3500 tl maaş ve istanbulda güzel bi hayat?
Evet arkadaslar okadar maaşla mumkunmu istanbulda güzel bi hayat yasamak ( 3 kişilik bi aile için )
Evet arkadaslar okadar maaşla mumkunmu istanbulda güzel bi hayat yasamak ( 3 kişilik bi aile için )
3.500 TL mayışla mayışır kalırsın hem de. Alasını yaşarsın. Yok ben malsahibimi mutlu edcem 3400 e Ataşeer'de daire buldum dersen. Kalan 100 TL ile baya bi zor olur. Bunu yapan çoktur. Türkiye'de İstanbul'da böyle. Çalışıp kazanamayıp, parayı da biriktiremeyince, yatırım yapamayınca, kredi bulamayınca ev sahibi olamayınca, yabancılar burada mülk alıyor. Bizler de onların kiracıları oluveriyoz be yav.
kaç kişi alıcak bu maaşı
Yasayacagin muhite bagli istersen ekle daha ayrintili konusalim yardimci olmaya calisirim
İstanbulda güzel bir hayat için strese alışkın olman lazım
Cevap
15Cevap
allah gözunu doyursun abla sizin gibi açgözluler olmasa ne guzel olurdu su hayat yok yok sana 5 bınlıra bıle yetmez bence kabul etme sen o işi
Show yapmaya gelmis beyinsiz.Gelmeyin İstanbul a kardesim sizin gibi mal mal sehirlerden gelenler yuzunden elitligimiz kalmadi.Takmis herkes İstanbul a gidin memleketinizde kalin asar buralar sizi!
olmasss ev kendinizinse mütevazi bi hayat oki. ev sizin değilse kiraysa kötü muhitte kira 500 600. iyi muhitte kira 1400. ona göre hesapla
kiran varsa bile oturduğun semte göre rahat rahat geçinirsiniz. kredi ile bir yere girip ev bile alabilirsiniz.
cok hayal kurma...ben 10 binle mutlu degilim ancak yetiyor gerci benim sirunum para degil ama neyse
kira durumu ne evde kaç araç var detaylar önemli
Kira yoksa yeterli. Kira varsa sıkıntı olur
Nişantaşı'nda 3000 TL kira zaten.
yaşıyacağın muhite bağlı.
rahat şekilde geçinirsin.
sıradan bir hayat olur
yeter 1000 tl alıp gecinenler bile var
kiran yoksa şahane.
Olur tabii.
Neden olmasın.
super otesi
kabul