Umarım gerçekleştirirsiniz..
Güzel bir para elinize geçse ne dükkanı açmak isterdiniz?
Umarım gerçekleştirirsiniz..
Eğer büyük bir meblağ ise şunları aç ve sonra hesabını takip et
valla hacı düğün orgazasyonu
market
özel hastahane
kavhehane en az 4 tane
nargile kafe
tiribün şeklinde iç mekanda oturma planı
SİNEMA
çikolata evi
av bayii
otel
gezi turları
extreme sopr dalları
dövüş okulu (her daldan 2 uzman)
hatlı taksi (sigortalı çalışanı)
hatlı dolmuş (sigortalı çalışanı)
denize dalış (scuba)
tekne turu
MOTORLU TAKSİ
YANİ MOTOSİKLETLİ TEK KİŞİLİK TAKSİ
kuryecilik
200-300 milyar lira mı valla memleketimde el değmemiş eski bir mahalle var orayı kültür mahallesi olarak dekore eder turizme açardım tarihi hamamı dahil eski konuk evleri el yapımı gözlemelerin yapıldığı kıyafetlerin dahi eskiye göre olduğu bir yer haline getirirdim ya da parayı bankaya yatırıp faiziyle geçinirdim:DD ama diğeri baya istihdamda sağlar;)
Espri anlamında yazmıyorum.
1) Genel ev açardım çünkü batmak gibi bir derdin yok zarara uğramazsın. Gider filan pek yok zaten en kazançlı iş. Çalışanlarım olurdu bende parayı toplardım :D
2) S*ks shop.
3) Hamam.
4) Spor salonu.
5) Havuz cafe tarzı bir yer.
6) Cafe.
Bir sürü güzel kurabiye, kek, muffin vs. yapabileceğim ve bir yandan da kitap satışı yapabileceğim, insanların okumaya, kahve içmeye gelebilecekleri bir mekan sahibi olmak isterdim. :)
Eig yi haketmiş çok güzel bir düşünce umarım gerçek olur :)
Soruyu soranada teşekkür ediyorum soruda çok güzel 👍
Off tm hayalim. Lakin para olması yetmiyor :/
ozaman mekana wifi koymayalım etrafa da biraz jammer serpiştirdik miii tamamdır :)
Guzel bir fikir ama orjinal degil. Bunu ben de dusunuyordum. Taa ki 10 kisiden duyana kadar. 45 yasindaki enistemin bile hayali aynen bu sen dusun artik
@perapalas hiç yakışmadı sana =/ hayalimi çalmışsın ama =(
iyibir tercih tabikide yabancı ülkelerde türkiyede kitap okuma yüzdesi %3 yani sadece cafe açarsın ama çok gençler yönelik ve cazip fiyat mekan güzel olmalı nun için bisürü para dökerin sonuçta o dalda yapması zor
Güzel sorular şart :) @masum_papatya
bir magaza acardım bölüm bölüm ayırırdım bı bölümde gothıc ve fantastık gıyımler olurdu bı bolumde bunlara uygun aksesuar ayakkabı ve canta bı bolumde cesıtlı fantastık ve parapsıkolojık malzeme , ve bır bolumude dövmecı olarak bıkac bolume ayırırdım tek bunyede buyuk bır ıs merkezı gbı.. boyle bır hayalım var
Neler açmazdim ki?
- şirin bir pastane
- anaokul/ları
- bir tane kendi tasarımlarımdan oluşan bu
Butik*
Lezbiyen bar veya lgbt bar acardim dostum. Sanada hersey benden olurdu :D
Bir sosyal yasam merkezi gobi bir isletme acmak isterdim. icinde psikolog bulunmasi lazim. belki acil durumicin bir hemsirede. bu isletmede her yastan kisi olmali. amac ise insanlarin keske dedigi seyleri silmek olmaliydi. yaslilarin en cok keskesi cocuk olabilmek. genclerin ise daha basarili ozel olabilmek. bu istekleri karsilayavak ve kimsenin yadirganmadigi bir ortam olusturmak...
