OGRETMENI NEREYE SIKAYET EDEBILIRIM?

Çocuğumun öğretmeni (mudur yardimcisi) çocuğuma demiş ki seni döverim elimde kalırsın sopa almış korkutmuş sopayla Hem ben en fazla kınama alırım bana hiçbir şey olmaz nereye şikayet edersen et demiş çocuğum da hocam dövsenize demiş çocuğum öyle dediği için çouğuma Terbiyesiz demis çocuğum da size annene söyleyeceğim demiş öğretmen de öğretmen dediğimiz müdür yardımcısı kime söylersen söyle demiş Ben de gittim Hoca ile konuştum asla öyle bir şey demediğini inkar ediyor onu hep sevgiyle yaklaşmış Yani ben bu kadının nereye şikayet edebilirim cimer'e yazsam daha önce yazdım hiçbir şey olmuyor inanamiyorum kizima or'squ falan diyormus gercekten şok oldum ve bu lafları iki tane erkeğin içinde söylemiş kızıma Yani ben mi fazla abartıyorum anlamadım gitti yani odada başka öğretmenler de varmış hepsi birbirini koruyor inkar ediyorlar Ne yapacağım Mudur bile bana inanmiyor sikayet ettim mudure tekrardan hakaret etmis Neymiş benim kızım işe yaramaz bir çocukmuş gerçekten Şoklardayım kızım Lis e ye gidiyir bacılarm napacagim

OGRETMENI NEREYE SIKAYET EDEBILIRIM?