Güncellemeler
+1 yıl
Trol falan değilim şaka mısınız burada çektiğim sıkıntıları bi ben bide allah bilir zaten yurt iyice sıkıla şti bizide tehdit ediyolar boş yapmayın
Karabükte okuyorum bende hiv oldum ne yapıcam ailemin de haberi yok off bittim ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Prezervatif hamilelikten kornmak için değildir tek. Şapkasız cikamayacaksin. Ama mabadina pazarcı şemsiyesi değil bakü Ceyhan boru hattı girmiş bu saatten sonra git testini yaptır otur kıçının üstüne.
Az bile olmuş herkese veriyorsunuz hastalıkta kaparsiniz virüste 😂
Nerden bilelim böyle olacağını ya zaten hiç iyi değilim
Sizi bir yere kapatmaları lazım ki ülkeye bulaştırmayın mikrobunuzu
Olm kaç kişisiniz lan siz teşkilat mısınız ülkeyi lağım çukuruna itiyorsunuz karabüllük uğruna
Bu konu artık yeter resulullah sav kınandığız şey başıniza gelmeden ölmezsiniz buyuruyor ilişki yaşanmazsam başıma nasıl gelir dediğinizi duyar gibiyim bir yanlış kan nakline bakar tövbe edin ben sözümü allah için uyarı olarak söylüyorum
Peki o okulda hiv taraması yapılmadımı zenci erkeklerde?
Bende Karabük'te biseyler yasadim özelden konuşabilirmiyis?
iyi ki bir haber çıktı böyle ciddi bir konuda bile geyik dönüyor
Sende afrikalilarla fan fini finfon yapmayacaktin, yapmadan once dusunceksin bunlari...
Geçmiş olsun doktora gittin tedaviye baslayin
Artık haberleri vardır merak etme
Beni aradılar zaten ne olduğunu bilmiyolar Allah'tan
Kaç zenciyle yattın
2 tane
Aynı anda mı
Hayır
Niye kondom kullanamazsınız ki
Ne bilelim ya
Karabük ülke gündemine oturdu ne yazık ki
Yakalananlar ne yapıyor sonuçta sadece sen değilsin yüzlercesi var.
Kara kızanlar iş başında.
Oraya şu sıralar KaraDick diyenler var
Havadan soluma ile kapmış olma ihtimalin yok. Demek ki o KaraDick seni de ziyaret etmiş
Adamlar tüm karabükü sikmiş
İntihar edebilirsin tek kurtuluş her şeyden.
Düşünmüyor değilim
İsmail necati yurdunda biri intihar etmis haberlerde var
Yazık olmus
Ülke ne hale geldi o sen değilsindir inşallah
😔
Lütfen bilgi ver…
Erkek yurduymuş
Çok şükür korktum😔 erkekse baska nedendir en azından
Başka nedendir derken erkeklerin çoğu hastalık kapmış Karabük KYK yurdundan biri intihar etmiş bununla alakaladır.
Erkekler hastalık kaptı diye intihar etmez sanmam , baska seydir kızlar gibi değiller daha güclülerdir yinede bilemem
Ya bu afrikalı ögrencilerin yanjna keske , afrikadan kızlar konsaydı türk kızları olmasaydı baska şey gelmiyor aklıma
Neden etmezlermiş o hastalık normal bir şey mi sanıyorsun çoğunun psikolojisi bozulmuş durumda, saçma sapan erkektir yapmaz deme başka neyden intihar edebilir bundan beteri mi var.
Haklısın belkide
Öğrencilere bilgi veriliyor sanırım hastasınız diye peki karantina önlemi nasıl olıyor bu sürecte o okuldan bir sürü kişi mezun olup tr ye dagılacak yani amladım değilmi ne demek istediimi ülke ne hale geliyor kontrolsuz sorunlar artıyor birinin oturdugu wc ye oturman bile yeter temiz değilse
10 cm opsiyonlanmistir
Karabük değil orası artık karaçük :)
bişi olmaz rahat ol. zor kısmı geçmişsin zamanında bunu da atlatırsın :)
İyi olmuş
Mına sahip çıksaydın
Durumu anlat
Her kes e vermeseydin
tarra kılıf takmazsan öyle olur
İyi olmuş
İyi olmuş