YKS2026 Bu bölümleri tercih edeceğim, sizce nasıl açıköğretim? Moldovyapapatya Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İş sağlığı ve güvenliği yazmıyorum eledim onu.Zaten kadrolu işe girdim ve ağız ve diş sağlığında çalışıyorum. Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Bu bölümleri tercih edeceğim, sizce nasıl açıköğretim? Cevapla İş Soruları Bölüm Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ankara 'da mıydın sen 0 4 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Ankara da değilim ama Ankara 'da ünüversite okumak çok istiyordum bu doğrudur 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elime yavru kedi geçti sahiplendirmem lazım benim kız tislayip duruyor Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Petlebi Instagram gibi ilanlara koyun veteriner sayfalarına söyleyin paylaşım yapsınlar sokağa atmayın benim de yavru kedilerim var fakat konu ile alakası yok bunun soruyla. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok sokağa atmam sahiplendirene kadar ben de durur. Kendime gelince vereceğim ilanı. Soruyla alakasız biliyorum şansımı deneyim dedim Yorumla
Hafsabett0 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Tercih kılavuzu yayınlandı mi 0 3 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Yayınladı Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Bu yeni olanwww.osym.gov.tr/.../...kontenjanlari-kilavuzu.html Yorumla Hafsabett0 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Profesyonelşerefsiz Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İş sağlığı ve güvenliği iyi ki onu da tercih et 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ankara 'da mıydın sen
Ankara da değilim ama Ankara 'da ünüversite okumak çok istiyordum bu doğrudur 😀
Elime yavru kedi geçti sahiplendirmem lazım benim kız tislayip duruyor
Petlebi Instagram gibi ilanlara koyun veteriner sayfalarına söyleyin paylaşım yapsınlar sokağa atmayın benim de yavru kedilerim var fakat konu ile alakası yok bunun soruyla.
Yok sokağa atmam sahiplendirene kadar ben de durur. Kendime gelince vereceğim ilanı. Soruyla alakasız biliyorum şansımı deneyim dedim
Tercih kılavuzu yayınlandı mi
Yayınladı
Bu yeni olan
www.osym.gov.tr/.../...kontenjanlari-kilavuzu.html
Teşekkürler
İş sağlığı ve güvenliği iyi ki onu da tercih et
Sosyal medya yöneticiliği
Nasıl işe girdin