YKS2026 Açık öğretimden hangi bölümü tercih etmeliyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 233 puan 1.853.020 sıralamadayım iki yıllık açık öğretim tercihleri için yardım eder misiniz Güncellemeler+1 yıl 4 yıllıklara nasıl bakıcam sadece tyt ye girdim 4 yıllık nasıl okuyabilirim ki Açık öğretimden hangi bölümü tercih etmeliyim? Cevapla Bölüm Soruları Açık Öğretim Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Babygiirll Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Dil ile ilgileniyorsan diğer bölümlere göre en iyisi ingilizce uluslararadı ilişkiler ama dersleri zor 0 0 Yorumla
NOSTAJİKÜÇGEN Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl 2 seneliklerde iş bulmak zor işyerleri en çok 4 senelik istiyor gene sen bilirsin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sadece tyt ye girdim ama açık öğretim hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz Yorumla NOSTAJİKÜÇGEN +1 yıl Puanına uygun beğendiğin bölümlerin 4 senelik bölümlere bak 2 senelikler özet gibi olduğu için patronlar pek tercih etmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dil ile ilgileniyorsan diğer bölümlere göre en iyisi ingilizce uluslararadı ilişkiler ama dersleri zor
2 seneliklerde iş bulmak zor işyerleri en çok 4 senelik istiyor gene sen bilirsin
Sadece tyt ye girdim ama açık öğretim hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olabilir misiniz
Puanına uygun beğendiğin bölümlerin 4 senelik bölümlere bak 2 senelikler özet gibi olduğu için patronlar pek tercih etmiyor