Hadi bakalım voteleyin. :D
Bakalım en Çalışkan kimmiş :))
Bakalım en Çalışkan kimmiş :))
Taktir
Teşekkür
Önemli olan Allahın takdirini almak.
hiçbirşey almadım.
bilmiyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
lisede son senede tesekkur almıstım 3 yıldır süren kopya deneyımlerım sonucu buyuk bı basarı elde ettım :D hıc bır sınava calısmadan girdim kopya cektım hayatımda evde ders calısıp sınava hazırlandıgımı bılmem... buna ehlıyet sınavıda dahıl zaten ehlıyete ıstegım oldugu ıcın hıc kopyaya bıle gerek duymadan 100 aldım butun sınavdan :D ilk ehlıyet sınavını basarılı olarak aldım :D
Seçeneklerden biri "taktir" iken biri niye "takdir"? Ne çabuk değişmiş kelime :)
Lise hayatı takdirlerle geçti ama, tamamen ego tatminine yarayan, öğrencinin de değil de velilerin gururlarını okşamaya yarayan faydasız şeylermiş...
9. sınıfın 2. Dönemi ve 12. sınıfın 2. Dönemi teşekkür aldım. Diğer karnelerimde zayıf vardı bir şey alamadım:D
ailemi de anadolu lisesi zor diye kandırdım durdum:D
En önemlisi :D:D
Cevap
32Cevap
Hep taktir aldım.
2 dönemlik teşekkürüm var moralimi çok bozuyordu o zamanlar.
Hep taktir aldım ama inek değildim hiç ders çalışmazdım derste hocanın anlattıklarıyla sınava girerdim.
Okulda vodka götürüp içtiğim için tasdiknameyi uygun göreceklerdi ki babam bizim kız böyle ödüllere alışkın değil siz başkasına verin dedi. Sonra azmettim bana tekrar layık gördüler ^_^
Takdir de çok almışlığım vardı hani :)
4 senelik lise hayatımda bir defa olsun takdir teşekkur onur belgesi bilimum hiçbişe almadım ve mutluyum:D
Hep takdir iki dönem üst üste takdir alırsan onur belgesi de vardı üstüne
Hiç şaşmaz Teşekkür alırdım yerimde sayıyodum :D
İlk üc senemde fen lisesi okuyordum ondan düz gecerdim. Son senemde özel liseye gecince 94 falandi ortalamam :)
teşekkür ama o belgelerin hiç bir işe yaramadığını görüyorum şu an :D teşekkür al ygs ile barajı bile geçeme :D vay ice eğitim :D
Lisede aldığım tek belge tasdikname :D bir de onur belgesi almıstım galiba 9. Sınıfta
bir dünya teşekkür belgem var 2-3 tanede onur belgem var geriye bakınca iyi inekmişim diyorum :D
önemli olan Allahın takdiri dedim bütün belgeleri geri çevirdim ağaç katliamına ortak olmadım gereksiz kağıt parçaları için :D
Onur belgesi aldim oda spordan dolayi oldu zaten baskette birinci olmustuk ondan verdiler butun takima :)
Beni teşekkür ederek attılar:D
9. sinif ve 10. sinifin ilk donemi tesekkur
Geriye kalan zamanda taktir
https://i.hizliresim.com/l0OGVQ.png bu. d. d.. dp
teşekkür geliyo :DDD
hiç çalışmıyorum ama..
(aferim bana :D)
Siktirname verdiler. Küfr edince de onur belgesi verdiler çok onursuzsun dediler
ben hep daha az ağaç kesilsin diye belge almak için çalışmadım :D
Son sene 1. Olsaydım kontenjandan gidiyordum o kızı bulup vuracağım :)
Çoğunlukla teşekkür aldım ama hep takdir alanlardan daha iyi bir üniversitedeyim
genel olarak belgem karneydi :D :D oda ağaçlar kesilmesin die hani :D :D
sittirname niye yok seçeneklerde?
2 takdir 1 teşekkür aldım galiba :D
lise okumadım ama askerde üstün basarı belgesi ve takdir belgesi aldım
Hep taktir ya masallah :)
teşekkür belgesi :)))
ingiliz kraliyet sarayı- büyük şövalye belgesi
Teşekkür aldım genelde
Taktir aldım da üniversite de sürünüyoruz
Hiçbir zaman hiçbirşey alamadım sadece karne 😄
Çoğunlukla teşekkür aldım.
teşekkürname takdirname ve tasdikname