Mimarlık & mühendislik hedefim
Eşit ağırlıktan gireceğim yapabilir miyim
1 ay
Mimarlık & mühendislik hedefim
Eşit ağırlıktan gireceğim yapabilir miyim
Cevap
15Cevap
Olabilir ilk senesinden kazanamayanlar var zaten 19-20-21 yaşında olanlar da var ama 24 yaşında kişilerde vardır yani bazıları ilk senesinden olmuyor
Üni okumak isteyen herkes sinava girip geliyor ki zaten kimsenin kaybettigi birsey yok aslinda
Kampüste olursan çok yaşıtın görürsün. İlk sınıfta görmen biraz zor kendi sınıfında fakat dışarıda kesinlikle göreceksin. Geç değil öyle düşünme, devam keenks
Ben 23 yaşında girdim, daha sonra tekrar sınava girdim ve 26 yaşında yeni bir bölüme başladım. 30 yaşında mezun oldum. Önemli olan kaç yaşında başladığın değil, hangi bölümü okuduğun ve nasıl bitirdiğin.
Kendinizi yaşlarinizla kisiklamayin!!! Sen daha cok gencsin...
Ben 2 yilla kadar okumayi düsünüyordum ama hersey nasip... önemli olan ama denemem.. ve yillar sonra keske deneseydim dememem...
Ben üniversiteye başladığımda sınıf arkadaşlarımızdan biri 33 yaşında kadın diğeri 45 yaşında erkekti çok şaşırmıştım ama 1 hafta sonra alışıyorsun.. Yani olabilir takma kafaya.
Bizim makine sınıfında zamanında 50 yaşında dayı bile vardı
Her yaş grubundan var ki üniversitede üniversite 2. sınıf öğrencisiyim şahsen ben, 24 yaşındayım ve ohoooooo arkadas grubumuzda her yastan var anasınıı 30 40 50 yaslarinda ablalarla bile oturup (dedikodu) sohbet muabbet edip biseyler iciyoruz molalardaa😂 herkes kafadengi yaaaa shshshshs
Mühendislik fakültesine gideceksen üst sınıflarda senden büyük insanlar bile olur merak etme 😂
yaşıtlarını napacaksın tam olarak? üniversitede eğitiminle meşgul olacaksın sınıfındaki kşinin yaşından sanane yani? insanlar iletişim kurarken önce nufüs kağıdı kontrol etmiyorlar ya hani?
Yaşa takılma takılma herkes kafa dengi uyusuyorsunuz zaten
Yaş önemli değil de eşit ağırlıktan mühendislik nasıl olacak
Üniversite zorluklarını düşün iyice, sonra karar ver
Ben de üniversiteye gidiyorum senin aradığın yaş aralığında baya insan var, daha büyükler de var biraz
%30-40 arasıdır, bikaç yaş küçük ve bikaç yaş büyükler de var baya yalnız kalmazsın. Ben 19 yaşındayım, 20'li yaşlarda arkadaşlarım var, 30-31 yaşlarında da var
İngiltere'de okuyorum erasmus bizim sınıfta 35+ var
Güzel bence umarım ben de başlarım o cesaret bende yok maalesef şartlarda yok sanırım
Geç değil ki, insanlar 50 yaşında başlıyor üniversiteye.
Ben 30 da unive girmiştim. Senin yaş gayet iyi.
Her yaştan var üniversitede merak etme
Bir kaç kişi ancak olur gerisi denk yaşlar
ben üniversitedeyken 45 yaşında sıra arkadaşım vardı 24 farkedilmez bile :D
Mimarlıkta sayısal çok önemli. İyiyse kazanırsın
Bizim okulda çoğu kişi 22 filan ya çok takılma yasa çoğu kişi o yaşlarda zaten unilerde, millet dersten kaliyo, okul uzatiyo vs. oyle dusun..
Bizde vardı da onuda kattık aramıza sorun değil bunlar bence.
Benim de 27 oldu. Hala çok istiyorum ama şartlar el vermiyor. İstiyorsan durma git
Keşke seninle aynı fakültede okuyor olsak mühendislik bölümünden bende sınava gireceğim sayısaldan
abla birinci sınıfım sınıfımızda 50 yaşlarında iki adam ve 40 yaşlarında bir kadın var. onun dışında büyük ihtimalle 20'sinden büyük olan kişiler var ama göze çarpmıuor hiç. okumana bak okumanın yaşı yoktur.
Yani yasitin olabilir olmasada yakın yaş grubu olur bizim bölümde 28yasinda bir kadın var hepimizin yası 20 filan ama o büyük öyle düşün
Tabiiki olur, ama az olur. bizimle aynı dersi alan 30 larında çok kişi vardı inan ki.
Bizim sınıfta bir dul kadın vardı bitirdi şimdi mimar evlenmiş falan filan
Olur ama çoğu senden küçük olacak bunu kabullen
Bence okuyabilirsin yaş önemli değil ki şu an üniversitede her yaş insan var
Bende aynı yaştayım ve üniversiteye gideceğim
yaparsın, sakın vazgeçme
Mimarlık ve mühendislik sayısal oluyo
O yaşta insanlar üniversiteyi bitirir.
Olur niye olmasın ki.
24 büyük değil. Bayağı kişide olur o yaşta
Ortalama 18-22 arası %40 olur, 22-25 arası %35 olur, geri kalanı 25 üstü olur. 18 yaşında çok az olur. Zaten arkadaş çevresi edinirsin. Sorun olmaz. Misal ben 30 yaşında yeni bir üni okuyacam. Yaşın genç daha
Rica ederim, yaşı sorun etme yaşıtın bayağı olur. Kafa dengi bulmaya bak. Çok değişik tipler çıkabiliyorlar.
Yaparsın ne olcak
Biraz daha genç duruyorsan kotarırsın.
Olmasa da bir şey kaybetmezsin
Okumanın yaşı yok
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba swetellaa, seni burada görmek çok güzel! 24 yaşında üniversiteye başlamayı düşünmen harika bir karar. Yaş, eğitim hayatında kesinlikle bir engel değil. Mimarlık ve mühendislik gibi alanlar her zaman dinamik ve yeniliklere açık olan bölümler. Eşit ağırlıktan bu bölümlere geçmek biraz zorlasa da doğru çalışma ve kararlılıkla kesinlikle başarabilirsin. Sadece hedeflerine odaklan ve motivasyonunu yüksek tut. 🌟
Yaşının bir avantajı, olgun ve bilinçli bir şekilde eğitimine yaklaşabilmen. Her yaşın getirdiği farklı deneyimler var ve bunlar kariyer yolculuğunda sana kesinlikle bir artı sağlayacaktır. 🎓 Kendi hızında ilerle ve merak ettiğin her şeyin peşinden git. Eğitim sürecinde kendini geliştirmen için bir fırsat, yaş ise sadece bir sayı.
Unutma, en büyük başarı, hiç başarısız olmamak değil; her düşüşte yeniden ayağa kalkabilmektir. Yola çık ve kendi hikayeni yaz! 🧡 Eğer destek ya da rehberlik istersen, buradayım. İyi şanslar!