Ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum. Benzer düşüncelere sahiptim. Ama ben bu bölüme de yatay geçişle geldiğim için tekrar yks ye girmem gerekecektio da hem zor olacak hem de sene kaybina neden olacakti. Artık varya her şeyi saldım. Canım ne isterse onu yapıyorum. Okuyacağım bu bölümü. Sonra ne olursa olsun umrumda değil be En kötü devlet memuru olmayi denerim
Sektörde baya daralma var ve iş sıkıntısı giderek artıyor mezun olanlarda asgarinin 1 tık üstünü verdiklerini duydum defalarca sağlığa geçmek daha mantıklı
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Anketler > Yazılım mühendisliği okuyorum iş sıkıntısı, sektörel daralma çok aklımı karıştırıyor hemşire veya veterinerliğe geçsem mantıklı mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hemşirelik
Ne okuyorsunuz
Ben de bilgisayar mühendisliği okuyorum. Benzer düşüncelere sahiptim. Ama ben bu bölüme de yatay geçişle geldiğim için tekrar yks ye girmem gerekecektio da hem zor olacak hem de sene kaybina neden olacakti. Artık varya her şeyi saldım. Canım ne isterse onu yapıyorum. Okuyacağım bu bölümü. Sonra ne olursa olsun umrumda değil be En kötü devlet memuru olmayi denerim
Kaçıncı sınıfsın kanka
İş imkanı var diye yazmıştın galiba sende
Evet o sebeple yazdim. 2. sinifim
1. sınıfım yol yakınken sağlığa geçsem daha iyi olur diye düşünüyorum sen ne düşünüyorsun
Puanına ve ilgine de bağlı. Elbette iş imkanı önemli ama sağlık bölümünü sevecek misin onu da düşünmek gerek. Hangi sağlık bölümü önceliğin?
Hemşirelik
Bende yazılımdayım knk bölümde benle birlikte yüksek gelecek kaygısı belirsizlik çok büyük yks e bidaha girecem büyük ihtimal
Kanka iş bulma sıkıntısı çok fazla artmış sektörde sen ne düşünüyorsun bölüm
Güvenceli meslek değil be geleceğimi planlayamıyorum
Daha kötü olacağı söyleniyor
İstemiyorsan veterinerlik seç
Dikey yapıcam kankam bahar döneminde sen ne düşünüyorsun yksye girip
Diş tıp dışı kurtarmıyor bakalım
Hayırlısı olsun
Yazılımı seviyorsan kal kendini geliştir derim ama merakın yoksa geçmiş olsun
Merakım var da puanlar düştü sektör daraldı fikrim baya değişti
Yani merakın var ise kal kendini geliştirmeye bak derim başka bir bölüme geçsende çare yok hayat çok zorlaştı okusan bir dert okumasan bir dert
sağlıkta en azından işsiz kalmam diye düşünüyorum
Garanti olsun işim diyorsan sağlığa geç ama yapabileceksen geç
Sektörde baya daralma var ve iş sıkıntısı giderek artıyor mezun olanlarda asgarinin 1 tık üstünü verdiklerini duydum defalarca sağlığa geçmek daha mantıklı
Sen bilirsin tabiki sağlıkta boş kalmazsın
Ama ben veteriner olcam
Adın ne
Arda