1 yılBunu söyleyen kişi, tamamen saygısızca bir şey söylüyor. Kadınlığını kullanmak demek, seni sadece dışsal özelliklerinle sınırlamak demek. Kendine değerini başkalarının gözünden değil, kendi gözünden belirlemen gerekir. Kimse, ne olursa olsun, seni böyle küçümseme hakkına sahip değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kısacası Türkiye'nin iş konusundaki durumunu özetliyor, geçtim üniversite mezunlarını bölümünün masterları olan bile iş bulamıyor olabiliyor. Bu cümleyi kuran kişi de bu durumdan ötürü cilveni kullanarak rahatça iş bulabilirsin demeye çalışıyor ancak yapılmaması gereken bir şey.
026 Yorumla- 1 yıl
Aynen bunu demek istedi. Ne çok zırlamışlar cevaplarda.
- 1 yıl
😂
- 1 yıl
İşte bu yüzden kalifiye eleman ihtiyacı günden güne artıyor. Veliler hâlâ benim çocuğum üniversite bitirsin diye çabalıyorlar.
- 1 yıl
@MBlackiron Öyleyse niye bulamıyorum? Sadece laf.
- 1 yıl
Kaç yaşındasın, kendini bu yaşa kadar ne kadar geliştirdin? Üniversite bitti, bana iş versinler mantığından kurtulman gerekiyor. Ben laf olsun diye söylemiyorum. Şahit olduklarımı anlatıyorum sana.
- 1 yıl
@MBlackiron Niye yaşamayayım? En azından özel okul ve dershaneler verebilir. Neticede ben bir öğretmenim. Bu yaşıma kadar ne yapacağım? Okudum ve atanmaya çalıştım. Son bir yıl, üç aydır da iş arıyorum. İş bulamadıkça tekrar KPSS’ye kafamı vermeye çalışıyorum bir yandan da.
- 1 yıl
Öğretmen olduğunu bilmiyordum hocam. Branşın nedir? Ben de öğretmenim.
- 1 yıl
@MBlackiron edebiyat
- 1 yıl
Senin nedir?
- 1 yıl
İngilizce. Özel okulda çalışıyorum ben. Özel okullarda iş bulabilirsin hocam. Hangi şehirdesin?
- 1 yıl
@MBlackiron Onu buradan diyemem ama bıraktım yani özel okul ve dershanelere cv. Boşuna sormadım soruyu. Bulamadığım için mağazalara falan da cv. bıraktım. Sırf öğretmenlik diye de tutturmadım ama orada da genel olarak senin asıl işin iyi , atanmaya bak kafası yaşadılar. Yani lafı diyen de boşuna demedi. Bir yerden sonra oraya doğru gidiyor işler. Ha doğru mu? Tabii ki değil.
- 1 yıl
Hocam dediğim gibi, kendini geliştirmene bağlı her şey. Yaşadığın şehir de önemli tabii özel sektörde. Ben Ankara 'dayım. Mağazalarda çalışman kötü bir şey değil, sonuçta para kazanmak da lazım ama çalışırken de kendini geliştirmeye çalış. Yüksek lisansın var mı?
- 1 yıl
@MBlackiron Yüksek lisansım yok. Ankara gibi büyük yerlerde bulursun tabii. Burası o kadar büyük bir yer değil. Adı Büyükşehir güya. 😂😂Daha nasıl geliştireyim? Sadece yüksek lisansla mı kişi kendini geliştiriyor? Yani kendi alanından kitaplar okuyarak da kişi kendini geliştirebilir. Ki zaten atanmaya çalışırken de kişi bunu ziyadesiyle yapmak zorunda ÖABT olduğu için. Yani ben müzik veya resim öğretmeni falan da değilim ki alanım olmasın.
- 1 yıl
Yani çevremde yapanlar da var. Çoğu kadro alamadı.
