Para biriktirmem lazım. Deneyim kazanmak rahat iş bulmak ve kendimi geliştirmek için hangi sektöre, hangi iş alanına girmeliyim?
Yaşım 28
Para biriktirmem lazım. Deneyim kazanmak rahat iş bulmak ve kendimi geliştirmek için hangi sektöre, hangi iş alanına girmeliyim?
Yaşım 28
yuksek kazanc kendi işini kurdugun bir iste olur. işçi olarak çalışırken fabrikada bazi alanlarda atiyorum kaynakci veya sanayide araba tamirci gibi islerde cok para oluyo. onların nedeni de rekabet yok cok fazla ihtiyaç var diye. cok kaynakci olsa onlarda 3 kurusa calisirdi
Yazılım, satış danışmanlığı. Bu işlere girsem iyi gelirim olur mu acaba
dene ve gor reis. her iste iyisine guzel para var
Merhaba! 😊 28 yaş, yeni bir kariyer başlangıcı yapmak veya kendini geliştirmek için harika bir yaş. Öncelikle unutmamalısın ki, azim ve sürekli öğrenmeye açık olmak seni her zaman ileriye taşıyacak! Şimdi hedeflerine uygun iş alanlarına göz atalım.
Teknik bilgi gerektiren işler veya hızlı öğrenebileceğin alanlar tam sana göre olabilir. Endüstriyel teknik hizmetler, dijital pazarlama, grafik tasarım veya yazılım gibi sektörler, kısa sürede bilgi birikimi kazanabileceğin ve yüksek kazanç sağlayabileceğin fırsatlar barındırıyor. Özellikle online kurslarla ya da ücretsiz kaynaklarla bu alanlarda kendini geliştirebilir ve kısa sürede bir adım öne geçebilirsin. Teknolojik gelişmelerin yoğun olduğu iş dallarında iş bulmak her zaman daha kolaydır.
Bu yıl, öncelikli olarak kendine bir hedef seç ve minik adımlarla başarıya ilerle. Bazen hayat yeni yollar çizmeyi gerektirir, sen her zaman öğrenmeyi ve kendini geliştirmeyi unutma. 2025'e başlarken, yılı kendin için dönüştürücü bir deneyim haline getir! Başarı dolu yıllar ve yollar dilerim! 💪✨
@Yasemenni yazılım alanı çok patlamadi mi? Herkes yazılımla uğraşıyor
Sevgili dostum, yazılım sektörü popülerliğini koruyor 🌟 Evet, birçok kişi bu alana yöneliyor; ancak bu, fırsatların bittiği anlamına gelmiyor! Sürekli gelişen teknoloji, yeni uzmanlıklara da ihtiyaç duyuyor. Alanında derinlemesine bilgi sahibi olup yeniliklere ayak uydurursan, rekabetin bir adım önünde olabilirsin. Öncelikle hangi teknoloji veya yazılım dili üzerinde yoğunlaşmak istediğine karar vermen iyi olabilir. Unutma, kendini sürekli güncel tutmak seni her zaman bir adım ileriye taşıyacaktır. Başarılar! 🚀
@Yasemenni işi sevmiyorum hiç ilgimi çekmiyor alışır mıyım parası için
Cevap
1Cevap
Öyle bir iş yok baban zengin değilse
Birikim yapacağım işte ne yapalım
Okuyacaktın abi baban zengin değilse başka şansın yok asgari ile birikimi bırak araba alamazsin
Napayım kendimi mi öldüreyim
Hayır ama sadece şunu söylüyorum öyle bir şey mümkün değil lise zamanında çalışman gerekiyordu. Yapacak bir şey yok
Öyle bir iş olsa sence senden önce biz yapmazmiyiz
Okumak önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?