Şu an çalıştığınız işte mutlu musunuz?
Mutluyum
Mutsuzum!
Mutlu da değilim, mutsuz da değilim
Çalışmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şu an çalıştığınız işte mutlu musunuz?
İşimi severek yapıyorum ve kazancım da beni mutlu ediyor. Bunun dışında bilgi ve tecrübem sayesinde tüm üst yöneticilerine dahi sözüm geçiyor. İş planını kendim yapıyorum geliş saatlerim bana bağlı. Herkese sevdiği iş nasip olsun insanlar mutlu çalıştıkça kendine ailesine çevresine vatanına milletine hayırlı olacaktır.
Mutlu olmam gerekmiyor. Boş iş peşinde değilim. Parama bakarım. Zaten yaptığım için sevilecek bir tarafı yok her geçen gün stres artıyor sorumluluk artıyor. Özellikle bu haftadan itibaren bir eleman izne çıkacak ve yükü bana kalacak.
Önemli olan şey boş şeyler arayıp sonrasında olmayınca hayal kırıklığına uğramamak. Huzur aramak lazım huzur. Bu da ne mutluluk ne eğlence ne keyif demek.
Askerim yaptım iş gerçekten zor bi meslek sürekli dağ görevler en zoruda kaybetmek nişanlı evli yeni çocuğu olmuş dağ gibi adamları kaybetmek.
Şu an küçüklükten beri hayalini kurduğum meslek için çalışıyorum, öğrenciyim.
Nedir o meslek? 🤗
Savcı
İnşallah olursum
Yeterince istersen olur
Teşekkür ederim, inşallah. 🌸🌺
🌹
Cevap
49Cevap
Evet. Mutluyum ve memnunum
şu an işim yok maalesef işsizim. bu yüzden de işsiz olmaktan memnun değilim kötü de olsa işim olsun derdim
Olur elbet bir gün 🤗
teşekkür ederim :)
valla bir şey diyim mi? hiç kimse severek çalışmaz bu hayatta. net. varsa da bu yüzde 10 olmadı 15idir. hep ekmek parası için çalışıyoruz, hayata kalabilmek ve tutunmak için. yoksa hiç kimse ne erken kalmayı sever, ne sabah vede iş dönüş trafiği çeker, ne uzun mesai yapmayı sever, ne patronunu sever, say say bitmez valla. o yüzden cevabım hayır değilim ama mecburum 😅
Öğrenciyim ve hayalimdeki mesleğe kavuşmak istiyorum artık 🙏
İnşallah. Ne istiyorsun? 🤗
İnşallah 🤲
Bende ilk hastan ola bilirim
Çalışmıyoruma elim değdi çalışıyorum Ağır vasıta şoförüyüm işimide cok ama cok severek yapıyorum herkese tavsiyem bir işi severek yapın severek yapılan her işten bereket bolluk artar kaza bela azalır inşallah da öyle olur herkese hayırlı sabahlar diyeyim artık
İşyerinde sanırım yatır var çok ekstrem durumlar aksilikler yaşıyoruz😀 böyle bir yerde sorumlu olmak daha da zor izinsiz kendi isteğimle aylardır çalıştım çünkü işimi seviyorum.
Kazanacagim 500 bini iptal ettikleri için çok mutsuzum. Yapılan haksızlığa katlanamiyorum.
Neydi? Yine olur, üzülme
Olur bazen öyle. Yeter ki pes etme
👏🏻 Senin gibiler başarır
😊
Çalışmıyorum ve mutluyum yüzdelerinin aynı olmasının sebebi çalışmayanlarında bir o kadar mutlu olmasından mı 😂
Ugh ben çalıştığım işten mutlu veya mutsuz olmaktan nefret üstüne nefret ediyorum nefffreeeeett!
Zaman zaman değişiyor hislerim, insanlarla uğraştığın hiçbir işte "ben tamamen mutluyum" diyemezsin bana göre.
Ben genel olarak işlerden değil de insanlardan dolayı mutsuz oluyorum çünkü iş değil insanlar yorucu..
Cok sükür iyiyim, zorluklarida var ama bunlar daima vardir. Allah herkesin yardimcisi olsun
Türkiye'de kimse okuduğu işi yapamadığı için mutsuz zaten
#Mirliva
serbest meslek.. para kazanırken mutluyum, işler kesatken mutsuzum :)))
başka seçeneğim yok ki kendi işim ve mutluyum
Oylar şaşırttı Mutluyuz ve Çalışmıyorum ikiside kafa kafaya kfkfk
Çalışmak zorundayım çünkü boş durmaktan nefret ediyorum.
Emekli olduğumda ne yapıcam bilmiyorum.
İllegal kovaladık zamanında. Normal iş hayatım olmadı hiç
mutluyum, mutsuz olsam uzun süre devam edemem.
Hayat mutsuz yaşayarak vakit geçirmek için çok kısa
Evet. Sonsuza kadar çalışırım.
Ne işi
Şükürler olsun.. : )
Ne işi? 🤗
Modelistim
🤗
Şşş konuşalım merhaba selamlar merhaba nasılsınız merhaba nasılsınız
İstediğin illeri geziyorsun paranla gezmeye kalksan gezemeyecegin yerleri geziyorsun
Mutluyum fakat iş hayatı cidden insanın kendine vakit ayırmasını zorlaştırıyor
6 ay kadar mutlu olmalıyım : )
Mutlu da değilim mutsuz da değilim ortasındayım.
Çalışıyordum mutsuzdum çıktım
Bende bilmiyorum ki 😏
Bu arada bu akşam bu arada sen ne kadar güzel
Çok mutluyum cunku calismiyom jd
Yaşamaya çalışıyorum,?
Mesleğimi çok seviyorum
Evet mutluyum.. Keyifli geceler..
Elhamdülillah memnunum
İş kendinin olunca mutlu oluyorsun
Mutluyum
Mutsuzdum sonra alıştım ama yinede orada uzun süre calismak istemiyordum sonrasında çıktım🫢
Çalışmıyorum öğrenciyim
Çalışmıyorum okuyorum
Oxuyub bitirince kim olacaqsınız xanım
Yüksek gelirim var hemde kendi işim
Bazen çok yorulsam her şey ters gitse de mutluyum
İşimi seviyorum ben
Yeni çıktım iş yerinden
Mutsuzuz ama para icin mecbur..
Kendi işim bazen olmasa da çoğu zaman mutluyum
Evet işsizlik oranı yine ortada
Evet arkadaşlar mutluyum
Şükür