Bu işte devam etmeli mi yoksa nasıl bırakmalı?

Arkadaşlar öncelikle 28 yaşındayım. İktisat mezunuyum. Pandemi patladığı zamanlar mezun oldum sağlık problemleri o bu derken pandemi ortasında çalışmak için markete girdim. 3 sene kadar yerel zincir bi markette çalıştım. Is yerinin hemen hemen her bölümünde yer aldım en son yöneticiydim ama iş stresi genc personellerin çalışmaması günde 35 bin adım atma derken bi anda sinirlenip istifa ettim. Annem de sürekli artık kendi işini yap masa başı iş bul diyip durduğu için masa başı bi iş arayışım başladı. Ancak bulunduğum şehirde marketler dışında hic bir iş gel basla demedi. Kilo problemim olması dıs görünüş kriterleri sağlamadığı ve de tecrübem olmadığı için.8 ay işsiz kaldım. Her neyse bir arkadaşımın atandığı yere ziyarete gittiğim sırada ( farklı bi şehirde) muhasebe is ilanı görüp tecrübe olur diye basvurdum ve patron hemmmeen başla dedi. İyı güzel şaşırmıştım. Annem de en azından 1 sene çalışırsın arkadaşında isterse ev arkadaşı olursun tecrübe kazanır öyle burdan bakarsin sonra iş dedi. Hazirandan beri de burada çalışıyorum. Bunları bilgi olsun diye yazdım. Şimdi asıl sadede gelirsek. Bu is yerim bi teknik servis 5 servis personeli patronum ve ben. Ancak İşe girerken bana dediği şeyler şuydu. Sabah 8 aksam 6 dediginde çıkarsın. Arada misafirim gelirse cay kahve ikram edersin. Canın ne istiyosa öğlen onu yersin. Bide arkadaşlarının bi iki bardağı olur onlarıda yıkarsin. Dedim okey. İş ögrenicem sonucta. İşe başladım. Önce arada bir tuvaletleri de yıkarsin demeye başladı ki ben asla tuvalet kullanmam baska bir yerde. Neymis onların ellerine yakışmazmış erkek personeller ya. Ulan ayı gibi sifon bile kullanmayı bilmiyorlar. Odam tuvaletin yanında giren elini bile yıkamadan çıkıyor. Herneyse içimden dedim iş öğren boş ver arada bir yıkarsin. Tabi bunlarin yanı sıra patronumun sürekli küfürlü konuşmaları benim yanımda eski muhasebeciye arkadan ana avrat... küfürleri flnda var ben de cok sütten çıkmış hic küfür etmemiş duymamış bi insan degilim ama adam abartıyor. Neyse temizlik konusundan devam edelim o baslarken bi iki bardak dediği bi iki bardak değilmiş arkadaslar dağ ayıları gunde abartisiz 50 60 bardak koyup koyup gidiyorlar tezgahin ustune. Hadi bunu da geçelim. Bu adam hergün kasayı görmek istiyor. Hareket olmasa dahi hergun bankasında olan parayi kasada olan parayi verilen paranin nereye verildigini görmek istiyor. Bigun bulaşık yikiyorum aşağıda geldi ve dediki 400 tllik yemek mi yedin dün. Dedim tek başıma yemedim.3 kisi yedik. O gün bu gitmiş en kötü hindi sucugu ve tost peyniri almış tost yaparsınız diyip önüme attı. Bi nevi benim paramla yemek yemeyin bunları yiyine getirdi. Tamam dedim o gün bugündür tosttur. ya da ucuz donerlerden alıp pişirmeye başladım. Başladım diyorum çünkü bu ayıdan bozma arkadaşlar sürekli bize yemek bize yemek diyip duruyorlar. Ve artık çok canımı sıkmaya başladı bu durum. Bir günde odaya mini dolap koydu icinde sodalar ve su vardı. Ortak alan olduğu için içebilirim sanmıştım

Bu işte devam etmeli mi yoksa nasıl bırakmalı?