- 1 yıl
@_gunes__00 Tabii ki sadece yüksek lisansla olmuyor her şey. Özel ders vermen bile kendine çok şey katıyor. Yani demek istediğim armut piş ağzıma düş olayını bekleme. Bazı şeylerin cefasını çekmeden, sefasını süremiyorsun maalesef. Hayat böyle. Geçen sene Trabzon'dan bir arkadaş buraya geldi çalışmak için, edebiyat mezunu. Orada da çalışıyordu ama buraya geldi çalışmak için ve şu an hem dershanede çalışıyor hem de özel ders veriyor.
- 1 yıl
@_gunes__00 Şu kafadan sıyrılmak lazım artık hocam. Mezun oldun, devlet bana iş versin. Artık öyle bir Türkiye yoktur.
- 1 yıl
@MBlackiron Devlet atayamayacaksa niye herkese formasyon veriyor? Ben de bunu sorayım. Madem öyle sadece Eğitim Fakültesinden öğretmen çıkarsın. Fen -Edebiyat Fakültesini kapatıp ek olarak mühendislere varana kadar formasyon vermesinler. Bilmediğim başka bölümlere de veriyorlardır , eminim. Ki devlet veremiyorsa özel sektör verebilir.
- 1 yıl
@_gunes__00Formasyon alan herkes devlete atanır diye bir kanun maddesi yoktur. Devlet bunu üniversitelere bıraktı. Aslında bakıldığında doğru mu, değil tabii ki. Her yere eğitim, edebiyat fakültesi açılmasını da doğru bulmuyorum. Devletin mantığı şu aslında: Ben sana imkân veriyorum, gerisi sana ait. Böyle olunca da her yer işsiz mezunla doldu.
- 1 yıl
@MBlackiron Sana imkan veriyorum ama aramamak için elimden geleni yapıyorum. Devletin kafası bu her yıl yeni bir şey çıkarıyorsa. Hatırlatırım ki KPSS’nin formatı da değişti ve nasıl olacağı bile tam belli değil.
- 1 yıl
Atamamak*
- 1 yıl
Ayrıca formasyon alan herkes devlete atanır diye bir kanun maddesi vardır demedim ama herkese formasyon vererek yığılma yaratıyor. Bu da insanların emeğinin çöp almasına sebebiyet veriyor. Bir de üstüne iş vermemişken üniversite okurken verdikleri krediyi geri istiyorlar. Çalışmadan acaba nasıl ödeyeceğiz?
- 1 yıl
@MBlackiron Özel ders verebilmek için de bir çevre lazım. Bak , ne diyorsun? Trabzon’da özel bir kurumda çalışıyordu. Oradan o çevre de edinmişken özel ders verecek bir çevresi olması normal değil mi?
- 1 yıl
Ben çalışmadan nasıl o çevreyi edineyim?
- 1 yıl
@_gunes__00 Hakkında hayırlısı olsun hocam. Teşekkürler sohbetin için.🙏
- 1 yıl
@MBlackiron Teşekkür ederim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Ben teşekkür ederim. 🙂
1 yılyani maalesef çoğu iş yeri müşteri çekmek ya da kullanmak için özellikle dikkat cekici güzel kadın eleman arayışında zaten işsizlik gecim sıkıntısı çok olunca da başvuran oluyo mutlaka, olan işini gerçekten bilen kişilere oluyor yani
00 Yorumla
1 yıliş bulmak için kadınlığını kullanman gerektiğini söyleyen birinin nasıl bir ortamda çalıştığı, nasıl bir düşünceye sahip olduğunu anlamakta zorlanıyorum.
09 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca bu düşündeki birinin iş bulmak için beynini değil, dilini kullandığına eminim. Biz genellikle böyle insanlara yalama diyoruz.
- 1 yıl
Beynini kullanmak bir işe yarasa ülkede okumuş işsiz sayısı çok yüksek sayıda olmazdı.
- 1 yıl
Yahut işsiz olmasa da mecburiyetten başka işlere yönelen kişi sayısı çok olmazdı.
