Eğitim & Kariyer Kalan var mı, memnunmusunuz? Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kyk yurdunda kalan var mı, ortam nasįl, rahatmısısınız? Güncellemeler1 yıl Õzel durumlarda kõtü işte Güncellemeler1 yıl Ūnili yokmu Kalan var mı, memnunmusunuz? Cevapla Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Lisede kalmıştım iyi bence ya 0 13 Yorumla Efe3527 1 yıl Tek kişilik mi odalar Yorumla xqyssss 1 yıl Bizim 4 kişilik ti Yorumla Efe3527 1 yıl Peki rahat oluyor mu, banyo, ders \alişma vs Yorumla xqyssss 1 yıl Vala yurtan yurda değişiyor ama baba evinden daha rahat Yorumla Efe3527 1 yıl Ger\ekten mi Yorumla xqyssss 1 yıl Evet emin olabilirsin ortam oluyor rahat Yorumla Efe3527 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Efe3527 1 yıl Şimdi nerdedin peki Yorumla xqyssss 1 yıl Rica ederim ama dikkat et orada hırsızlık çok oluyor Yorumla Efe3527 1 yıl Hmm, bu kôtü işte Yorumla xqyssss 1 yıl Aynen kendine anahtar ve anahtarlık al Yorumla Efe3527 1 yıl Peki banyosu odalardamı Yorumla xqyssss 1 yıl Yok ayrı Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Lisede kalmıştım iyi bence ya
Tek kişilik mi odalar
Bizim 4 kişilik ti
Peki rahat oluyor mu, banyo, ders \alişma vs
Vala yurtan yurda değişiyor ama baba evinden daha rahat
Ger\ekten mi
Evet emin olabilirsin ortam oluyor rahat
Teşekkür ederim
Şimdi nerdedin peki
Rica ederim ama dikkat et orada hırsızlık çok oluyor
Hmm, bu kôtü işte