Bu durumda bir işte çalışmak yerine ticari faaliyet en iyisidir. Bugün paranı nasıl yonlendirebilecegini henüz bilmiyorsun, belki bunu ailen yapıyor. Peki yarın kim yapacak bunları, sen. Ailenle istişare edip bir işe karar ver , onların danışmanlığında kendin yapabileceğin bir işi yürütmeye çalış derim. Böylece hem konforun gitmeyecek hem de geleceğini daha garanti etmiş olacaksın. Çalışan demir paslanmaz, parıldar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAilen sana sonsuza kadar maddi destek olmaz. Kızının en geç 25 yaşına geldiğinde evlenmesini ister.
Evlenmeyeceksen çalış. Çalışmayacaksan evlen. Evlenmek sana göre enayilikse onlara göre de seni ömür boyu finanse etmek de enayiliktir.
Evin, araban, yazlığın olacak kadar zengin bir zümrenin içindeysen o halde o zümrenin içinden biriyle evlendirirler seni. Evlenmezsen ailen çalışıp kendi paranı kazanmanı isteyecektir.
00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılÇalışmak diye bir şey olmasaydı, can sıkıntısından ölebilirdim, garip ama beni dinlendiren şey çalışmaktır, elbette ilgimi çeken sevdiğim işleri yapmak şartıyla.
00 Yorumla
- Eğitim & Kariyer konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılçalışmak insanı insanı çok yoruyor hasta ediyor ama bir mesleğin varsa öğretmen olur memur olur bence çalışabilir insan bir fabrikada çalışmak insanı mahveder ama bir kasiyeri düşünüyorum sürekli ayakta allah yardım etsin zor yani
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Eğer aile durumun iyiyse işe girmek değil de kesinlikle yatırımlara başla.
Düz paranın asla garantisi yoktur ancak yatırımlar kesinlikle hayat kurtarır ve paranı katlar da katlar.49 Yorumla- 1 yıl
İki daire yetmez işte birinde ikamet ettin diyelim bir kira ile nasıl geçineceksin? Şu akiyorken heybeyi doldur derim. Belliki çalışmayı seven biri değilsin. Zaten eskiden çalışarak ulaşabildiğimiz şeylere malum kişi sagolsun rüyamızda görür hale geldik. O yüzden güvenceye alırsan daha iyi olur.
- 1 yıl
O helal, haram anlayışına göre değişir. Ben giremiyorum faize bana yaramıyor. Ama faizle kredi çekip, ev alanlarda aynı günahı işliyor. Ama sen paradan para kazanırken hepsi sofi kesilirler.
Klasik Türk İslam anlayışı işte kimseye bahsetme boş, boş yorumlar işitmemek için yeterli.
Yahu böyle soru mu olur. Ya ergensin ya da takma adın gibi boş birisin. Eşine ve çocuklarına acıdım şimdiden. Hiç ihtiyacın olmasa bile hayatın zorluklarına katlanmayı öğrenirsin çalışarak
"Çok bildim"lik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,
"Yok derdim"lik yaparsan dert görünce saparsın.anlayana
40 YorumlaBende babamlardan aylık para alıyom ve maaşlı çalışmam
Daha doğrusu ailede hepimize parayı dedem veriyor dedemim faiz geliri var ve 5 kişiye bölüştürülüyor 32 günde bir
13 Yorumla
1 yılKeşke bu şekilde yazmasan. Şimdi birileri sırf durumun iyi diye sana aşık olur falann maazallah
22 Yorumla- 1 yıl
Valla öyleleri var ki dikkat et kendine
Ödeyecek faturan yoksa kimseye kölelik yapma!
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen olsam çalışmam yorgunluğa değmeyecek maaşlar, genç kalırsın çalışmazsan
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet erken yaşta çalışan kadınlar 30larda teyze gibi duruyor maalesef
Benimde yeni iyi arabam ve aylık fonlardan altından vs 50-60 bin gelirim var. Karların bir kısmına altın alıyorum bende bir süredir çalışmıyorum en iyisi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇalışma boş ver öbür dünyaya apra goturemion
26 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSalla diyorum ya işte boş ver napacan çalışıp
Cevap sahibi1 yılBenimle evlensem iyi plur
Cevap sahibi1 yılNiye evlenmek sana göre enayilik
Gizli Üye(18-24)1 yılEger bir iş kura bilirsen çalışma ailenin destegi olması güzel ama bazı seyleri aile destegi olmadan da yapmasını bil bence Allah hepimizin ailesine uzun ömür versin ama bazen fazla destek alıncada onları kaybedince ne yapılacagını bilemiyoruz bi iş kura bilirsen iyi eger kuramam dersen ilgili oldugun bi alanda işte çalış paranla yatırım yap
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 981 cevap paylaştı.
1 yılEvet çünkü çalışmanin tek artısı maddi durum değildir. İnsan öyle evde boş boş duramaz sürekli de gezemez. Hem de sosyal çevre açısından çalışmak iyidir
20 Yorumla
1 yılKendi işini kur bence eğer sermayen varsa 🙂 Dediğin gibi özel sektör işverenlerinin çoğu köle ariyor. Sen şanslısın ama yine de çalış derim. Dünyanın binbir türlü hali var. Ozgecmisinde birkaç tecruben olsun.
00 Yorumla
1 yılAilen nereye kadar maddi destek yapabilir ki bence çalışıp kendi paranı kazanman seni daha güçlü bir birey yapar. Hazıra dağ dayanmaz ki evin, arabanın olması demek paraya ihtiyacının olmadığı anlamına gelmez. Her şeyden önce kendin için çalışmalısın.