böyle çok ilerde gelsin bu para ben de oyuncakçı dükkanı açayım.. ama böyle tahtadan eski şeylerden de olsun, el yapımı da olsun, bir köşesi çocuklar için ayrılmış masamız olsun, her gelene şeker tutulsun, balon verilsin. hiç zarar etmeyelim yalnız, kendi yağımızla kavrulalım bize yetsin:)
Türkiyede olmayan malları getirttirim
Çok karlı olur bence. Türkiyeye gelse kapış kapış gidicek mallar var ama ne kadar güzel şey varsa türkiyede yok ve insanlar da internetten gettirttirmeye çekiniyor çünkü güvenilir olmuyo
o yüzden çok rağbet görür
bunun VERGİsi de var yoksaaaa herkes acardı fikir çok para yok yani :( ben direk avm acardım hersey doğal olurdu yiyecekten giyeceğe insanlara zehir değil ilaç olacak şeyler satmak isterdim aldığımı parayı hakettiğimi bilerek hormonlu yiyecek ve naylon kıyafet satanlara gelsin bu taşta.
Bodrum gibi tatil yerlerinde bar açardım ilerleyen zamanlarda baktım iş var clube çevirir büyütürdüm.. O işlerde para bol yaa. Mesela Bodrum'daki Katamaran Clup deniz üstünde Deniz adında bir bayana ait..
Catamaran.
evet..
pasta ağırlık ama kolay yapılabilen yemeklerin ve aparatiflerin de bulunduğu bir kafe açmak isterdim. sıcak ortamı olan insanların kendini rahat hissedeceği ve güzel vakit geçirip kitap okuyabilecekleri güzel bir mekan
bir miktar kenara ayiririm.. sonra bir araba alirimm.. tum sevdigim arkadaslarimi atarim arabaya gezmedihimz her yeri gezerim.. yeriz iceriz en rahat manzarali yerlerde konaklariz.. o bitti param kalirsa dogu avrupa turu.. interraille ama.. eglenceli cunkuu. para kalirsa devamm :)
pastane butik kurabiyelr falan yaada kres acmak isterdim meslegim cnku bir 3 katli dubleks bahceli bir evi krese cvrmek isterdim bahcesi renk renk cicekler cesitli oyuncaklar bide yuzme havuzu 5 calisanm olsun isterdm ici de en ust kati dinlenme uyku odalari alt kadi mutgak yemek muzik bale bolumu onun altida oyun ders ortami. Ayy hayali bile heycan verici :)))
kitap kafe. böyle sobası olan, koltuklu, eski ve yeni kitapların satıldığı, kurabiyeli kekli çaylı, sobanın üstünde kestanelerin olduğu bir mekan. ama kesinlikle yemek olmazdı. atıştırmalık ve içecek.
böyle mekanlar var. ama tabii öyle bir para bulursam inşallah.
Küçük ve çok şirin bir cafe açmak isterdim, özellikle gençlerin tercih ettiği bir yer olması içeri girince mis gibi kahve kokmalı.
Insanların huzur bulduğu sıkıntıları olunca, üzgün olunca gelebilecekeri kendilerini yanlız hissetmedikleri bir yer olmasını isterdim.
Benim istediğim Türkiyede Istanbulun işlek bir cadesinde bir kafe sahibi olmak, arti oraya katmak istediğim bazi şeyler var ama hepsini açmiyayim burada.
Not: illaki İstanbul olcak diye birşey yok eşim nerdeyse ordada olur fark etmez :)
Nerede açacaksın peki burada açmayacaksan?
Yurt dişinda yaşadiğim için turkiyede olmasini isterdim, işlek bir yerde olmasi yeterli sadece :) @eşsizgüneşim
Restoran acmak isterdim boyle otantik eski halılar kilimler eski osmanli yemekleri ustüne mis gibi turk kahvesi ikram edilen herkesin gelebilecegi kopuz saz sesleri esliginde insanların geçmişe yolculuk yapabilecegi bir mekan😍😋😅
Kitap, plak. Cafe hepsi bir arada olurdu oraya gelenler kitaplarını satın alıp okurken aynı zamanda kahvelerinide yudumlama fırsatı bulacaklar ama nostaljik bir ortam yaratılması gerekiyo ambiyansı çok önemli
kapital ne olursa olsun zevke göre açılmaz iş kapıları deneyiminizin bilginizin tecrübenizin olduğu iş seçilmeliki birkaç ay sonra o kapital heba olmasın.
