Devam etmeli mi etmemeli mi?

Eşim kalben kötü bir insan değil ama çok sivri dilli ve bazen inanılmaz kırıcı oluyor sonra pişman oluyor ama ben unutamıyorum unutmuş gibi yapıyorum çocuklarım huzursuz bir ortam da büyütmek istemiyorum çünkü ama içten içe gün geçtikçe uzaklaşıyorum ondan hem ayrılmak istemiyor ama kendini de değiştirmiyor bazen onu anlayabiliyorum ailesinden destek görmüş ama sevgi görmemiş babası da agrasif sürekli eleştiren bir tip ama ben her zaman insanın kendisini eğittiğini düşünüyorum sonuçta her zaman çocuk kalmıyoruz eğer kaybetmek istemiyorsabunun için çaba gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum biraz da eski kafalı benim dediğimi yaparsan her zaman iyi oluruz diyo 40 yaşında hep onun istediğinin olamayacağını bilmesi gerekiyor bunu ben çocuklarıma anlatıyorum ama adam bunu bilmiyor genelde benim istediklerim olur günün sonunda ama ben savaş vermeden hiç bir şey elde edemiyorum kendimi ifade edemiyorum anlatamıyorum biliyorum ayrıl demek çok kolay ama çocuklarım 2 gün babalarını görmediklerin de çok özlüyorla ve geldiğinde yanından ayrılmıyorlar bende onlara kıyamıyorum kötü bir baba diyemem ama huzuru sağlayabilen bir baba kesinlikle değil sizce çocuklarım biraz büyüyene kadar devam etmeli miyim etmemeli miyim? (çocuklarım 3 ve 5 yaşında )
Devam etmeli mi etmemeli mi?