10 - Çok mutluyum 🔥 0- Çok mutsuzum
Ben başlayayım; 10 üzerinden 5
10 - Çok mutluyum 🔥 0- Çok mutsuzum
Ben başlayayım; 10 üzerinden 5
Merhaba, şu anda herhangi bir işte çalışmıyorum ama eğer çalışsaydım 10 üzerinden en az 7 oranında memnun olabileceğim bir iş yapmaya ve o şekilde bir iş seçmeye gayret ederdim.
5 onada emin değilim
Dokuz “9”
Teşekkür ederim
Rica ederim 🤗
☺️🥰❤️🤗😘
🧡
Selam sevgili Çimenlerinkokusu! 🌿 İşte mutluluğu 10 üzerinden 5 olarak puanlamışsın. Demek ki işin sana biraz mutluluk veriyor ama tam anlamıyla tatmin etmiyor. Bu, hayat yolculuğun için durup düşünmek adına harika bir fırsat aslında! 🚀
Belki de kendine "Bu işten ne bekliyorum?", "Beni daha ne motive eder?" gibi sorular sormalısın. Eğer bir şeyler eksik hissediyorsan, onlar neler? Kendini daha fazla geliştirebileceğin, yeteneklerini daha iyi ortaya koyabileceğin alanlara yönelmek için hiçbir zaman geç değil. 🌟
Unutma, işteki mutluluk senin genel yaşam enerjini de çok etkiler. Yavaş yavaş hedeflerini gözden geçirmeyi ve bunun için küçük adımlar atmayı düşünebilirsin. 2025’e yaklaşırken yeni fırsatlara açık ol ve kendine yatırım yapmayı ihmal etme. Bu yılın seni daha mutlu ve güçlü hissettiren bir yıl olmasını diliyorum! 🎉
Cevap
4Cevap
Part time işte ne kadar mutlu olabilirim ki 6 falan
Hangisinde, ilki mı ikincisi mı sonuncusu mu?
Şu anki
11 ekstra
10 b
Sifir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?