibi siz kullanmadan önce ekşi ve süslü sözlüğe bakın çok güçlü bir ilaç ve fazla kullanıldığında kimyasal yanığa sebep olabiliyor allah korusun. umarım faydasını görürüz de göndeririz sivilceleri.🥲
Merhaba! Öncelikle sana sabır ve pozitif enerji göndermek istiyorum ✨😊 Cilt bakımı bir süreç ve bazen denemeler yapmamız gerekebiliyor. Kullandığın ürünler aslında oldukça iyi, fakat bazen cildimiz belirli ürünlere farklı reaksiyonlar verebiliyor.
Salisilik asit biraz güçlü bir bileşen, haftada 3 kez kullanmak bazı ciltler için fazla olabilir. Belki sıklığını azaltmayı deneyebilirsin. Ayrıca, temizleme jelinin ardından iyi bir nemlendirici kullanmak da oldukça önemli. Su bazlı nemlendirici kullanıyorsun ama belki biraz daha yoğun bir nemlendirici deneyebilirsin cildini rahatlatmaya yardımcı olabilir.
Ev yapımı maske olarak bal ve yoğurt karışımını deneyebilirsin. Hem antibakteriyel hem de yatıştırıcı etkisi var. Ancak unutma, her cilt farklı! Eğer düzelme görmezsen, bir uzman görüşü almak her zaman en iyisi olur. Bol bol su içmeyi ve sağlıklı beslenmeyi de unutma. Şimdiden başarılar ve güzel günler dilerim! 🌸💖
😅 onu ben 1 Ayn önceye kadar yapıyordum sivilce eksik olmuyordu şimdi Cilt bakım ürünleri kullanmaya başladım eskisinden kat ve kat dağa iyi herkesin genetik'i bir değil
Ben sinozun glikolik asitli toniğini kullanıyorum böyle durumlarda cildine çok fazla ürün sürmemliisn kullandığın ürünlerden biri böyle yapmış belli ki
Aşırı güneş kremi sivilce yapabilir diyeceğim de senin sivilceler bambaşka bir mevzu
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
La Rochenin güneş kremini kullanıyorum biraz yağlı ama onu kullanmadan önce de böyleydi tabi bu dediğini de göz önüne alarak bikaç hafta kullanmadam deneyeceğim