Bir kız arkadaşım , evli biriyle sevgili olmuş. Yasak aşk yani. Arkadaşım kendisi memur.
adamın karısı öğrenmiş , şikayet ederse arkadaşım işinden olur mu?
Sormamı istedi.
Bir kız arkadaşım , evli biriyle sevgili olmuş. Yasak aşk yani. Arkadaşım kendisi memur.
adamın karısı öğrenmiş , şikayet ederse arkadaşım işinden olur mu?
Sormamı istedi.
Cevap
8Cevap
Hayır mesai saatleri içinde iş yerinde uygunsuz davranmadığı sürece sorun olmaz özel hayatı onu ilgilendirir.
Bu kesin bilgi mi peki
Evet evli veya bekar farketmez biriyle gönül ilişkisi yaşamak suç değil zaten
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bişey sorabilir miyim? Güvenlik soruşturmasında sosyal medya yorumları sorun olur mu?
Siyasi şeyler değilse sorun olmaz ama çok bilgim yok bu konuda o soruşturmalar emniyet tarafından yapılıyor
Yani şöyle diyeyim. Dışarıdan birinin stalkladigi gibi sadece paylaşımları mı görebilirler yoksa beğeniler yorumlar vs. hepsini görebilirler mi? Eğer bakmış olsalar bile?
İs arkadasi ise en fazla gorev yeri degisikligi verirler
Yok değil
Hic birsey olmas
Mesai saatleri dışında özel hayata girmezler, girilse bir çok yerde memur açığı oluşurdu.
Aa evet haklısın ama şikayet üzerine yine de araştırmazlar mı?
Telefon konuşmaları vs.
Bunun mesleğiyle bir alakası yok. Şikayet edecekse eşini mahkemeye verir o kadar. Sen arabanın lastiği patlayınca motor tamircisine mi götürürsün yoksa lastikçiye mi 🤭
Teşekkür ediyorumm. Söyleyeyim de kızın içi rahatlasın artık üzülüyor kaç gündür
Bakın şunu da belirteyim zina suç değil. Kişinin özel hayatıyla ilgili kurumlar disiplin cezası dahi veremezler. Mesleğiyle ilgili durum olmadıktan sonra bişey olmaz rahat olsun. Hatta arkadaşınız özel hayatın gizliliğini ihlal ettiği için kadından şikayetçi bile olabilir. Kanunlar böyle.
Evet zinanın suç sayılmadığını bizde okuduk. Ama zina derken acaba bekar zinasından mı bahsetmisler. evli olması durumu değiştirir mi gibisinden yine paranoya yaptı kendi kendine. Çok teşekkürler tekrardan iyi ki sormuşuz buraya. Dalga geçmeden düzgünce aktaran nadir insanlardansınız 🥰🥰
Rica ederim ne demek. Zina konusunda evliyle veya bekarla diye bir ayrım hukuken yoktur. Arkadaşınız kendini bu konuda yiyip bitirmesin. Dediğim gibi kadın çok canını sıkarsa ve ifşa etmeye çalışırsa onu da uyarabilir. Özel hayatın gizliliği konusu hassastır. Hukuk okuyan arkadaşlar daha iyi bilir bu durumu tabi.
Anlaşıldı çok teşekkürler 🥰
Rica ederim iyi günler.
Bisey daha sorabilir miyim? Güvenlik soruşturmasında sosyal medya yorumları sorun olur mu?
Hayır olmaz zaten o kadar detaylı bakmazlar buna ne personel ne zaman yetmez ☺️
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama yine de sizden duyayım istedim çok mantıklı yorumlarınız var diye. Teşekkür ederim 🙂🙂🙂
Rica ederim ne demek şimdiden başarılar diliyorum ☺️
Hiç bir şey yapamazlar. Özel hayatı kimseye ilgilendirmez
Olmaz evli olduğunu bilmiyorum der geçer
Telefon kayıtlarına bakılırsa dinlenirse bildiği anlaşılır bence
Teşekkür ederiiiim
Özel hayatı sonuçta ne olacak
Sıkıntı olabilir
Arkadaşın demi kesin sen değilsin
Değilim. Ben olsaydım benim derim? Beni burada tanıyan yok sonuçta
Olabilir
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, böyle hassas bir durumda arkadaşının nasıl hissettiğini anlamak önemli. Hukuki açıdan, kamusal ya da özel sektörde çalışmak, kişisel hayatındaki etik seçimlerden doğrudan etkilenmeyebilir. Ancak, Türkiye'deki bazı memuriyet düzenlemeleri, kişinin meslek etiğine yakışmayan davranışlarına karşı disiplin süreçlerini içerebilir. Yine de bu durumun farklı boyutları ve etkileri olabilir, özellikle de sosyal ve profesyonel ilişkiler anlamında.
Arkadaşının bu durumu profesyonel bir hukuk danışmanıyla konuşması yerinde olabilir. Ancak, kişisel ilişkiler ve etik değerler yaşamın her alanında önemli rol oynar ve her zaman doğru seçimler yapmaya çalışmak gerekir. Bu tür durumlar, duygusal ve etik anlamda herkes için zorlayıcı olabilir, dolayısıyla uzman görüşü almak en iyi hareket olur. Her adımda, sakinliği korumak ve dürüstlükle yol almak kişisel ve profesyonel anlamda sağlıklı bir duruş sağlar. Her daim iç huzuru bulabilecek seçimler yapman önemlidir. 😊