Bitmeli mi devam mi etmeli?

Merhaba arkadaslar 27 yasindayim ve 3 yildir evliyim esimin cok ilgisiz uzak iletimsiz olmasindan yoruldum artik 1 tane oglum var 3 yasna gireck ne ona babalik nede bna karsi bi deger ve sevdigini hissedemedim beraber biseyler yapmaktan hoslanmaz ya yorgun olur ya da uykusuz simdi boyle devam edersem hem cocuguma hem kendime haksizlik yapmis olacagim ama devam etmez oglumla kendim icin bi yol cizersem basaramamaktan korkuyorum isin icinden cikamamk diye buna derim toplum baskisi aile baskisi anne evindeki o siginti durumu sorunum su ki ortaokul mezunuyum ne yazik ki ekonomik sorundan kaynakli ne ileri nede geri gidebiliyorum aslinda mutlu olamdigim yerde kalmak istemiyorum ama cocugumun rahati benm aliskanliklarim mi engelliyor bni bni tek engelleyen seyin birilerine boyun egmek zorunda kalmaktan korkmak mutlu dglm kalsam gitsem baba evinde daha cok zorlanicgmi dusunuyorum belki bitmeli benim değil ama en azindan kaybettikten sonra oglunun degerini kiymetini anlar belki ayriykenn ilgilenir onunla ya da oglum biraz daha buyukten sonra mi bitirmeliyim en azindan ise girip kendi evimi tutana kadar yanlz olmadigima eminim dusunceleriniz ve yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Bitmeli mi devam mi etmeli?