arkadaşlar iş yerindekilerle sürekli tartışmak iş arkadaşlarının senden şikayetçi olması işten çıkarılma sebebi olabilir mi?
2 ay
Bu işten çıkarılma sebebi olabilir mi?

arkadaşlar iş yerindekilerle sürekli tartışmak iş arkadaşlarının senden şikayetçi olması işten çıkarılma sebebi olabilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet tabi ki fakat yaptığın işin durumuna baglidir
nasıl yani bana mesela işinde iiyisin ama herkesle kavgalısın huzur bırakmadın devam edemeyız dendı
Demek Ki senin işini yapacak birisi var miş diyebiliriz
yok valla kımse ıs zor naptılar bılmıorm ılan vermıslerdı en son
Ozaman takılma boş ver gitsin senden önemli degil
Boru gibi sebep daha ne olsun
hımm neden ki
Evet huzur birakmiyosan kavgaciysan evet
Bundan ala sebep mi olur
niyeki
Huzuru bozmak işte aynı böyle bir bayan vardı şirkette çalışan tartışmadığı kimse kalmadı her şeye muahlif olurdu ortamımızı bozardı canım saçma iftiralar tardı sonunda kovulduda kurtulduk ortam kendine geldi resmen inşallah bahsettiğin kişi sen değilsindir
benim ama hep bana iftira atıyorlar dedikodu yapıyorlar arkamdan bende sınırlenıyorum kavga cıkıyor
Dedikodu yapılmayan iş yeri yok bazen alttan almak gerekir ama anlaşılan sende istememişsin orada kalmak
yaa bak nasıl oldu ben şirkette kıdemlıyım musterılerden sıkayet gelıyor ıste sız ısınızı ıyı yapıyorsunuz ama arkadalaslarını yapmıyor lutfen herkes ısını yapsın dıye sıkayetler geldı bende bunu yonetıcılerın gorcegı sırket gruplarına attım benı oven onları yeren seyleri neyse sırkettekıler geldı benımle tartıstı neden paylastın felan bende dedım sızın yuzunuzden ben ınsanlara mahcup olmak zorunda degılım boyle bır kac tane daha sıkayet geldı ben paylastım sonra sıkrettekıler benı gıdıp sıkayet etmısler felan onlar ıs yapmıyor dıye benı ısten cıkardılar durustluk sevılmıyor
Buna rağman çıkartan yönetici art niyetlidir sen şirket için bir şey yapmşısın karşılığı bu olmamalıydı
evet bende dedım sız çalısanı sevmıyorsunuz bellı burada calısmayanı daha cok sevıyorsunuz dedi ben heryede iş bulurum benım ıcın sorun yok dedım esyalarımı topladım cıktım bır kac gun sonra ıstıfa ettı gostermısler benı bırde dıyor bu kadryo komple degıstırcez emınım oyledır.
Tazminatını aldıysan gerisi önemli değil her yerde senin gibii şirketi kollayan eleman arıyorlar olmaman yerdeymişsin zaten
ben heryede ıs bulurum calısana ıs cok dedım musterıler asırı memnundu mudurde dedı ısınde ıyısınn ama uyumsuzsun bırde dıyorkı bana sen bu uslubunu duzelt yoksa hıcbıryerde tutunamazsın saka gıbı yaaaa
Standart iş veren konuşmaları aynı yerde eğitim alıyorlar sanırım sen çok takılma değer bilmezlerden kurtulmuşaun sevin
sananekı tutunurum tutunamam sızı ılgılendırmez bundan sonrası dedım bende esyaları topladım cıktım donmedım hıcc sımdı cok kurumsal buyuk bır fırma benı gorusmeye cagırdı bu hafta gıdıcem ınsallah olurda
Sevindim senin adına umarım her şey gönlünce olur bazı vedalar insanın hayattaki önünü açar
evet ayrıldım yakamdan dusmuyorlar habıre gelıp karıyernette cvme bakıyorlar dertlerı baska ıs buldum mu
Dikkat et taş koymasınlar belli ki takıntı yapmışlar
nasıl yanı ne yapabılırlerkı
Yeni başlayacağın iş yerini arayıp mide bulandıra bilirler
engelledım sonra karıyernette sırketı bakamasınlar dıyee bulamazlar nereye gırdıgıımı
İyi yapmışsın sinek küçüktür ama mide bulandırır
naptılar bılıyormusun benım maasımı bu ay herkes zamlı aldı ben zam alamadım neden boyle yapıyorsunuz dedım sen kendın cıktın dıye oyle deıd kendım cıkmadım sız cıkardınız dedım hayır sen çıktın dıyor bana
Hem canım hemde çakallık peşindeler hayata bak eee sonuç ne oldu peki
zamsız aldım sonuç eylul maasıda ekımde alcakmısım ne komik dimi ben çıktım maaşımın tamamını vermek zorundasınız dıyorum hayır sen kendın cıktın ekımı beklıycen dıyor bana şaka gibiler yaa
Eee tazminat ne oldu pekii onada çökmemişlerdir umarım
