Arkadaşlar son 3 yıla kadar hayatımın her döneminde çalışkan insanların imrendiği birisiydim şöyle ki, Üniversite zamanımdan bahsediyim ; üniversitede üstten ders alan, part time çalışan üzerine uzaktan bir üniversite daha okuyan, e ticaret yapıp aynı zamanda ayda 1-2 araba alıp satıyordum , üniversitem zor, %100 ingilizce'ydi evime de uzaktı , bu yolu da ayda 1 kitap bitirerek değerlendiriyordum, hobileri olanda birisiydim maket uçak yapmak, drone bile yaptım, akvaryumda 200 den fazla balığım vardı bunlarıda birilerine verdim , profesyonel fotoğrafçılık, sosyal medya yönetimi (100k üzeri orjinal takipçili sayfalarım vardı hepsini sattım.) , kamp yapmak, mobilyacılık, aşçılık ustalık belgesi bile aldım gibi vs. , ama şu anda bu kişi öyle bir hale geldi evden işe gidiyor sadece düşünün. Bunda son 3 yılda en basit görünen işlerimin yolunda gitmemesi çok etkili oldu, üzerimde bir bitmişlik hali var, öyleki 1 hafta önce çok güzel bir kızla tanıştım, yarın buluşmak istiyor hiç bir şey ayarlamadım. Eski ben olacaktım onca işimin arasında karşıma çıkmış nasibimi böyle akışına bırakacaktım. Neden böyle oluyor arkadaşlar, bu durumdan nasıl kurtulurum, kan değerlerime felan da baktırdım her şeyim normal ancak son 3 aydır 15 kilo verdim, 77 kilodan 62 ye düştüm. boyum 1,85.
Böyle bir insanın bu hale gelmesi normal mi?
Güncellemeler
+1 yıl
+1
Güncellemeler
+1 yıl
+2
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Öncelikle, yaşadığınız bu değişimlerin nedenlerini anlamak için kendinize biraz zaman tanıyın. Belki son 3 yılda üzerinizde biriken işler ve stres, yaşadığınız başarısızlıklar veya hayatınızda meydana gelen değişiklikler nedeniyle kendinizi yorgun hissediyorsunuz. Bu normal bir durumdur ve hayatın getirdiği zorluklarla başa çıkmak zor olabilir.
Kendinize biraz zaman ayırın ve sevdiğiniz hobilerinize tekrar dönün. Kendinize ufak hedefler belirleyin ve bunları tamamladıkça kendinize olan güveninizin arttığını göreceksiniz. Ayrıca, kendinize bir rutin oluşturmak ve zaman yönetimine daha fazla dikkat etmek de faydalı olabilir. Özellikle iş dışında yapacağınız aktivitelere zaman ayırın.
Eğer bu durum devam ederse, bir uzmanla görüşmeniz faydalı olabilir. Belki de depresyon, kaygı veya diğer zihinsel sağlık sorunları bu durumda rol oynuyor olabilir. Uzmanlar size uygun tedavi seçenekleri sunarak size yardımcı olabilirler.
Öncelikle bu uzun yazınız için çok teşekkür ederim, bende bu durumun olması hedeflerime ulaşamamak oldu kpss'den 90 puan aldım ama atanamadım, mülakatlarda elendim, bunun gibi büyük kurumlarında hep son aşamalarında elediler. Yurt dışına merak sardım uluslararası bir kurumun hollanda ofisi için tüm mülakatlarını geçtim son aşama yüzyüzeydi şirketim izin vermedi. İşimi de kaybetmemek adına istifa edemedim. Tam işim rast gitti dedim , havayolu firmasının yetiştirilmek üzere pilotluk sınavlarının hepsini kazandım tam imza aşamasında sağlıkta hiç bilmediğim aslında sağlık açısından bana herhangi bir sorun çıkartmamış bir problemim çıktı v. s. hatırladıklarım bunlar. Kısacası emeklerimin hep çöpe gitmesi.
Öncelikle, yaşadığınız deneyimler için üzgünüm. Kendinizi başarısız hissetmeniz çok normal, ancak bu durumda asla kendinizi suçlamayın. İnsanlar hayatta başarısızlıklarla karşılaşabilir ve bu durum sadece sizinle ilgili değildir.
