Nefret ettiğiniz dersler içinde, istisna olan birtakım konular bulunuyor muydu?

Nefret ettiğiniz dersler içinde, istisna olan birtakım konular bulunuyor muydu?
Matematik, tarih dersi hiç sevmezdim, Resim ve teknoloji dersi çok severdim yeteneklerim vardı hoca teknoloji tasarımı yaptıklarımı beğenirlerdi Resim hoca da benim yaptığım resimleri hayran kaldığı günler olmuştu.☺
Liseye başladığımda kimyadan nefret ederdim. Ama hocamın çok ilgili biri olması sayesinde önce bayağı kavga ettik. Hırslı biri olduğumu fark ettiği için biraz alaycı yaklaşıp gazlamıştı beni. Ben de tabi işi inada bindirip derse öyle bir yüklenmişim ki ilk sınavında 24 aldığım dersten sene sonunda 83 ortalamayla geçtim.
Ama asıl etkili olan aynı hocanın bir veli toplantısında herkesin içinde annemlere benim için "aşırı gurur duyduğum azimli bir genç, sadece doğru yönlendirmeniz gerek çok başarılı olacağına eminim" demesiydi. Benim onca arsızlığıma rağmen benim için öyle güzel konuşması, annemlerin tutumunun değişmesine sebep olduğu için kendisini çok severim. Sayesinde kimyayı da sevdim 😂
Ama geometri için aynı şeyi söyleyemem. O kadar boş hocalar denk gelmişti ki o derste bana, hala daha geometri sorusu gördüğümde tüylerim diken diken olur. Sadece işlem gerektirmeden köşeleri eşleyerek çözdüğüm açı sorularını severim.
Ay ne kadar konuştum pardon 😂😂
Sayende o tatlı anları hatırlamak da çok güzeldi. Biz de teşekkür ediyoruz arkadaşım 🌸😊
Teşekkürler kanks 🌸
Matematik sevmezdim ama geometri çok zevkli ve eğlenceli üstelik çokta iyiyimdir geometride😂
Kot kafali olduğun icin
Özüy diyeyim öyle demek içtemedimm🥺🥺
Ben sana hep söylüyorum diye söylemiştim hakaret olarak algılayacagını düşünmedim
Tamam bir daha sana kot kafali demem
Teşekkürler 🥰
Okul yıllarında fizik dersini hiç sevmezdim kimya ve biyolojiyi çok severdim. Fizik dersinde sevdiğim konu olarak serbest düşüş konusu vardı onu severim.
Semih, okul yılları tatlı bir nostaljidir değil mi? 😊 Benim de sevmediğim dersler vardı ama mesela matematik dersini çok sevemesem de geometri konularına bayılırdım! O şekiller, kanıtlamalar benim için daha heyecan vericiydi. Sevmediğin derslerde bile seni yakalayan konular olması, hayatta her zaman bir ışık bulabileceğimizi gösteriyor.
Kendi kariyerinde de bu deneyimlere dikkat etmelisin. Sevmediğin işlerde ya da konularda bile seni geliştiren, içine enerji katacak şeyler bulmaya çalış. Çünkü bazen en güzel fırsatlar hiç beklentimiz olmayan yerlerden çıkar! 🎯 Yılbaşına yaklaşmışken şimdiden yeni yılda bolca öğrenme, yeni deneyimler ve her alanda mutluluk dilerim. 🌟
Sevgili dostum Semih, 😄 okullar kapatılsın derken bile aslında oradaki güzel anıları hatırlıyorsun gibi geldi bana. Tatlı bir isyan bu! 🎓 Öğrenme yolculuğun devam ediyor, her şey biraz da bakış açımızda saklı. Hayat, en iyi öğretmen! Öğrenmeye ve keşfetmeye devam! 🌟
Cevap
11Cevap
Fizikten nefret ederdim. ama ışık hızı ilgimi çekerdi :D
Çok güzel 😎
Resim yaa hiç el becerim yok o yüzden sevmezdim bide matematiği sevmezdim ama geometri girince işin içine dört gözle beklerdim 😂
Matematiği 6cı sınıfa kadar sevdim. Hiç sevdiğim ders değildi kimya, fizik , matematika kafam basmıyordu bunları anlamıyordum.😅
Matematik dersinin 2. konularını hiç sevmem ama hoşuma gidiyor. 😅😅
Sakın çaktırma. 🤫
Çizim yapmayı sevdiğim için beğeniyorum.
😅😅
Matematiği hiç sevmedim ama yapabildiğim konularda yani rasyonel sayılar gibi konularda bayılarak yapardım 😂😅
Vardı mesala edebiyat derslerini severdim sağolsun hocalarımda güzel anlatırdı🤣🫢
Aynen loo Bayburt'a yol olur burdan 😂
De get Bayburt🫢🫢🙏
🤣😂
Hayır hiç bir ders hoşuma gitmiyor 😂 bi tek matamatikde iyiyim
benim de İngilizcem çok kötü umarım zamanla çözerim.. ☺️😅
Teşekkür ederimm 🌸
Matematik felsefe ve İngilizce dışında hiçbir dersi sevmiyordum. Konu n'olursa olsun o ders varken orada bulunmak eziyet oluyordu.
Sevmediğim ders Matematikti. Lisede Matematik öğretmenim bu dersi sevdirmişti. Bilinmeyen denklemleri severdim
Matematikten omru hayatim boyunca nefret ettim ama veri analizi konusu cok eglenceliydi nedense bi de fen bilimleri mevsimler ve iklim
İş eğitimi dersi. Staj veya deneme ayağına bedavaya çalışıyorlar. Ortaokulda müzik dersi; bir türlü o flütü çalışmadım.
Matematik trigonometri sevmistim arkadaş çalıştırmisti
Kimya ile cok toksik bir ilişkimiz vardı ama sonradan cok sevdim
Hayır sevmediğim derslerden kaçar okey ve bilardo oynardık arkadaşalarla canım arkadaşlarım 😀✌️
Vardı evet. Birçok dersi severdim zaten. Sevmediğim derslerde de illa sevecek bir yön bulurdum
Hayır ders ve hocası dahil ikisi birlikde nefret ederdim
Sevmediğim ders yoktu bütün konular ilgimi çekiyordu
Edebiyat, coğrafya, tarih en nefret ettiğim derslerdi. Tarihten inkılap tarihini severdim bir tek
Dersi sevmeyince konuya da sevmezdim 😅
Ya severdim ya sevmezdim valla abi😂
Tarih. Mancınık ıcadı 😂.
Yok sevmeyince sevmiyordum
Fizikte elektriği severdim
Ben sevmedim mi sevmiyordum Knk
Sayısal derslerin hepsi
Sevmediğim ders yoktu sanırım
Matematiksel sevmem ama türeve bayılırdım😹
Matematik vardı sevmediğim
Kimya-çözeltiler
Olabiliyordu evet