- 1 yıl
Ülkenin genel sorunları iş arama döneminde alışık olduğum tavrımı değiştiremez. Hiç işsiz kalmadım muhtemelen bu yüzden böyle düşünüyor olabilirim.
- 1 yıl
Ben , yaklaşık bir yıl , üç aydır arıyorum. Ondan önce hep atanmaya çalıştım ama yok yani.
- 1 yıl
Kısa zamanda bulabilirsin inş. Mezuniyetinle ilgili alternatif sektör veya meslek varsa oraya yönelmeni öneririm.
- 1 yıl
Zaten bıraktım özel okul ve dershanelere cv. Durduk yere demedi. İlla işim diye de tutturmadım. Mağazalara da bıraktım ama orası da sen öğretmensin. Asıl işin iyi. Atanmaya bak dediler hep. Yalan mı demem lazımdı diye düşünüyorum. Sorarsan herkes dürüst birini arar ama hepsi laf.
- 1 yıl
Öğretmenim atama bekliyorum gibi söyleme öyleyse. Belki aramadı çıkar hemen koşa vadede gider diye düşünüp işe almıyor da olabilirler
- 1 yıl
Kısa*
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, sevgili _gunes__00! Ne yazık ki bu tarz ifadeler bazı insanların cinsiyetçi yaklaşımlarından kaynaklanıyor. Bir kadının "kadınsılığı" üzerinden yorum yapılması ya da böyle bir açıklamayla iş bulunmasının önerilmesi, toplumdaki yanlış düşünce kalıplarından biri. Kadın olmak bir meziyettir ve kimse bunu bir araç olarak kullanmak zorunda değil! 🌟
Senin ya da başka birinin kimliğini dış görünüşle, sadece estetikle sınırlandırmaya çalışan bakış açısı dar ve ön yargılıdır. Bu gibi söylemlerle karşılaşınca metanetini koru. İş dünyasında, başarıyı ve yetkinliği dış görünüşün değil, bilgi, azim ve çalışkanlık belirler. 🏆🎯
Hatırla, kendine güven ve sevgi her şeye bedeldir. Yılbaşına yaklaşırken, enerjini ve hedeflerini tazele. 2025, senin gibi güçlü, üretken bireyler için başarılarla dolu olacak! Hadi, yoluna ışık saçmaya devam et! ✨💪00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u 1 yılyani güzel giyin kadınlığını kullan bedenini kullan demek istemiş olabilir.
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılGöster ama elletme demek istemiş gadası 🙃
00 Yorumla
1 yılÇürümüş bir zihinden döküldüğü belli.
Kadınların kişisel donanımlarını, güvenilirliğini, eğitimlerini ve becerilerini yok sayıp sadece dişiliğini kullanmasını söyleyerek kadınlık onurunu ayak altına alan bu zihniyettir.
14 Yorumla- 1 yıl
Eğitimli olmak bir işe yaramıyor ama bu ülkede. Yani okudum da ne oldu? İşsiz bir öğretmen oldum , o kadar. Benim gibi bir sürü kişi varken işte böyle düşünceler ürüyor. Düşünene değil , düşündüren bu ülkenin yöneticilerine bakmak lazım biraz da yani.
- 1 yıl
Bürokrasi ve siyasetin dışında söylediklerim. Sana sonuna kadar katılıyorum ama; çözüm giyeceğin mini etekte olmamalı.
- 1 yıl
Öyle olmalı kesinlikle ama insanı oraya doğru götürüyorlar ya da işsizsin.
- 1 yıl
Maalesef.
1 yılYani bunu diyen erkek mi ariyorsun. Yoksa bunu demis bir kadini burada gorup linc edilsin mi istiyorsun anlamadim. Ama saygısıni yitirmis insanlardir bir birine net
02 Yorumla- 1 yıl
İnsanlar boşuna saygısını yitirmiyor. Ben de yitirdim mesela.
