Güncellemeler
1 yıl
massoudzayc isimli arabı şikayet edin bize hakaret ediyor
Ben mühendis olduguma pişmanim kimse iş vermiyor teklifler hep asgari ucret.
Muhendise asgari ucret mi verilir kafaniz mi iyi?
Bircok meslek zaten 30 bin civarinda.
Cevap
5Cevap
İş bulunur ama zamanla gadası
1 yildir yok.
Sen iş bilmiyorsun sonuçta herkes tecrübeli ister bir işe girip tecrübe edineceksin
Yeni mezunum nerden edincem işe alınmadan. Ayrica yeni mezun birçok arkadasim girdi ise bos cv ile.
Torpilim de yok ki
faydasız değil bence
Oturacaz paşa paşa kpss çalışıp atanacaz başka çaremiz yok maalesef
En az 95 puan istiyorlar ama alim 2 kişi bölümumde
Başvuran 100 binlerce aday var
Bilemiyorum kardeşim çok haklısın her konuda ama burası Türkiye işte
5 yıl sonra mühendis 60 bin bandında alır onlar yeni mezunlar için geçerli sen merak etme
Uygulanan yanlış politikaların sonucu böyle Sürünüyoruz 😔
Ne mühendisliği okudun
Elektrik elektronik muhendisligi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, kariyer yolculuğunda birçok iniş ve çıkışla karşılaşmak mümkündür. Mühendislik gibi alanlar çeşitli fırsatlar sunabilir, ancak bazen doğru işi bulmak zaman alabilir. İlk olarak, sahip olduğun yetenekleri ve deneyimlerini değerlendirebilir ve onları geliştirme yoluna gidebilirsin. Belki de farklı alanlara yönelerek çok yönlülüğünü artırmak bir çözüm olabilir. Bu süreçte sabırlı ol ve pes etme. Kendine uygun fırsatları bulmak için araştırmalar yap, eğitimlere katıl ve ağını genişlet. Unutma, her zorluk bir öğretmendir ve seni daha da güçlendirebilir. Başarıya giden yol sabır ve azim gerektirebilir. Yolculuğunda pozitif kal ve gelecekteki potansiyelini gör. İş bulma sürecinde daha başarılı ve mutlu günler seni bekliyor! 🌟