Dükkan açmazdım, paranın bir kısmını faize atardım parayı büyüsün orada bende bir kısmıyla ülke ülke gezerdim bittikçe faizden yerdim falan, ne biliyim pek etik gelmeyebilir size ama şu an soruyu görünce aklımdan bu geçti
200 bini faize atsan nolur kiz
Huzur Evi açardım, her sıkılan insanin gelip hem yemek yiyebilecegi hem sohbet edebilecegi bir proje başlatır adını huzur evi yapardım.. :)
Hobi dükkanı açarım. Ahşap objeler, seramikler, ne var ne yoksa değerlendirir hem atölye hem satış yeri şeklinde. Adı da Minik eller büyük yürekler olur :)
Deniz kenarinda bir yerde hayalhanem diye bir yer acardim. Guzel yemekler yapilan, Dini sohbet edilicek, her yerden her kesimden gorus ayriligi olan insanlarin. Konusabilcegi bir yer olurdu
Piyango falan vursa dükkan açmam. Ev villa araba vs alırım para kalırsa dükkan açarım heralde restront açardım kendi yemeklerimi açardım.
Cumlede anlatim bozuklugu var.
Elinize guzel bir para gecse ne dukkani acmak isterdiniz diye sormaliydin.
Ben muzik aletleri satmak ayrica ders vermek isterdim
Sahaf olmak isterdim 2 katli bir evim olrsa erkek arkadasimla dusuncemiz o antika aynalar kitaplar gramafonlar mobilyalar gibi guzel seyleri satmak isterdim
bir gün açıcam öyle aşırı bir paraya gerek yok birikimle halledebilirim küçük bir cafe ama herşeyiyle ilgi çekici :) ayrıntısını yazamam çünkü o benim hayalim :)
Giyim üzerine butik acardım yurt dısından guzel farklı tasarımlar getirtip butgımde satısa sunardım 😁😳😊
Ben Sihirli Annemdeki betusun kafesine hep ozenirdim o zamandan beri hep kafe pastane tarzi bir yer acmak istemisimdir bu arad en cok hangi sektor cikarsa yazsana en son
“Petrolü kontrol ederseniz ülkeleri, gıdayı kontrol ederseniz insanları yönetirsiniz” henry kissinger. Gıda her zaman iyidir:) ben de gıdayla ilgili bir şey açardım
ya ben o parayla bir hayal değil ki bütün hayallerimi gerçekleştiririm be ama çok istediğim bir şeydir deniz manzarası karşısında bir restorant açmak
:
kres acmak isterdim hem isyeri acma belgem var hem liseden mezunum hem universite okumusum dil biliyorum 😊
engelliler için bir merkez açmak hayalim
Onların eğitim alabileceği sanatsal sportif faaliyetlerini yapabileceği
meslek öğrenip üretebildikleri atölyelerin bulunduğu
Teras gibi en güzel yerinde de engellilerın hazırlayıp servis yaptığı kafesi bulunan bir yer
Teknoloji mağazası gibi bir yer açmam, insanların sosyalleşebileceği, tanışabileceği, kurs gibi veya ne bileyim kafe gibi bir yer açarım. Sakin sessiz bir kafe açarım ve orada kitap okuyabilecekleri, kahvelerini içebilecekleri bir yer açarım, arkadan kısık bir slow müzik açarım ohhh keyif..
Dükkan falan açmam açıkçası. Geçenlerde sokakta dilenen (dilenmek zorunda bırakılan) 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu gördüm. Sinirden mi üzüntüden mi bilmiyorum ama gözlerimden yaş geldi yolun ortasında. O çocukların hayatlarını kurtarmaya çalışırdım. Ben zaten iyi kötü kurtarırım kendimi.
