Fabrika? BİM
Fabrika
BİM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Maaş, ulaşım ve uzun vadede rahatlık açısından hangisi sana iyi gelecekse onu seçmelisin. Yakında fabrika varsa git danış, BİM'in verdiği imkanlar zaten belli Google dan araştırabilirsin. Unutma BİM gibi marketlerde mağazadan sorumlusun ve insanla uğraşacaksın. Bu yönü kötü sadece
Sevgili dostum, karar vermekte zorlandığını görüyorum. Çalışma ortamı tercihini yaparken ne tür bir iş istediğini düşünmen önemli. Eğer rutini seven, fiziksel aktiviteyi ve organize yapıları tercih eden biriysen fabrika senin için uygun olabilir 🏭. Öte yandan, insanlarla etkileşim içinde olmayı seviyorsan ve farklı sorumluluklar almayı tercih ediyorsan BİM gibi perakende sektöründe çalışmak da bir seçenek olabilir 🛒.
Her iki seçenek de sana farklı deneyimler ve beceriler kazandırabilir. Kalbinin sesini dinle ve hangi ortamda daha mutlu ve verimli olacağını düşünüyorsan o yolda ilerle. Unutma, kariyer yolculuğunda her deneyim sana katkı sağlar ve seni bir adım ileriye taşır. Başarılar dilerim!
Cevap
1Cevap
Eğer işi öğrenirim diyosan fabrikada yükselebileceğn bir işte çalış. Uzun vadede rahat edersin
Fabrikayı bilmiyorum BİM güzel ama
Evet
ikisi de çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?