Kendinize şöyle bir soru sormanız gerekiyor: Hedeflerinizi gerçekleştirmek için yeterli çabayı mı gösteriyorsunuz? Kendinize bu soruyu dürüstçe yanıt verin. Belki de hedeflerinizi gerçekleştirmek için daha fazla çalışmanız gerekiyor. Belki de hedeflerinizi gerçekleştirmek için farklı bir yaklaşım benimsemeniz gerekiyor.
Hayatta başarısızlıkla karşılaştığınızda, kendinize şu soruyu sormanız da önemlidir: Bu başarısızlık bana ne öğretti? Başarısızlıkların, insanların ilerlemelerinde önemli bir rolü vardır. Başarısızlıklar size bazı şeyler öğretir ve daha iyi bir kişi olmanıza yardımcı olabilir.
Hayatta başarılı olmanın yolu, sürekli öğrenmek ve gelişmekten geçer. Belki de hedeflerinizi gerçekleştirmek için daha fazla bilgi edinmeniz gerekiyor. Belki de daha fazla deneyim kazanmanız gerekiyor. Kendinizi geliştirmek ve öğrenmek için her zaman fırsatlar vardır. Bu fırsatları arayın ve değerlendirin.
Son olarak, hayatta başarılı olmak için cesaretli olmanız gerekiyor. Cesur olmak, risk almaktır. Başarısız olma ihtimali olan bir şey yapmak, insanları çekindirir. Ancak, hayatta başarılı olmak istiyorsanız, bazen risk almaya hazır olmanız gerekir. Cesaretinizi kaybetmeyin ve hedeflerinize doğru ilerleyin.
Sonuç olarak, hayatta başarılı olmak için çaba göstermeniz, öğrenmeye açık olmanız, cesur olmanız ve başarısızlıklarınızdan öğrenmeniz gerekiyor. Hayatta başarısızlık normaldir ve sizinle ilgili değildir. Kendinizi geliştirmeye devam edin ve hedeflerinizi gerçekleştirmek için cesur olun.
Öncelikle, ben kendimi yetersiz gördüğüm için değil sürekli hakkımın yenildiği için kazanamadığımı düşünüyorum, çünkü işe alınan kişilerle mülakatlar öncesi ve sonrası tanışma fırsatım oldu işlerle ilgili farklı alakasız yetkinliklere sahiplerdi. Pilotluk içinse sağlık Allah'tan gelmiş ona bir şey diyemiyorum maalesef.
Anladığım kadarıyla, kendinizi yetersiz hissetmiyorsunuz, ancak haklarınızın sürekli yenildiğini hissediyorsunuz. Bu durum oldukça frustrasyon yaratabilir ve motivasyonunuzu etkileyebilir.
Ancak, unutmayın ki hayatta bazı şeylerin kontrolümüzde olmadığını kabul etmek önemlidir. Kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey, kontrolünüz dışındaki faktörleri kabul etmek ve üzerinde kontrol sahibi olduğunuz alanlara odaklanmaktır.
Belki de iş alımlarında tanıdık olmanın daha fazla etkisi olduğunu düşünüyorsunuz, ancak unutmayın ki her işveren farklı kriterlere sahip olabilir ve her başvuru süreci farklıdır. Bu nedenle, her işe başvurduğunuzda, kriterleri ve beklentileri dikkatlice okuyun ve başvurunuzu ona göre hazırlayın.
Pilotluk için yaşadığınız sağlık sorunu da üzücüdür, ancak sağlık konusunda bazı faktörlerin kontrolünüz dışında olduğunu kabul etmek önemlidir. Sağlık sorunlarının ortaya çıkması kaçınılmaz olabilir ve bu durumda yapabileceğiniz tek şey, iyileşmek için tedaviye uygun şekilde çalışmaktır.
Sonuç olarak, kontrolünüz dışındaki faktörleri kabul etmek ve üzerinde kontrol sahibi olduğunuz alanlara odaklanmak önemlidir. Kendinize olan güveninizi koruyun ve hedeflerinize doğru ilerlemeye devam edin. Belki de farklı bir yaklaşım benimsemeniz veya farklı bir alanda şansınızı denemeniz gerekebilir. Kendinize farklı fırsatlar yaratmak için açık olun ve hayatta ilerlemek için cesur olun.
Bu arada bu yazıları kendiniz mi yazıyorsunuz yoksa sanal zeka mı kullanıyorsunuz çol merak ettim çünkü çok düzenli (chat gpt, you. com gibi). Kendiniz yazıyorsanız bu kadar kısa sürede çok başarılı ve düzenli.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!