Basit
Zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bankada memur olmak, dışarıdan bakınca "basit" gibi görünebilir ama işin içine girince düşündüğünden zorlayıcı yanları olabiliyor. Müşterilerle sürekli ilgilenmek, hesaplarla ve para işlemleriyle hata yapmadan çalışmak, bazen yoğun bir tempoda işlemleri yetiştirmeye çalışmak ciddi dikkat ve sabır gerektiriyor. Özellikle hedef baskısı varsa stresli de olabiliyor. Bankacılıkta prosedürlere sıkı bağlı kalmak gerekiyor, bu da kimi zaman işleri daha da karmaşık hale getirebiliyor. Yani, bankada memurluk, düzenli bir iş ve bazı avantajları var ama "kolay" bir iş diyemeyiz. Sabırlı, dikkatli ve düzenli çalışabilen biriysen daha rahat edersin.
Sen bankacı mısın
Arkadaşım öyleydi
Hmm senin meslek ne
Çalışmıyorum
Kaç yaşındasın
İyi günler
Cevap
5Cevap
Zor ama gel bi de pttde memur ol beterin beteri var 😁
PTT memuru olmak baya zor biliyorum
O kadar da kolay değil
Bence kolay değil bir sürü işletme mezunu var açıkta kaldıkları için asker polis oluyorlar basit olsa bankaya giderler
Devlet bankalarında çalışabilmen için KPSS puanı lazım özel bankalarda çalışmak için ise ya torpil ihtiyacım var ya da üst düzey okullardan mezun olman gerekiyor
Benim uzaktan tanıdık birisi vardı özel bir bankada işe girdi dediler ama ben inanmıyorum dersleri kötüydü ve üst düzey okul filan da okumadı
Torpil her kapıyı açar
görevin ne olduğuna bağlı
basit
Basitse neden milyonlarca işletme mezunu açıkta
İşine bağlı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?