Böyle bir insanın bu hale gelmesi normal mi?

Arkadaşlar son 3 yıla kadar hayatımın her döneminde çalışkan insanların imrendiği birisiydim şöyle ki, Üniversite zamanımdan bahsediyim ; üniversitede üstten ders alan, part time çalışan üzerine uzaktan bir üniversite daha okuyan, e ticaret yapıp aynı zamanda ayda 1-2 araba alıp satıyordum , üniversitem zor, %100 ingilizce'ydi evime de uzaktı , bu yolu da ayda 1 kitap bitirerek değerlendiriyordum, hobileri olanda birisiydim maket uçak yapmak, drone bile yaptım, akvaryumda 200 den fazla balığım vardı bunlarıda birilerine verdim , profesyonel fotoğrafçılık, sosyal medya yönetimi (100k üzeri orjinal takipçili sayfalarım vardı hepsini sattım.) , kamp yapmak, mobilyacılık, aşçılık ustalık belgesi bile aldım gibi vs. , ama şu anda bu kişi öyle bir hale geldi evden işe gidiyor sadece düşünün. Bunda son 3 yılda en basit görünen işlerimin yolunda gitmemesi çok etkili oldu, üzerimde bir bitmişlik hali var, öyleki 1 hafta önce çok güzel bir kızla tanıştım, yarın buluşmak istiyor hiç bir şey ayarlamadım. Eski ben olacaktım onca işimin arasında karşıma çıkmış nasibimi böyle akışına bırakacaktım. Neden böyle oluyor arkadaşlar, bu durumdan nasıl kurtulurum, kan değerlerime felan da baktırdım her şeyim normal ancak son 3 aydır 15 kilo verdim, 77 kilodan 62 ye düştüm. boyum 1,85.

Güncellemeler
+1 yıl
+1
Güncellemeler
+1 yıl
+2
Böyle bir insanın bu hale gelmesi normal mi?