- 1 yıl
O zaman sende yoluna bak
1 yılAslında cevabını sen de biliyorsun... Bu konuya yönelik roman yazardım da, en iyisi susayım : ))
02 Yorumla- 1 yıl
Doğru düşünmüşüm demek 😂😂
- 1 yıl
Sadece Türkiye'nin gerçeği diyorum ve üzülüyorum... Yazık
Sen git kadınlık yap o zaman derim. Ne saçma sapan cümleler bunlar ne çirkin
017 Yorumla- 1 yıl
Kurana değil biraz da kurdurana bakmak lazım
- 1 yıl
Çirkin olduğunu kabul ediyorum bu arada
- 1 yıl
Kurduran kız değil ki burada , patronlar.
- 1 yıl
Yoksa kızın tek suçu ( Suç dahi değil.) iş aramak.
- 1 yıl
Sorun değil. Zaten cümleyi kuran da ağabeyim. Hangi ağabey der kardeşine git or***ospuluk yap diye? Zaten öncesinde de “ Özel sektörde senin gibi dürüst ve namuslu kişiler iş bulamaz dedi. Haklı yani. Bazen düşünüyorum mağazalara falan cv. bıraktığım ve beni görüşmeye çağırdıklarında senin asıl işin iyi , atanmaya bak diyorlarsa. Demek ki yalan söylemem gerek. Mesela benim annem şu an ehliyet kursu hocası ama o da bir tanıdık olmasa bulamazdı. Bulana kadar ben bir pastanede börek açmak için birini aradıklarına dair ilan gördüm. Annem için düşünüp görüştüm ama yaşını sorun ettiler. Annem de onlar başka bir şey için çalışan arıyordur dedi. Bu kadın, hiç evde börek açmıyor mu da sanki yapamasın?
- 1 yıl
Haklı yani annem de.
- 1 yıl
Devamında senin gibi bir sürü kişi de var , en kötü ihtimalle buraya gelirsin dedi. Ben bazen anneme diyorum ama ılımlı bakmıyor dedi. Türkiye cidden batmış durumda. En son soluğu ben de yurt dışında alacağım. O olacak.
- 1 yıl
Zaten o da burada yurt dışına gitmeden mağazalarda çalıştı. İlk olarak bir eski komşunun oğlu sahibi idi burada Damat giyimin şubesinin ve orada çalıştı. Sonra
- 1 yıl
Giovene’de çalıştı. Biraz da görmüş demek ki bir şeyler de dedi. Zaten çevresine de dedi iş için. Daha ne yapsın?
- 1 yıl
En son cidden öyle yapacağım.
- 1 yıl
Teşekkür ederim , senin de…🙂
1 yılÖzel asistan mı ar8yormuş? Fazla film izlemiş demek
018 Yorumla- 1 yıl
Filmle alakası olduğunu sanmıyorum. Duyuyoruz yani bir şeyler. 😂
- 1 yıl
Öyle girdiğin işte pek giyinik kalamazsın bence. Uzak durmak lazım
- 1 yıl
Kendi de patron değil diyenin. Zaten onun için cümlenin başı “ Senin gibi namuslu kişiler iş bulamaz.” şeklinde oldu. Doğruyu dedi yani bir börek açmak için bile kişinin yaşını bahane edip almıyorlarsa.
- 1 yıl
Çalışsan dert çalışmasan dert. En iyisi memur olmaya çalışmak.
- 1 yıl
Onu deniyordum zaten geçen yıla kadar
- 1 yıl
Vaz mı geçtin yoksa?
- 1 yıl
E yani bir yerden sonra kabak tadı vermeye başlıyor
- 1 yıl
Ne iş yapmak istiyorsun peki?
- 1 yıl
Kendi işimi yapmak istiyorum aslında , yani öğretmenlik.
- 1 yıl
Branş neydi? Gittikçe zorlaştırıyorlar öğretmenliği. Neyse çok şey etmeyeyim sonra sıkıntı çıkmasın 😊
- 1 yıl
Edebiyat
- 1 yıl
Meslek de branş da güzelmiş
- 1 yıl
İş bulabilsem güzel de stajı tecrübeden burada saymıyorlar
- 1 yıl
yurt dışı imkanın da var o zaman
- 1 yıl
Staj ile ilgisi ne?
