Eğitim & Kariyer Hangi Lisede Okudunuz? Ceyda_ç Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bakalım türü; Anadolu, Meslek , İmamHatip mi, Fen mi, Sosyal mi? Hangi Lisede Okudunuz? Cevapla Lise Soruları Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Merhaba, meslek lisesi kazandım ilk başta sonra Anadolu lisesine geçtim. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 666 cevap paylaştı. Anadolu mal gibi gittim hemşire oldum 1 0 Yorumla
Muratyeniden2 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Düz liseydi ama şu an anadolu lisesi 0 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 484 cevap paylaştı. Anadolu 0 1 Yorumla Renalzey +1 yıl Yoo olduk Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 475 cevap paylaştı. Düz lise 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Teknik meslek 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Anadolu Meslek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Merhaba, meslek lisesi kazandım ilk başta sonra Anadolu lisesine geçtim. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Anadolu mal gibi gittim hemşire oldum
Düz liseydi ama şu an anadolu lisesi
Açık öğretimde okudum.
Tabi yaşı tutmuyor normal lise
Endüstri meslek 👨🎨
Fen lisesi 2001
Avrupa okulunda almanyada
Sağlık meslek
Anadolu
özel
Anadolu
Yoo olduk