diyelim ucyuz paramiz var elliyi yoksay ikiyuzellinin ijiyuzunle uc tane mulk alirim aylik toplam bin sekizyuz civarinda kira olarak hesaplar bir yil sonra 60 ay vadeli kredi ceker bu kiralardan gelen parayi buraya endekslerim bes yil sonunda bir aksilik olmassa param dortyuz ila dortyuzelli civarina cikar mulklerin pirimleri heryil artan kira zamlarinida hesaplarsak arti yedigimiz ictigimiz ve kar haric
nasil sacma gelen hesaplasin azbi sapmayla hedef tutturulur
o parayla çok farklı işlerde yapılabilir ama illa dükkan diyorsan e-sport oyunlara özel bir internet cafe açmak isterdim ve güzel bir kitleye ulasinca o cafede turnuvalar yapardım mekanı çok güzel tasarlardim turnuva sırasında büyük bir ekrandan maçı verirdim falan...
waffle'cı veya büyük bir araç özel bakım servisi. waffle'da kar marjı çok yüksek. deli gibi tüketeni var. zaten bu aç gençlik bizde olduğu müddetçe fastfood - yeme içme sektörü asla çökmez. araç özel bakım servisini ise arabalarla ilgilenmeyi sevdiğim, elimden geldiği ve merakım için istiyorum...
Spor salonları hep apartmanların alt katlarında ve hizbe yerler... Bir işhanının en üst katını tutar.. Güzel bir manzarası olan yeri kiralar... içine en iyi spor aletleri, havuz ve sauna ile donatırım...
restorantı açarım fiyat sabittir ne yersen ye ister hepsinden 5 porsiyon ye ister 2 porsiyon ye :) 50 TL yeter de artar bile kar getirmesine gerek yok :) mutfak masraflarını karşılasın cepten yemesekte olur maksat vatandaş kazansın
Canın Sağolsun birader
paranin miktari burada cok önemli.. bence bu tip konularda kimseye danismamalisiniz. verilecek cevaplar %99 yaniltici olur. hayatinizi gözlemleyin ne istediginizi anlayacaksiniz. sizin istediginiz ne ise onu yapmalisiniz.
elinde 200-300 bin tl para olup iş yeri açacam diyen kişiye ben sadece aptal derim :) Müteahhitliğe girişilebilir bence inşaat işinde iyi para var müteahhitlik yapardım. Yapar satardım ki öylede yapacam zaten Allah'ın izniyle :D
hahahah @JunMisugi
@JunMisugi Ben başlayabilirim o fiyata ama sen başlayabilirmisin bilmiyorum :) kabadan anahtar teslim iş yapıyoruz tek dairenin maliyeti 30 bin tl kendimiz yaptığımız için 3 daire yapsan 90bin tl hadi 100 gitsin. Ayrıca yer İstanbul değil denizli.100 bin lira 3 katlı binanın maliyeti 150 binede arsa alsan yerine göre 30 bin liraya yaptığımız daireyi 90-100 e falan satsak daire başı 60-70 falan kar kalıyor 3 daire satıldığnda 200 bin lira elinde kar ettiğin paran olur ;) bak arsa almasan kat karşılığı bile girsen 200 e çok rahat başlarsın sadece işini bilecen hemen kule dikecek halin yok mk elindeki bütçene göre yer seçer yapar satarsın kafayı kullanmak gerekiyor işte biraz :) Herkes yapamaz.
Kardeşim ortalama 100 m2 daire ve görünüşüde fena değil içide eski değil yani biz kendimiz yapıp bitiriyoruz ama başkası alırken heralde o fiyata alması mümkün değil yani biz kendimiz kabadan anahtar teslim iş yaptığımız için sana maliyetini söylüyorum sadece başkası yaptırmaya kalksa tabikide o fiyata çıkarması mümkün değil yani normal biri o fiyata çıkartamaz.
İşçiliği çalışan işçilerimizden malzemede biden resmi evraklar çok tutmuyor plan projede bizden :) Sen demek istediğimi anladın mı benim kendimiz kabadan anahtar teslim iş yapıyoruz diyorum :) Plan projede yapıyoruz bir sürü iş yaptık denizlide. Bize maliyeti 30-35 karşıya alması 100. Bu şekilde yani ayrıca sana yaptığımız ayrı birşeyide söyliyim içi eski binaları alıp içini yapıp satmak bu şekildede 20 20 her daireden kar ediyoruz sana yapıyoruz diyorum sen olmaz diyorsun :) yapıyoruz ve yaptıkta.
bence dirk alamyadan kout alrsın 2 tane darire bile yeter 2+1 3+1 olarak aylık sana 6 bn tl gelir ye-iç-yat+osur+manitada alırssın yanına tmmdırrrrrrrrrr...
