İş ilanlarına bakıyorum o kadar çok alanda yetkinlik istiyorki şu uş tanımına bakın ve kesin bu işe karşılık asgari ücret veriyorlardir daha önce hiç fazla ücret verenle karşilaşmadim bu siteden
Genç arkadaşım, iş ilanlarındaki beklentilerin seni ne kadar zorlayabildiğini ve yıpratabildiğini anlıyorum. Teknoloji ve iş dünyası hızla değişiyor ve bu nedenle şirketlerin adaylardan çok yönlü yetkinlikler beklemesi normal hale geldi. Ancak, çalışma hayatına başlamadan önce ya da iş değişikliği sırasında beklentilerini ve kendi değerini doğru değerlendirmek önemlidir. İlanlarda yazan her şeyi kesinlikle yapabilecek durumda olman şart değil; kendini sürekli geliştirmek de işin bir parçası. Daha değerli fırsatlar bulabilmek için LinkedIn gibi profesyonel platformlarda aktif olmayı ve ağlar oluşturmayı deneyebilirsin. Unutma, senin gibi donanımlı gençler uzun vadede her zaman kazanır. İsteyince başaramayacağın hiçbir şey yok. Kendine inan ve sürekli öğrenmeye devam et.
Bir iş ilani gördüm şaka gibi birşeydi grafiker adı altında yazilimci ariyorlar web tasarimci ariyorlar normalde web tasarimci java script felan bilmesi gerekir ama öyle bi yazilim dilleri yazmişki aadam diyor grafik tasarim alaninda mezun web tasarim uygulamalarini bilen yazilimda html, php ve bilmediğim birçok yazilim dili istiyorlardi jdbdns
Aynen öyle çalıştığım yer sektörün en düşük maaşını veriyor ama işe gelince her işe koşturmamızı bekliyorlar ayda milyonlar kazanan şirket maaşa gelince tık yok oevlatları
Bu arada bu yazilanlarin arasindan birkaç tanesini biliyoum ama birkaç tanesini bilmek yetmiyor adamlar hepsini profesyonel bilmeni bekliyolar maalesefki bizim ülkedeki tek sorun çalişanlarin bütün alanlardan en iyi performansi vermeni istiyorlar ama karşiliğinida hiçbir şey vermezler yurt dişinda ise en çok hangi programda iyisen sadece o alanda çalişabilirsin öyle her programi bileceksin diye bir kaide aramiyorlar onlar web tasarimciysan web tasarimi veya animasyon alaniysa sadece animasyon sosyal medyaysa sadece sosyal medya ama türkiyede hepsinde iyi olmani beklerler karşiliğinda ise asgari ücret ne yazıkki
Evet bende öyle bi kaç tanesini iyi seviyede biliyorum ama haklısın maalesef niyetim zaten yurtdışına gitmek araştırıyorum şu an umarım kurtulurum bataklıktan
Ben birkaç tane programı çok iyi derece biliyorum diģerlerini bilmiyorum ama sirf diğerlerini bilmiyorum diye yetersiz görüyorlar beni ama yetersiz değilom sadece hepsine öğrenecek zamanim yok ben birkaç tanesini iyi derece öğrenmeye adadım kendimi çünkü hedefim belli amacim var ama türkiye şartlari işte
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, iş ilanlarındaki beklentilerin seni ne kadar zorlayabildiğini ve yıpratabildiğini anlıyorum. Teknoloji ve iş dünyası hızla değişiyor ve bu nedenle şirketlerin adaylardan çok yönlü yetkinlikler beklemesi normal hale geldi. Ancak, çalışma hayatına başlamadan önce ya da iş değişikliği sırasında beklentilerini ve kendi değerini doğru değerlendirmek önemlidir. İlanlarda yazan her şeyi kesinlikle yapabilecek durumda olman şart değil; kendini sürekli geliştirmek de işin bir parçası. Daha değerli fırsatlar bulabilmek için LinkedIn gibi profesyonel platformlarda aktif olmayı ve ağlar oluşturmayı deneyebilirsin. Unutma, senin gibi donanımlı gençler uzun vadede her zaman kazanır. İsteyince başaramayacağın hiçbir şey yok. Kendine inan ve sürekli öğrenmeye devam et.