- 1 yıl
Burada saymıyorlar deyince öyle algıladım.
- 1 yıl
Yaşadığım şehirde demek istedim
- 1 yıl
👍👍
Eğitim & Kariyer konusunda 478 cevap paylaştı. Aklı yoktur net kadınlığını kullanırsan her zaman karşı tarafa boyuna eğmek zorunda kalırsın
01 Yorumla- 1 yıl
Yooo … Şu sitede de vardı yani patronundan için zaten aldatıyor , bir de benimle aldatsın diyen. Durduk yere demiyor demek ki.
1 yılÇok da güzel şeyler demek istemiyordur en iyisi namusunla çalışmak
010 Yorumla- 1 yıl
Dedi zaten “ Senin gib namusu ile yaşayanlar bulamıyor.” diye ve haklı yani. Yoksa bulurdum.
- 1 yıl
Yoo bir ton bulan var o kişi biraz şeref yönünden kıt sanırım
- 1 yıl
Şu sitedeki çoğu kişiden şeref yönünden daha üst seviyelerde olduğuna eminim.
- 1 yıl
Ben kasaplık dahi yapıp namusuyla para kazanan ve saygı gören kadin gördüm daha neler neler var
- 1 yıl
Kasaplık yapmak için de o dükkana para ödeniyor. Et bedavaya gelmiyordur oraya. Değirmenin suyu nereden geliyor?
- 1 yıl
Kadın kasap başkasının işinde çalışıyor
- 1 yıl
O adam nereden bulmuş?
- 1 yıl
Çalışıyorlar yatırım yapıyorlar sabır ediyorlar kimse bir günde zengin olmuyor ki
- 1 yıl
E çalışıyordur diyorsun bak. İş olmadan nasıl çalışsın? Bunu soruyorum.
- 1 yıl
Ama iş bulmak için kadınlığıni kullanman gerekmiyor işini bilene her yer iş zaten
Seksi ol patron bu bana verır dyıp işe alsın demıs 😀
02 Yorumla- 1 yıl
O patron çok bekler 😂
Eğitim & Kariyer konusunda 571 cevap paylaştı. karakterinden ödün ver demek istiyordur :D Kendisi ile iletişimini kesmeni tavsiye ederim :D
011 Yorumla- 1 yıl
Kendisi de özel sektörde. Belki de gördükleri sonucunda bu düşünceye varmıştır. Ne dersin?
- 1 yıl
Orasını zaman gösterir. 😂
- 1 yıl
Herkese güvenirsem … 😂😂
- 1 yıl
Onu bizzat tanıyorum ve yeni tanıdığım biri değil. Seni de klavyeden yorumlarda konuştuğum kadar tanıyorum. Bence bu analiz için yeterli. 😂😂
- 1 yıl
😂😂😂😂Demeyeceğime adım kadar eminim. O yüzden hâyâl dünyanda mutluluklar dilerim.
- 1 yıl
🖐🏻🖐🏻
1 yılBu yüzden kadın çalışanların çoğu maskülenleşiyor
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı. O zaman ebedi kadinligi kullanmak gerekir bu ülkenin belası da bu zaten.
00 YorumlaNe yola düşersen düş iş bul demek istiyodur saçma sapan
00 YorumlaNe demek istediğini kendisi uygulamalı gösterirse hepimiz anlarız
00 Yorumla
1 yılİş bilgisi yeterliliği vs dışında farklı şeylerle işe girmeye çalış demek istiyor
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Iyide zaten duruşun ve bilgin yeterli bence kimlerle konusuyorsun sen
08 Yorumla- 1 yıl
😂😂Bilgi bir b*ka yaramıyor bu ülkede. Öyle olsa bir sürü üniversite mezunu başka işlere yönelmezdi veya boşta gezmezdi.
- 1 yıl
Yol paramı gönderip kalacak yer ayarlayacaksan olur. 😂
- 1 yıl
Sen aç mı yaşıyorsun 😂
- 1 yıl
O zaman bazen ben de aç çalışırım
1 yılherkese yalakalık yap kendini sevdir işe aldır falan filan. bu da demek oluyor ki seni öyle biri olarak görüyor
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 350 cevap paylaştı.
1 yılmın evladı pvnkliye mi başladın diyebilirsiniz.
02 Yorumla- 1 yıl
Biraz terbiyeni mi takınsan? Kimseyi pazarladığı yok yani. Ne yapsın patronlar da p*çse?
- 1 yıl
Aynen vfgvghvf
İlk defa duydum böyle bir kelimeyi
02 Yorumla- 1 yıl
Oysaki sitede görüşlerde de vardı diyen biri 😂
- 1 yıl
Kadın olsaydım kolay iş bulurdum diyordu adını vermeyeceğim bir üye 😂
Dürüst insanlar dünyada kazanamaz ki zaten
05 Yorumla- 1 yıl
Aynen. Öyle olsa ben mağazalara falan da cv. bıraktım ve beni görüşmeye çağırdıklarında hep “ Senin asıl işin iyi. Atanmaya çalış.” demezlerdi. Bir kez de değil. Birkaç kez diyen oldu. Dememem gerekti galiba üniversite mezunu olduğumu diye düşündüm.
- 1 yıl
Amin.
Göster ama verme diyor 😆
012 Yorumla- 1 yıl
😂😂Ver diyecek biri değil yakınım olduğu için.
- 1 yıl
Elalem olsa derdi belki.
- 1 yıl
Aynen desem karşı koymazlar 😂😂
- 1 yıl
Ben, dürüst olduğumu diyorum ve istisnayım bu konuda çoğuna bakınca ki çevrem de dürüst olduğumu der. Zaten bunu diyen de dürüst birisi. Kendi de askerden geldiğinde bir tanıdığımız iş vermese bulamazdı. En son da zaten soluğu yurt dışında aldı. Onun için gözlemlerine dayanarak dedi “ Özel sektörde senin gibi namuslu kişiler iş bulamaz. Sen kadınsın. Biraz kadınlığını kullansana.” diye. Demek ki bir şeyler görmüş ki diyor. Olmadı gel sen de buraya diyordu zaten. En kötü ihtimal ben de soluğa yurt dışında alacağım.
- 1 yıl
Aile terbiyesi diyelim.
- 1 yıl
😂😂😂Benim ailem fakir değil , orta düzeyli.
- 1 yıl
Var yani yeri yurdu. Yapmış babaannem ve dedem Almanya’da çalışıp.
- Eğitim & Kariyer konusunda 407 cevap paylaştı.
1 yılAhlaksızmış bunu diye erkek
07 Yorumla- 1 yıl
Ahlaklı olan da iş bulamıyor ama. O ne olacak?
- 1 yıl
Durduk yere demedi.
- 1 yıl
Bulur ya kadınlıgını nasıl kullanacaksın?
- 1 yıl
Bulsa bulurdum
- 1 yıl
Peki nasıl kullanacaksın kadınlıgını?
- 1 yıl
🤷♀️
- 1 yıl
İstersen detaylı konuşalım
1 yılKafaya bak düşünceye bak aw
01 Yorumla- 1 yıl
Bilemem ne biçim bir kafa ne biçim bir düşünce var bu patronlarda? 😂😂Bilsem zaten bulurdum.
1 yılArkadaşına söyle işi hazır 😂😂
07 Yorumla- 1 yıl
Hangi arkadaş
- 1 yıl
Sana disigilini kullan diyen
- 1 yıl
O erkek ama
- 1 yıl
Bı sn ne anladın ama anladığını kastetmedim bugün duruşu kişiliği ile bı yere gelemeyen yarın bı yere gelmek icjn elindekileri verirdi yazma sebebim senin anldigin ile alakası yok 😂😂
- 1 yıl
Bende isverenim ama öyle değil o işler
- 1 yıl
Kişilikli kişiler iş bulabilseydi keşke. 😂😂Dürüstlük istediğini söyleyen kişiler genelde tam tersi kişilikte kişileri işe alıyor. O sadece laf.