tazmınat felan almadım ama sen bu uslupla hıc bıryerde tutunamazsın demesi çok moralımı bozdu onu ne ılgılendırıyor
O onun karaktersizliği senin söylediklerin zoruna gitmiş belli ki
evet ben heryerde ıs bulruum dedım uyuz uyuz kesın gıbısınden kafasını salladı bırde benım gelmemı beklemısler ben gelmeyınce ıstıfa dıye cıkıs vermısler saka gıbı hem ısten cıkarıyor hem gelmemı beklıyor
Onlarda biraz sıkıntı varmış belli bu arada başta yargıladık snei ama olayın iç yüxü farklı imiş
evet hem bılıyorlar işte ıyıyım hemde huzurları bozulcak dıye cıkarıyorlar müdürler bıle onların yerıne gecerım dıye hep korkuyorlardı cunku cok hırslı ve basarılıyımm
Hayret yaa senin gibi bir elemanı nasıl kaçırmışlar gerçekten tuhaflar
cunku arkamdan her turlu dedıkodu ıftırayı atıyor arkadaslar ben onları gruplarda karaladımya
Yüzüne söyleyemediklrrini senin olmadığın yerde konuşmanın adamlığı nerede
evet ben dedım yalan yazmıyorum musterı ne dedıyse dırek gruplara atıyorum ama soyle bırsey var ben cok bagırdım cagırdım arkadaslara cok haakret ettım felan slk... g.. zekalı.. aptl felan dedim Çok yaşa dedim :)))))))
İyi içinde kalmamış işte ne gerekirse söyleyip rahatlamışsın bunu yapamayan çok kişi var hakkını teslim etmek lazım
evet kızdan nefret edıyorum cunku dedım ısımdende olsam asla kendımı ezdırmıycem
Doğru olanı yapmışsın ama bu durum biraz maddiyata bağlı senin anlaşılan maddi açıdan biraz rahatsın bazı kitle var ihtiyacı olduğu için çoğu zaman ayıya dayı diyor
ben sımdı kıra vermıyorum aılemle yasıyorum aılemın maddı durumu ıyı evlnemedım cocuk yok bunlar tabı rahat konusmam ıcın bır neden.
Hayatın boyunca bunun değerini bil evlenemedim değilde nasip olmamıştır diyelim bana da nasip olmadı ama ben olsaydım senin kadar cesur konuşamaya bilirdim
hayır evlencem elbet bugun olmaz yarın olur Şu an cocugumm yok dıye cesur konustum ama cocuk olsa kendımı ezdırır ısımden kovulmazdım evet ben cok cesurum aslında cesurluk degıl nevrım dondu orada sınırlerıme hakım olamadım
Bazen insan çileden çıkıyor elinde olmasada inşallah bu son çileden çıkışındır
insallah bazen dusunuyorum neden bu kadar kotu ınsanlar karsıma cıkıyor dıyee ama bu hafta gıtcegım gorusme kı telefonda olumlu ımajı verıldı turkıyede ılk 20 de kı sırketlerden olursa benı cıkardıkları ıcın dua edıcem hhhahahaah:)
Senin için neyin iyi neyin kötü olduğu belli olmaz yaşanması gerekiyordu yaşandı Dedim yaa belki senin için bu son belki daha güzel bir başlangıcın habercisidir sen içini ferah tut
evet bende oyle dusunuyorum allahın vardır bır bıldıgı bence yoksa bu kadar kotu ınsanları karsıma cıkaramaz
İnsan oğluyuz sınanıyoruz iş hayatında belkide bununla sınandın
belkıde ama dıyorum herkesı ıspıyonladım gruplarda ondanmı bunlar yasandı herkesı bırbırıne dusurmesemıydım
İspiyonlama değil ki bu sen şirketin için bir şey yapmışsın onlardan şikayet gelmiş bunu söylemeceksinde ne olacak şirket nasıl tedbir alacak gerçi o mallarda yanlış tedbir almış o ayrı konu
ama ben bunu cok kez paylastım hep kendımı ıyı gosteren onları kotu gosteren seylerı gruba attım
O ince çizgiyi kaçırmışsın o zaman tabiki kendini ön plana çıkaracaksın
ama hep onlar hakkında sıkayet gelıyor ne yapayım benıde ovuyorlar bende bunu paylasmak zorundaym calısmadan yann gelıp yatark para kazanılmaz ama ben cok bagırdım kavga ettım onlar uslubun yanlıs dıye cıkardı ama bence bahaneee
Zaten hep bir şey birşeye bahane değil midir zaten hayatta boş ver iyi olmuş hoş sohbetinden anladığım kadarı iyi bir düşünceye sahipsin kötülük yok herkes işini düzgün yapsın istiyorsun ama herkes senin gibi olamıyor maalesef ay başı gelsin maaşı mı alayım olayı çok
öylelerı daha cok deger goruyor bundan sonra bende oyle yapacagım
Evet hayatın kanunu gibi ne kadar değer verirsen o kadar değersiz oluyorsun ne kadar sahiplenirsen o kadar uzaklaşıyorlar
Olabilir.
Evet olabilir