Türkiye bayilik alma yüzdesinde avrupada zirveyi oynuyormuş çünkü yaratıcı iş fikirleri üretemiyoruz bir kere bayilik almak istemem. Ben kuruyemiş üreticisi ve satıcısıyım yapacağım işse şarküteri, et ve kuruyemişin içinde olan bir tarafı nuts cafe diğer yanı NusrET tarzı bir yer yapmak hem alışveriş hem restaurant&cafe
Lgbt lerin rahatça oturabilecekleri cafe ve erotik shop açardım. Ayrıca 42 numaradan başlayan bayan ayakkabıcı dükkanı açardım ;) Mutlu olmak sizin de hakkınız...
Belki bir stüdyo acardim. Kayit studyosu. Ama coksacma be.. para kazanmak yasamiyorum ben. Para kazanmak için para harcamam ben. Hobi için harcarim. Keyif için harcarim..
Büyük bir seks shop.. malum piyasada bu kadar sapık varken muazzam iş yapar :)
dukkan acmazdim. Uretim yeri kurardim (yanlis anlasilmasin araba v. s. uretmek degil o fiyata alabilecegin uretim yapabilecek makinalar var. mesela kagit bardak gibi) ve urettigim urunu pazarlardim.
Yakışıklı erkeklerin uğrak yeri olacak bir mekan açabilirdim :D Ne üzerine olurdu tam bilmiyorum ama hedef kitle belli :))
Benide işe al ☺️ Parada istemem😌
Model oyuncak dükkanı açmak isterdim. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/QJljEg.gif
her zamn içn gıda kardeşim ölmez sektör bir tutturdumu alır başını gidersin :)
İnsanoğlu ne giyiminden ne de midesinden ödün verir.
Bu yüzden ya lokanta ya da mağaza açardım.
valla ben kerane açardım memlekette suriyeliler var bedava anasını satim ukrayna da karışık abazada bol yani sermaye var mal var talep var paranın a. g sın
4 tane küçük evden oluşan bir cafe açardım bu evler birbirlerine koridorlarla bağlı cafenin adıda '' Four tiny house '' olurdu
cafe açardım illaki bir yer açsaydım. bunalım cafe diye bir proje var kafamın içinde. neyse fikir bana ait l*n . çalar malarlar.
Ben kesinlikle bir tekel bayi açardım. İçinde mutlaka iddia sistemi de olmalı. Birde o dükkan çok işlek bir cadde üzerindeyse, tamamdır bu iş :D
limoncu. Sırf milleti ifrit etmek için kapıya geçip şapır şupur limon yiyerek milleti ayar ederdim :)
300 binlira var ise 3 te 1 i kadar tesvikli kredi
ve 3 ye 2 si kadar devletten hibe
yaklasik 600 binliraya egede butique otel acar senede yaklasik 90- 120 lira para kazanirim
hemde mulk sahibi olurum
3-5 gacı bulup fal dükkanı açarım... nedeni: baksana bayanların bir çoğu 10-15 liraya kitaplara pahalı derken 50 liraya fal baktıryolar.. efendim neymiş kahve bedavaymış ya zaten adamlara maliyeti 1 lira kahvenin :))))
Dövme yaptığım dükkan biraz küçük orayı genişletip ortayan ikiye bölerim sonra birisi dövme birisi piercing için ve çalışan sayısını yükselterek bir marka haline gelmek
Hayattaki tek hedefim diğerlerine ulaştım zaten.
iyi bir aracı kuruluş ile çalışıp borsada değerlendirmek en mantıklısı akıllı yatırımla o parayı 1 senede 3e katlama şansın var eğer garanti olsun dersen de demirçelik veya enerji sektörüne yatırım yapabilirsin.
Kesinlikle bir cocuk giyim magazasi acardim en iyi para onda ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar