AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
makyaj malzemesi taki gibi bayan aksesuarlari satılan bir yer acardim. paraya para demezdim ;)
😍😍 çokk şirin bir waffle dükkanı acmak istiyorum tabi tek waffle olmicak cafe gibi diyelim. Kadıköy moda da olursada süper olur 😆 cafe açmayıda geçtim bir iş bulsam öyle biyerde oda yeter 😊
işlek caddede büyük ve 10 çalışanlı kuaför salonu açmak isterdim
Turizm bölgesi ise yaşadığım yer insan kaynakları ofisi açmak isterdim deli gibi para var
Kabiliyetimi en iyi şekilde gösterebilceğim fotoğrafçı daha doğrusu bir stüdyo.
Pastane ya da guzzelik merkezi ya da moda evi..
tablolarimi yapip ayni anda satabilecegim bir dukkan acardim
500 tl ye Yaparsin bunu
Sorunsuki 5 00 tl bile yok ki kesinlkle 500 tl ye yaplmz bir dukkan ic dizayn arti kira hadi benm diyelm dukkan. Resim malzemesi sade 500 tutuyo zaten. :)
Cd dükkanı ve çiçekçi dükkanı açardım. Antika da olur aslında.
Evet İzmir i IZM diye kisaltmistim HASRETIZMIR yapmak isterdim. izmire hasretim cunku :, (
Ay olamaz yanlis soruya kayit Olympus cevap pardon :/
Sizin soruya cevapliyim ozaman.. iyi bir sirkete ortak olmayi denerdim ilk etapta sanirim olmadi Klima satardim kesin kazanci iyidir :))
Kendi mesleğim için Çocuk Yuvası açarım. Alice Abla Çocuk Yuvası =D İnşallah olur =)
Anaokulu açarım hemen iş yeri açma belgemde hazır nasılsa hem çok iyi para var hem de gerçek anaokulu nasıl olurmuş gösteriyim isterdim^^
Taksi plakası satın alır kiraya veririm oturduğum yerden para kazanırım
taksi dediğin 2 trilyon neredeyse..
evet güzel bir para demişsin
doğru :) istediğin paraya yani..
ev alırdım geri kalanınıda aç açıkta varsa onlar için harcardım sonuçta dünyada ömür boyu kamıyacağız
Hayvanlar icin bakim esyalari mamalarin oldugu ust katinin hayvan oteli oldugunbi veteriner klinik :)
Dükkanı gec sen ya ben o parayla giderim buralardan :D
hahahha manyak ya :D
çikolataları ve pastaları çok seviyorum birde oyuncakları kararsız kalırdım olmadı ikisini birlikte açardım
Pastane acardim goruntusu ve tadi guzel olan seyler satardim:)
Açmıyorum kaaaardeşimmm araba alıcam ben evde alırım
Restaurant kafe pastane ya da bayan giyim :D (bakma çok hayâlim var benim ghjklşhdsa)
işletme okuyup kerane açarım bir de iktisatçı alırım o da kasada durur
İktisatçıyı da pezo yaptın :)
İroni işte bu ülkenin genel özeti:)
cafe seklınde sabahları kahvaltı akşamları pastane gibi bir yer düşünüyorum denıze bakan
Çeşmede gece kulübü açardım büyük ihtimalle iyi para var çünkü
evet var gerçekten.. bodrum çeşme süper..
