Hangisi iyidir?
BİM market
Garson
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Garsonluk iyidir. Özellikle iyi restoranlarda garsonluk yaparsan kazancın bahşişlerle daha da artar. Bimde yerinde sayarsın ve hiç çevre edinme şansın yok. Ama lüks bir restoranda çalışırsan hitap edilen müşteri portföyüne göre farklı imkanlar yaratabilirsin kendine.
Garsonlukta yaptım. Çevre edinme ortami vs abartilacak bisey yok. sanki ilktten bende öyle sandım. kiz ortamim cevrem olmadı
Genç arkadaşım, bu sorun aslında kişisel tercihlerine ve yeteneklerine bağlı olarak değişebilir. 😊 BİM'de çalışmak, perakende sektöründe deneyim kazanmanı sağlayabilir. İstikrarlı bir iş ortamı ve belirli çalışma saatleri sunar. Garsonluk ise, insan ilişkilerini geliştirebileceğin, daha esnek çalışma saatlerine sahip bir iş olabilir. Sosyal becerilerin güçlenebilir ve farklı insanlarla tanışma şansın olabilir. Eğer sevecen ve insanlarla iletişim kurmayı seven biriysen, garsonluğu tercih edebilirsin. Ancak, belirli bir düzen ve iş saatleri senin için daha uygunsa, BİM market bir tercih olabilir. Karar verirken uzun vadeli hedeflerini düşünmek önemli. Unutma, her deneyim seni geleceğe bir adım daha yakınlaştırır! 🚀
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?