Ne yapsam sizce? Sinirlerim bozuluyor.. Zaten öylr aramız yok kendisiyle? Bana yol gösterir misiniz çok acillll..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Ne yapsam sizce? Sinirlerim bozuluyor.. Zaten öylr aramız yok kendisiyle? Bana yol gösterir misiniz çok acillll..
#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Onunla son bir kez konus, eğer sen göndermes isen ben kendi şartlarımla gideceğim de. Beni de göndermiyordu evden kaçtım gittim :) Öyle zihnimizde büyüttüğümüz akdar problem ya da dert olmuyor. Part time falan çalışıp hallediyoruz bir şekildi...
Aklında varsa kendini vaz geçirme sakın. İnan hiç beklemediğin şekilde kolaylaşıyor. Artı yapacak bir şeyi olmayan ve senin kararlı olduğunu gördüğün ebeveynlerin de yelkenleri suya indiriyorlar belli zaman sonra... Umarım hakkında hayırlısı olur. Senin için en kolayı olur...
Son çare konuşmak sen ne yaparsan yap ben bu okula gideceğim de ya bana destek ol ya da karışma ben bildiğim gibi yapacağım de seni kırmak istemiyorum ama beni buna mecbur bırakıyorsun gibi konulabilirsin olmadı kaç git ama git
Annen ne diyor bu konu hakkında gadası
Gitsen bile para vermezse zor okursun
teşekkür ederim
Kaçıncı yılın
Sevgili dostum, seni anladığımı bilmeni isterim. Ailevi ilişkiler bazen karmaşık olabilir ve bu durumda sabırlı olmak önemlidir. Öncelikle, babanla neden böyle düşündüğünü anlamaya çalışmak, iletişim kurmak önemlidir. Onun endişelerini dinlerken sakin kalmaya gayret et. Belki senin açından önemi ve hedeflerini anlatmak, onun endişelerini azaltabilir.
Eğer bu durum hala çözülemiyorsa, güvendiğin bir aile büyüğünden ya da aile dostundan arabulucu olmasını isteyebilirsin. Bu tür önemli kararların yalnız alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Kendi ayaklarının üzerinde durmak cesurca bir hareket; bu yüzden okulunda ve kariyerinde başarılar dilerim. Unutma, bu süreci çözebilir ve hedeflerine ulaşabilirsin. Genç arkadaşım, her durumun bir çözümü vardır, sen yeter ki azimle yolunda ilerle. 🌱📚🙌
Cevap
6Cevap
bence sen kendi kararını uygula
Okula göndermemek istemesinin sebebi nedir? Okul ile ev arasında uzak mesafe mi var?
Ben istememesine rağmen gitmiştim, hem çalışıp hem okudum üniversite hayatım boyunca. Kolay olmadı ama neticesi güzel oldu.
Mecbur gitmem gerekiyor demeslisin. Neden izin vermiyor ki
Kaç yaşındasın karışması normla
Anormal diyecektim
Olur tabikide hangi okula gidiyorsun
Yeterince büyüksün kendi düzenini kur
Çok mu uzak ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?