Kafe acardim böyle çeşit çeşit pasta ve kahve satabilecegim kendimi sürekli yenileyebilecegim sıcak bir ortam:)
Ben bir yer isletmek istemiyorum cok param olsa sadece yatrm amacli daireler alip kira verirdm. Oturup o parayi yerdm :D
Ya antika kitaplar satabilecegim bir dükkan ya da pastane
Özel Eğitim okuduğum için işitme ve görme engelliler okulu açmayı cok isterim
Tabi ki de pastane :) birbirinden güzel pastalar vs vs
çok güzel pasta yapar mısın ki :)
Cok param olursa evsizlere corba dagitmak isterim. Boyle bu sistemle isleyen bir yer olmasini isterim. Cani isteyen corba icsin
Ben ilk önce güzel bir butik açarım sonra motor dükkanı açarım ama satım yok motor sergisi test sürüşlerini olan kocaman bir dükkan :))) bu kadar gerisini veririm ihtiyacı olanlara
80 veya 70 lerin modası olan şeylerle dolu bir cafe açmak isterdim bütün fincanlar, masalar hatta duvar kağıtları bile 80 70lerin modası olucak ve dediğim gibi o zamanların şarkıları çalıcak
Erkekler Ne Diyor
Tuvalet açardım bence en karlı iş 1 lira alıyosun adam en fazla 10 yaprak peçete kopartsa bir elini bir malum yeri yıkasa nerdeyse 0 zarar sadece vergisi var ama onada bir çare yok :)))
bu devirde kadınların üstüne oynıcan hacı, incik boncuk, sütyen don, makyaj badana setleri işte ne aklına gelirse, ihya eder bu kadınlar adamı :)
Bu ulkede ne dukkani acarsqn ac batmazsin en sacmq sapqn dukkani olan bile en az 10 yil dqyanabiliyor
Dükkan açmak zorunlu ise, giyim mağazası açarım. İstediğim ürünleri, kendi bedenimde rahatça ulaşabilmek için.
seks shop ya da pet shop ama sonunda shop olması daha cezbedici dahabi çekici hale getiriyo dükkanı
Oto galeri ve ot :D ya da pembe panjurlu bir dukkan :D
Arsa alir mutaahitle anlasip alisveriz merkezi yaptiririm. 20 dukkanina anlaşsam yeter :)
Valla 2 katlı bir playstation4 salonum olsun baskada bisikm istemiyorum :)
Dükkan açmam daha mantıklı yatırımlar için kullanırım
Nedendir bilmem hep Lahmacun dukkani acmak var aklimda
Aklımda çok güzel bir fikir var ama söylemem sonra fikir elden gider :)
dükkan açmam arsa satın alıp paintball sahası kurarım
Şu güzelim Manavgat ta turizmin en canlı olduğu bir yerde el işi hediyelik eşya dükkanı açardım.
Insaat yapi malzemeleri satan bir yer showroom daha iyi hatta
parayı buldun nasıl değerlendirsem diye fikir alıyosun dmi:DDDD
cafe açmak isterdim veya kendi üretimim olan parfüm fabrikası fransada
halı saha açardım krizde sıcakta soğukta kısın yazın her yılın her zamanı işler
cenaze malzemeleri camada ''ateşe dayanıklı yanmaz kefen geldi'' yazıcam
Neden dükkan açayım ki her parası olan ticaret mi yapıyor
tekel ve iddaa bayi ordayım ve hayatım boyunca göremeyecegim parayı kazandım tavsiye ederim..
Ben kitapevi acmak isterdim , sadece cay servisi olurdu en buyuk hayallerimden biri :)
Kerane açardım ortalık abaza kaynıyor devlete de para versin diye başvuru yapıldı nede olsa. En azından ülkeye hayrımız dokunur.
bir deniz sehrine bar gece klubu veya restaurant acardim.
giyimde Dünya markasi oluşturmaya calisirim
TuranOgulu diye :))
Oyuncak bir çocuğun gülümsemesi hep beni başka dünyalara daldırıryor
kafe bar tarzı birşey hep aklımda. bir gün olacak inşallah :)
canlı müzik yaptırabileceğim bir cafe açmak isterdim..
En temizi gider o paraya arsa alırdım dükkan zaman ve emek isteyen birşey
Yurtdışına kapağı atmaya çalışırdım... Bu ülkeden nefret ediyorum...
Dükkan açmam direk Kıbrıs'a :))