10 Yorumla
1 yılBu dünyaya köle gibi çalışmaya gelmiş olamayız, kötü günler için kenarda bir birikimin varsa gez toz ye iç hayatın tadını keyfini çıkar. Ben öyle yapıyorum.
10 Yorumla
1 yılYaşam şekline paran yetiyorsa niye çalışasın. Gelecek için maddi garantin olsun yeter. Bu bahsettiklerin senin üstüne mi misal? Onlar gelecek için güvencen gerekirse ama iş bulamazsan.
00 Yorumla
1 yılBence çalış ve ailenden destek almayı bırak çünkü sen rvlenince onlar desteklemeyi bırakıcak ve kocan aynı desteği sana verebilirim net deil
02 Yorumla- 1 yıl
Haa o zman bilemem abla
Gizli Üye(36-45)1 yılYani bu sana kalmış bir şey , çalışacak mesleğin yok baba parası var diyorsan otur papa parası ye. Yok ya ben çalışırım baba parasida bir yere kadar diyorsan gider kendine birşeyler katarsin sonuçta baba parasida bir yere kadar
10 YorumlaBir atasözü derki hazıra dag dayanmaz. Çalışam demirde pas tutmaz her ne olursa olsun çalişmalısın.
01 YorumlaEn azından sosyalleşmek için çalışabilirsin.
22 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 577 cevap paylaştı.
1 yılSadece maddiyat için değil zaman geçirmek için de çalışılabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇalışmak sadece para için değil insan için bir meşguliyet, paraya ihtiyacı olmayan insanlar bile bir seyler yapmanın üretmenin peşinde, kendini fazla zorlamayan işlere bakabilirsin
00 Yorumla
1 yılHayattaki gelir adaletsizliği canımı sıkıyor beni üzüyor
00 YorumlaBirikim yapmak için çalış tabiki. Zor zamanların için.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYani kendine vakit ayırabilirsin ama bu durumdan sıkılmıyor musun hiç? Başka birinin altında çalışmak gerçekten iğrenç olabilir en iyisi kendine göre bir iş kur hayatına yeni bir şey kat.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 404 cevap paylaştı.
1 yılİhtiyacın yoksa çalışma gez dolaş
14 Yorumla- 1 yıl
Gayet mantıklı küçük bir cafe aç kahve tatlı birşeyler sat
- 1 yıl
Rica ederim.
1 yılBirikimin varsa kendine bir yer açabilirsin ya da ailenden biraz daha destek alıp yine kendine butik tarzı ni yer açabilirsin hemde kendi paranı kazanmış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBekarsan beni iç güveysi olarak alır mı ailen?
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 484 cevap paylaştı.
1 yılŞahsen ben olsam çalışmam
16 Yorumla- 1 yıl
Evet cidden, insanlar temel ihtiyaçları dolayısı ile çalışır.
Anladığım kadarı ile senin geçim ile bir problemin yok.
O Yüzden çalışmanı gerektirecek bir durum da yok.
Belirli bir ücret verip insanların canına okuyorlar sabahtan akşama kadar - 1 yıl
Bence macera aramayın, ve keyfinizi sürün
- 1 yıl
Rica ederim
Kotu alışkınlarim yok, yemek yaparım , titizim , temizlik yaparım, saygılar
02 Yorumla
1 yılAman ne gerek var şimdi keyfine bak
10 Yorumla
1 yılİhtiyacın yoksa neden kendini yorucan çalışma benc
10 Yorumlaİş bulma imkanın varda çalışmalısın diğer isteklerini de alırsın biriktirip
00 Yorumla
1 yılBence çalışmalısın fakat çalışacağın yere güvenli bir yer olmalı.
00 Yorumla
1 yılÇalış bence bir süre sonra zaten çalışmak zorunda kalacan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGelirin olmadan nasıl yaşıyorsun? Tabi çakılmalısın
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl*çalışmalısın
Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı. Çalış napcan boş boş
18 Yorumla
1 yılIstiyorsan calis bize ne?
10 YorumlaEşin olabilir miyim gönüllüyüm 🤣🤣🤣
10 Yorumla
1 yılÇalış boş duranı Allah sevmez
10 YorumlaÇalış abla bende calsiiyorim çünkü
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 454 cevap paylaştı. Dur külahımı getireyim 1 dk.
00 Yorumla
1 yılBana biraz yardmcı olabilir misin?
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKullanıcı adına ihanet etme
00 Yorumla
1 yılBöyle bir soru soruyorsan bence çalışmalısın.
00 Yorumla
1 yılEvli misin peki?
00 Yorumla
1 yılÇalışmak aynı zamanda hobi gibidir.
00 Yorumla
1 yılKendi işini kur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAilrnden hep destek alamazsın sende ayaklarının üstünde durmalisin.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılOlsun ama insan bazen sıkılır aynı şeyleri yapmaktan dimi
1 yılHer zaman çalışmalısın
00 YorumlaKendinize sorun bize degil..
00 Yorumla
1 yılevet boş birine benziyorsun çalış
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılVakit geçirmek için çalışılabilir 😂
00 Yorumla
1 yılÇalış tabikide
00 Yorumla
1 yılYar boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAferin ye baba parasını biz yiyemiyoruz
00 Yorumla
1 yılNickinizi doğrulayan bir soru.
20 Yorumla
1 yılSen bilirsin yalnizsan iyi gelir
05 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel hanımefendi. Güzel dostluklar da olsun.
- 1 yıl
Ben düşünüyorum. Düşünüyorsan ulaşabilirsin.
- 1 yıl
Güzel bir arkadaşlık
1 yılD*minant bir kadınsın galiba
00 YorumlaÇalış bence
00 YorumlaÇalış
00 Yorumla
1 yılYatırım yap
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri