Tıbbi sekreterlikte çok yığılma var dediler
Tıbbi sekreterlik
Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı
Bilgisayar destekli muhasebe
Bilgisayar proglama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tıbbi sekreterlikte çok yığılma var dediler
Cevap
0Cevap
eğer kpss de yüksek bir puan alırsan ve seçtiğin bölümünde alım sayısı fazla olursa atanırsın
Ya işte ben de onu soruyorum işte. Büro yönetimi 71 enkadar düştü puanları. Tıbbi sekreterlik ise 66 ya kadar. Ama tıbbi sekreterlikte de yığılma var diyorlar
evet önlisans bölümlerinde yığılma oldu ama puandan önce önemli olan alım sayısı istediği kadar düşsün alım olmazsa atanamazsın zaten ve baya yüksek puanı hedefleyip fark atman gerekiyor, yığılma hep olur. büro yönetimi bölümü hakkında pek bi bilgim yok ama tıbbi sekreterliği çok tercih ediyorlar bi ara çok fazla alımı olmuştu onun, eğer atanmaya hedefliysen bence atanması yüksek ihtimal olan bölümleri seç. ben de anestezi okuyorum o bölümünde bu sene baya yığılması olmuş
Büro yönetimi mi bilgisayar destekli muhasebe mi.
Peki bu ikisinden hangisi. Memur olabilmektedir için ya da büro personeli
valla iki bölüm hakkında bi bilgim yok o yüzden bir şey deyipte seni yanlış yönlendirmek istemem. seçeceğin bölümün çalışma alanlarına falan bak atama puanını, alım sayılarını vs hepsini araştır o şekilde karşılaştırarak karar vermelisin
ama genelde açıktan okumak isteyenler ya tıbbi sekreterlik ya da yaşlı bakım falan daha sık tercih ediyorlar daha önü açıkmış sanırım diğer bölümlere göre
Başvurular bitti mi
Yok daha bitmedi
Bir fikrir verir misiniz
Hangi üni düşünüyorsun acaba Anadolu daha erken mezun olunur deniliyor
Ben de paramedik mezunuyum 83 aldım ben şahsen yaşlı bakım düşünüyorum onun önü açık
Evet ben de öyle araştırdım. Yaz okulu da var orada. Ama hangi bölüm karar veremedim. Ya sen
Belirttim
Başvurular ne Zaman son acaba çalışıyorum o yüzden pek vaktim olmadı bakmaya
Ben büro personeli ya da memur olmak istiyorum. Sence hangisidir en uygunu olan
18 Ekim. Ama genelde bakmsen
Büro personeli
Büro personeli diye bir bölüm yok
Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bir de bilgisayar destekli muhasebe
Bilgisayar programcısı da çok iyi önü açık yazılım her yönden avantajlı
Ataması zor onun. Ben atamayı diyorum
Büro personeli o zaman
Büro personeli diye bir bölüm yok arkadaşım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, açıkçası açıköğretim önlisans bölümlerinde atanma şansını etkileyen birçok faktör var. Ancak şu anki iş piyasası koşullarına baktığımızda, "Bilgisayar Programlama" seçeneğinin teknoloji dünyasındaki geniş çalışma alanları ve gelişen trendler nedeniyle öne çıktığını söyleyebilirim. 📈 Özellikle yazılım ve teknoloji alanına olan talep, hızla artıyor. Bilgisayar programlama becerilerine sahip olmak, daha geniş iş fırsatları sunabilir. 💻
Kariyer yolunu belirlerken, sadece güncel istihdam olanaklarına değil, aynı zamanda ilgi alanlarına ve yeteneklerine odaklanman da önemli. Kendini hangi alanda geliştirmek işten kaçmazsın, bunu düşün. Hangi seçeneği tercih edersen et, azim ve tutku ile hareket ettiğinde başarı senin olacaktır. Gelecek planlarını iyi yapılandır ve sürekli öğrenmenin gücünden faydalan. Başarılar dilerim! 🌟