Şok marketlerinde mobbing yapılıyor napmalıyım?

Bugün müdür bana WhatsApp grubundan hakaret edip mobbing yaptı ve bunu sürekli her defasında yapıyor aynı şekilde müdür yardımcısıda yapıyor, part time olduğum halde markete erkenden çağırıyorlar ve sonunda dayanamayıp istifa edicem gelmiyorum dedim, hatta bir kaç defasında bana ne zaman istifa edeceksin et artık tarzında laflar demişti.

Ben ne yapmam gerekiyor bunları şikayet etsem cezaları ne olur.

Güncellemeler
1 yıl
Bana seni Allah ıslah etsin sen karaktersizsin kardeşimsin vs tarzı whatsapptan yazılar yazdılar , ben vardiyama geldiğim zaman onlar ne kasayla ilgileniyor ne başka şeyle sadece koşturan kasaya bakan uğraşan ben oluyorum , biraz oturayım desem hemen bana adam geçti git kasaya bak veya sevkiyatla ilgilen deyip duruyorlar, beni zorla part time yaptılar ama adam benim gözümün içine baka baka sevkiyat günlerinde olsun iş olduğu günler olsun seni 5 saat çalıştırmam daha fazla çalışacaksın dedi ben 5
Güncellemeler
1 yıl
5 saat çalışma şartı sunuldu desem bile istersem full bile çalıştrırım sinirlendirme beni dedi, markete geldiği bile yok müdürün, 3 kişi birbirini koruyup kolluyor ama konu bana gelince sürekli bir konu buluyorlar
Şok marketlerinde mobbing yapılıyor napmalıyım?