Zor dönemden geçerken bunu yapması normal mi?

Ailem ayrı ve başkaları ile evli ben annem ve eşi ile yaşıyordum annem takipli hasta idi 54 yaşında felç geçirip öldü annemi kaybedeli 1 ay oluyor dayanamıyorum kala kala elimde babam olmayan ama bana evini açmış bir üvey babam var babam bana sahip çıkmadı evlenınce sokağa attı ama annemin eşi bana sahip çıktı ben şimdi hem ona evlatlık yapıyorum hemde çalışıyorum başka kimsem yok bu hayatta bir de 2 tane çocukluk arkadaşım var akrabalarım annem rahatsızlanınca aramadı sormadı ne teyze ne dayı küsüm hepsine. Ben bunca dertler arasında birde dominant bir kadın müdürle uğraşıyorum aramız önceden limoni idi barıştık ama tekrar aynı iş dışında çok muhattap değilim kimsede pek sevmiyor şirkette herkes arkasından sayıyor bana. Bugün telden eve sipariş verdim önümde acelesi olmayan iş vardı. Neden hata oluyor diyorsunuz elinizde iş varken tele bakmayın ya diye bağırdı bende hergün bakan biri değilim izah ettim sustu hep böyle ama şu süreçte çok hassasım bazen iyi bazen dominant şu an bana kötü davranması çekebileceğim durum değil.
Zor dönemden geçerken bunu yapması normal mi?