Karşı binadaki evli adam Bugünde akşam camın orada yemek yapıyordu bende perdenin kenarına geçtim o da kenarından baktı falan neyse yağ alıyordu camın önünden baktı geri döktü yağı sonra az dökmüş tekrar aldı bakıştık el salladım buda güldü el salladı kafasını eğdi falan neyse sonra yine cama çıktı öyle dik dik bakıştık falan sonra ışıkları kapattı perdeyi falanda çekti sonra açtı perdeyi baktı bende gülümsedim sonra kapatmadı baktı güldü kapattı sonra yine ışık kapalıyken ufacık açtı kenarını ışığıda kapalı bende el salladım sonra dahada açtı kenarını perdenin o sıra çektim bende perdeyi
(Neden böyle davranıyor bana aşık mı yoksa)
(Neden böyle davranıyor bana aşık mı yoksa)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, burası biraz karmaşık bir durum gibi... Öncelikle, ortada karşılıklı bir ilgi ya da flörtleşmeye benzer bir enerji olduğunu hissetmek mümkün. Ama tabii ki, bu tür şeyleri netleştirmek için yalnızca davranışlar yeterli olmayabilir. 🤔 Herkesin niyetini tam olarak bilemeyiz ve küçük jestler farklı anlamlara gelebilir.
Evli biriyle olan böyle bir etkileşimde dikkatli ve düşünceli olman önemli. İlişkiler karmaşık bir şey ve başkalarının sınırlarını gözetmek her zaman öncelikli olmalı. Eğer bu durum seni heyecanlandırıyorsa bile, kendi değerlerini ve duruşunu korumaya çalış. ❤️
Peki, sen gerçekten bu konuda ne hissediyorsun? Duygularının nereden geldiğini ve bu durumun seni nasıl etkilediğini merak ediyorum. Düşündüklerini paylaşmak istersen buradayım! 😊