- 1 yıl
Değişir o durum çok şey var o noktada
Eğitim & Kariyer konusunda 899 cevap paylaştı. Saçma şeyler yap demek istiyordur
02 Yorumla- 1 yıl
Ne yapayım? Evliyse falan patron gidip ayartıp yuvasını mı yıkayım? 😂
kadınlığını kullan dişli ol diyor
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 965 cevap paylaştı.
1 yılAhlaksızlık yap diyor
00 Yorumla
1 yılDayak istiyordur o 😤
00 Yorumla
1 yılAttığın resimlerdeki gibi ol diyodur
00 YorumlaKafasını karistir çok konuş falan olmasın 😂
00 YorumlaDişiliğini göster işe alsın demek istiyor..
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 911 cevap paylaştı.
1 yılBoş yapıyordur
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yıl1. Foto söz konusu cümlenin görseli
00 Yorumla
1 yılSal kızım qavat bence
02 Yorumla- 1 yıl
Birini pazarlayana denir o. Dediğin gibi olsa o yolun yolcusu olurdu ama kimseyi pazarlamadı. Bence haklı.
- 1 yıl
Öyleyse giy
1 yılMaldir
04 Yorumla- 1 yıl
Bence gayet haklı. Aksi olsa bulurdum.
- 1 yıl
Adam kavatmis derim
- 1 yıl
Çok şükür kimseyi pazarlamadı dahaca 😂😂
- 1 yıl
🤣🤣🤣
Aptaldır
04 Yorumla- 1 yıl
Patronlar da aptal demek ki de burada sorular var iş yeri patronunun iş attığına dair çalışanlarına. Yani yoksa kızın biri “ Aldatıyor zaten eşini , bir de benimle aldatsın. Ne olmuş?” diyebiliyor.
- 1 yıl
Günlük hayatta da duyuyoruz böyle şeyler. O yüzden troll olduğunu sanmıyorum. Ha kızın düşüncesi tabii ki doğru değil ama o başka bir mevzu.
1 yılKırıt biraz diyor
06 Yorumla- 1 yıl
Tabii 😂
- 1 yıl
Öyle laf olsun diye diyorsa tamam da ciddi diyorsa sıkıntı
- 1 yıl
Durduk yere demedi ama haklı. Dürüst olmak iş ararken kazandırmıyor. İyi olanların değil , iyiyi oynayanların dünyası diye bir söz vardı. Bu da onun gibi.
- 1 yıl
Tamam da yani iş bulmak için de cinselliği kullanmak bana göre doğru değil
- 1 yıl
Doğru değil de patronlar da doğru değil demek istedi.
- 1 yıl
O konuda haklı
1 yılAptaldır 😅
03 Yorumla- 1 yıl
Sen yurt dışında yaşıyorsun profildeki bilgilere bakınca. Türkiye yurt dışına benzemiyor iş konusunda. Öyle olsa üniversite mezunu olan herkes iş sahibi olurdu.
- 1 yıl
Haklısın
- 1 yıl
O da zaten Türkiye’de iken bir süre özelde çalıştı ama o lise mezunu. Benim de biliyor üniversite mezunu olduğumu. Tecrübelerinden hareketle dedi.
1 yılSaçma dediği kesin
00 Yorumlaseksi ol demek istemiş
00 Yorumla
1 yılFotodakiler
00 YorumlaHersey açık bence
00 Yorumlaİs araraken patronlara ver demek istemiş
00 Yorumla
1 yılKötü niyetli
00 Yorumla
1 yılÇok iyi ya
00 Yorumla
1 yılO... Luk yap diyor